Abrahamov nauk: Dobimo tisto o čemer razmišljamo

Abrahamov nauk: Dobimo tisto o čemer razmišljamo

Kako privlačiti denar in uresničiti obilje

Čeprav denar ni najbolj pomembne za življenje, denar in svoboda večini predstavljata isto stvar.In ker se globoko v sebi močno zavedate svoje pravice do svobode, sledi, da je vaš odnos do denarja eden od najpomembnejših  v življenju. Zato ni nič čudnega, da imate tako močne občutke na temo denarja.

Nekateri so že odkrili svobodo, ki jo prinaša dopuščanje velikih količin denarja v življenje, vendar je pogosteje tako, da se zaradi manjše količine, kot ga potrebujete ali si ga želite, večina med vami ne počuti svobodne.

Bodisi da se finančno obilje trudite ustvariti že veliko let ali ste mladi in ste šele stopili na to pot, ni treba, da bi od mesta, kjer ste, do finančnega Blago-Stanja hodili dolgo. Prav tako ne bo potrebnega veliko časa niti fizičnega truda, saj vam bomo preprosto in razumljivo razložili, kako uporabljati moč Energije, ki je na voljo.

Radi bi vam pokazali popolno soodvisnost ob teh mislih, – in denarja, ki priteka v vaše življenje. Ko se boste zavedali te soodvisnosti in se odločili voditi misli temu primerno, boste imeli dostop do moči Vesolja in videli, kako nepomembna sta čas in fizični trud za finančni uspeh.

Začeli bomo s preprostim načelom, po katerem delujeta Vesolje in vaš svet:
Dobite tisto, o čemer razmišljate.

Ljudje nam pogosto rečejo: “To ne more biti res, ker o večji količini denarja razmišljam, že odkar pomnim, pa se skozi življenje še vedno prebijam s premalo denarja.” To, kar jim nato povemo, je najpomembnejša stvar, ki jo morate razumeti, če želite izboljšati svoje finančno stanje. Denar v resnici predstavlja dvoje stvari:

  1. Denar, veliko denarja in občutek svobode in lahkotnosti, ki ga vzbuja veliko denarja;
  2. Ter, odsotnost denarja, niti približno dovolj denarja in občutek strahu in razočaranja, ki ga vzbuja razmišljanje o odsotnosti denarja

Več v knjigi Denar in zakon privlačnosti >>

Ljudje pogosto mislijo, da z besedami, kot so “želim si več denarja” o njem govorijo pozitivno. Toda ko govorite o denarju (ali čemer koli) in čutite strah ali nelagodje, ne govorite o denarju, ampak o njegovi odsotnosti. Ta razlika je zelo pomembna, ker prva trditev denar prinaša, druga pa ga zadržuje.

Koristilo vam bo, če se boste bolj zavedali svojega resničnega razmišljanja, in kar je pomembneje, svojega počutja glede denarja. Če o stvareh razmišljate ali govorite nekako takole: “Ah, ta stvar je čudovita, – vendar si je ne morem privoščiti”, vibracijsko ne privlačite želenega obilja. Občutek razočaranja, ki ga občutite pri tem, kaže, da se ravnovesje vaših misli nagiba bolj v smer odsotnosti želenega kot v smer želenega.

Številni še naprej živijo v “pomanjkanju” preprosto zato, ker se z mislimi ne dvignejo nad resničnost, ki jo dejansko živijo. Z drugimi besedami, primanjkuje jim denarja, tega se zavedajo in o tem govorijo tako pogosto, da se zadržujejo v tem kroničnem položaju. Zato se jih veliko pritoži, ko jim razložimo, kakšno moč ima pripovedovanje zgodbe o denarju, kakršno si želijo,  namesto takšne, kakršna je trenutno, ker verjamejo, da morajo vedno navajati dejstva.

Če si želite bistvenih sprememb, morate oddajati bistveno drugačne vibracije, kar pomeni, da morate misliti misli, ob katerih se boste počutili drugače.

Več v knjigi Denar in zakon privlačnosti >>

 

Deli to s prijateljem