Ali ima vsakdo angela varuha in kdo je angel varuh?

Ali ima vsakdo angela varuha in kdo je angel varuh?

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Da, vsakdo ima svojega angela varuha.

Angel varuh je naš osebni vodnik in učitelj, ki je z nami že od časa pred rojstvom.

Naša duša si je sama izbrala svojega angela varuha. Angel varuh je tisti, ki našim staršem prišepne naše ime, ko smo še v maternici. Preden se rodimo v fizično telo, naša duša s pomočjo nadangelov naredi načrt za to življenje oziroma inkarnacijo. Temu dogodku prisostvuje tudi angel varuh, ki se obveže, da nam bo pomagal pri ponovni povezavi z božanskim.

Angel varuh v vsakem trenutku naše inkarnacije ve vse o nas in o namenu naše duše. On je z nami, tudi če se ga ne zavedamo in se z njim ne povezujemo zavestno. Na naše misli in voljo vpliva v pozitivni smeri. Želi nam pomagati, a nas ne sili, če ignoriramo njegova znamenja in sporočila.

Angel varuh lahko v naših življenjih posreduje v izjemnih primerih (raznih nesrečah) in nas čudežno reši, če še ni prišel čas, da zapustimo ta svet.

Angel varuh je z nami celo življenje, tako v dobrih kot v slabih časih. Ne bo nas obvaroval pred našimi napakami, saj imamo svobodno voljo in se skozi svoje napake učimo in duhovno rastemo. To pa pomeni, da moramo odločitve sami zavestno sprejemati in jih dobro pretehtati.

Angel varuh je predvsem osredotočen na naš duhovni napredek in nas podpira v tem, da izpolnimo svoje življenjsko poslanstvo. Zato včasih tudi dopusti, da se nam zgodijo kakšne nesreče, ki nam pomagajo duhovno napredovati. Mi sami pa smo tisti, ki lahko izbiramo, ali bomo duhovno rasli skozi trpljenje ali užitek. Angel varuh nam pomaga, da svoje lekcije hitreje prepoznamo in da na ta način naše življenje postane bolj enostavno. Vendar pa moramo angela varuha za to prositi. Če ga pokličemo in začnemo z njim komunicirati, se bo zagotovo odzval.

Angel varuh nas brezpogojno ljubi, nas opogumlja in nam daje oporo.

Avtor: Marjetka Novak
www.svetangelov.com

Tags:
Deli to s prijateljem