Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

7 značilnosti zavestnega partnerstva

foto pexels.com
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Tako kot vas iskreno pripovedovanje Paula in Ann povabi, da razmislite o možnostih zavestnega partnerstva, sva opravila lasten razmislek – kot par in hkrati kot strokovnjaka, ki delata s pari. Prepoznala sva sedem lastnosti, ki zaznamujejo najino lastno razmerje, ko sva na vrhuncu svojega zavedanja. Pri njihovi ubeseditvi sva prav tako vnovič izrazila svoj namen, da te lastnosti razvijeva dalje. Energija sledi namenu.

Teh sedem namenov je tukaj navedenih tako, da vam omogoča, da o njih razmislite tudi glede svojega razmerja. Vrline zavedanja, ki podpirajo bogatejše razmerje, je mogoče razviti z:

  1. namenom, da v svoje razmerje vnesemo vire svojih podzavestnih misli. Celo v najinih najtemnejših trenutkih se, če ostaneva odprta za možnost, da se bo pojavilo novo in globlje razumevanje – namesto, da sva ujeta v stagnaciji ali brezupu – po navadi pripravi na cvetenje nekaj svežega in spodbudnega. Prej kot miselno stanje, za katero se morate potruditi, da ga dosežete, je to postopno odpiranje čedalje globljim delom svojega bitja naraven, toda neenakomeren del človeškega razvoja. Pričakujte ga, pozdravite ga, razvijte ga in se v njem sprostite.
  2. namenom, da ozavestimo neopažene impulze, motivacijo in prepričanje. Ko se znajdeva ujeta v samouničujoče vzorce, sva zavezana temu, da se zazreva globlje in si pogumno ogledava njihov izvor. Pod vašo osebnostjo in obrambnimi mehanizmi biva vesolje neimenovanih sil in ranljivosti, ki se razodevajo v vaših nezavednih nagnjenjih in avtomatskem vedenju. Če s partnerjem ustvarite kontekst, v katerem je varno deliti svoje globlje delovanje, ga tako ozavestite. Njegovo priznavanje in sprejemanje se včasih lahko zdi naporno, toda navsezadnje vas in vaše razmerje okrepi, in ne oslabi.
  3. namenu, da obravnavamo notranja navzkrižja in zastarele nauke, ki so delovali pod pragom naše zavesti. Nisva zgolj predana prepoznavanju globokih virov navzkrižij ali nezmožnosti delovanja, ki vodijo do naše osebne preteklosti ali preprosto do našega pomanjkanja modrosti, temveč sva odločena, da te podatke uporabiva za svoj razvoj. Ko osvetliva notranja navzkrižja in zastarele nauke, postanejo manj obremenjujoči in jih je mogoče ustvarjalno in aktivno razrešiti ali preoblikovati. Energijska medicina in energijska psihologija vam ponujata posebej učinkovito orodje. Sprejemanje vaših šibkih točk in delanje z njimi prav tako gradita zaupanje in intimnost z vašim partnerjem.
  4. namenu, da bi se še naprej osredotočali na to, kar je koristno in spodbudno. Predana sva prepoznavanju vrlin znotraj naju in virov okoli naju, celo ko se počutiva izgubljena, polna predsodkov ali negotova. Vi in vaše razmerje cvetite, ko prepoznate in priznate svoje osebne vrline in vrline svojega partnerstva – veliko bolj kot takrat, ko se osredotočite na svoje pomanjkljivosti. Nagnjenje, da preiskujemo to, kar je prav, namesto tega, kar je narobe, lahko razvijemo, kot o tem spregovorimo pozneje v tem poglavju.
  5. namenu, da bi obdelali preteklost in predvideli prihodnost tako, da privabi na dan najboljše v vsakem od nas in našem razmerju. Zaveza na sva temu, da svoje in partnerjeve potrebe po spremembi in rasti vidiva kot priložnosti, in ne pomanjkljivosti. Razmerje je izziv, ki ga je potrebno povsem sprejeti in ceniti to, kar je. Razmerje je tudi izziv, da aktivno preoblikujemo, kar je, v to, kar bi lahko bilo. Predstave, ki jih imate o tem, kaj je mogoče in zaželeno, postanejo zemljevidi, ki vas bodo popeljali v prihodnost.
  6. namenu, da izpostavite težke teme ljubeče in konstruktivno. Predana sva obdelavi svojih negativnih čustev tako, da nama omogoča, da eden z drugim ravnava prijazno. Raziskave značilnosti uspešnega zakona znova in znova dokazujejo, da ne gre za število sporov v paru – vsi pari imajo področja trenj – temveč predvsem za to, kako rešujejo svoje razlike. Zlasti kakovost partnerjeve čustvene odzivnosti na drugega napoveduje dolg zakon. Opazujte, kako vaša dejanja vplivajo na partnerjeva čustva, in uporabite to spoznanje, da s partnerjem ravnate kot s kraljem ali kraljico.
  7. namenu, da ostanemo dovzetni za razvoj lepote drug drugega. Zavezana sva temu, da uporabljava moč svojih misli in domišljije, da bi drug drugega videla v novi luči in z globokim občudovanjem ter spoštovanjem popotovanja in izzivov drugega. Ko ste priča prizadevanju in težnjam nekoga, da prinese v svet to, kar je lepo in dragoceno znotraj njega, se ljubezen zmeraj obnovi.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 24. – 30. 5. 2021: Kakšno osebo ustvarjate?

Povzeto iz knjige Energija ljubezni >> (-25%) avtorja Donna Eden in David Feinstein

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo ob otvoritvi zvezdnega Portala na poletni Solsticij

Sporočilo ob otvoritvi zvezdnega Portala na poletni Solsticij

Upasaka 4: Identiteta s telesom

Upasaka 4: Identiteta s telesom

Zaposlitve in poslanstva duhov

Zaposlitve in poslanstva duhov

Numerološka napoved 21. 6. 2021

Numerološka napoved 21. 6. 2021

Astrološka napoved: Danes, 20. 6. 2021 Jupiter stopi v retrogradno fazo

Astrološka napoved: Danes, 20. 6. 2021 Jupiter stopi v retrogradno fazo

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem