Išči
Generic filters
Previous
Next

Alica v čudežni deželi

foto:pixabay.com
Oglas

Slediti sebi, svoji energiji je dandanes problem, saj obstaja mnogo ljudi, ki želijo, da sledite njim. To izražajo na mnoge načine. Z neposredno prošnjo ali zahtevo, z reklamo, z vzgojo, z izobrazbo ali s svojimi pametnimi nasveti.Zelo težko je dandanes najti svoj pravi kanal, svojo lastno frekvenco, ki izbija iz nas, zato pa tako dosti ljudi hodi po poti, ki jim sploh ni namenjena ali počne stvari, ki sploh niso za njih.V trenutku, ki se človek odloči, da sprejeme neki namig ali potrebo drugega, da hodi po poti, ki jo oni drugi za njega sprogramira, se že nahaja v vrtincu svoje lastne igre. Svet v katerega stopi s prevzemom želja ali potreb nekoga drugega, ga kar hitro lahko odvrne od njegove lastne poti.Zgodba je zelo podobna Alice v čudežni deželi, kjer tudi ona ni hotela nazaj, a so jo potem modreci iz te prečudovite dežele usmerili nazaj na pravo pot. Videti svojo resnico v deželi čudes, ki ti jo pričara čudežni svet misli, ki te zasvojijo, je zelo težko, še posebej, če te vlečejo nazaj, namesto, da bi te odrivale iz tega sveta. Ljudje vidimo zgodbe na mnoge načine, a težava je v tem, da se jih učimo in jih posvojimo za svoje. Cerkev ti prodaja svojo, znanost svojo, učitelji v šoli svojo, starši svojo. Katera je torej prava?

Mogoče te zanima  Razlika med čustvi in »čustvi«
Le človek, ki je dovolj zasidran v svojo resnico, bo vedel razločiti, kaj je njegovo in če si celo življenje vzgajan in izobraževan v tej čudoviti deželi, ki se ji pravi sanje, kajti dežela, ki ni tvoja, so pravzaprav sanje, ne moreš videti.Človek namreč lahko sanja, ko spi ali pa z odprtimi očmi, kar tudi zelo dobro vemo prepoznati, a težava je v tem, da če človek sanja z odprtimi očmi svoje sanje, da je potem nerealen, sanjač ki ne ve, kako je potrebno živeti.

Sanjajte, sanjajte, ne dovolite, da vam kdo poruši vaše sanje in ‘prisanjajte’ jih v ta svet, da bodo postale resnične. Ne dovolite si, da bi vas kdo v tem zmedel. Dovolite si biti to kar ste.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem