Išči
Generic filters
Astrološka napoved 10. 2. 2021: Merkur razodeva laži, resnico

Astrološka napoved 10. 2. 2021: Merkur razodeva laži, resnico

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Astrološka napoved 10. 2. 2021: Merkur razodeva laži, resnico 7Astrološka napoved 10. 2. 2021: Merkur razodeva laži, resnico 7Astrološka napoved 10. 2. 2021: Merkur razodeva laži, resnico 7

Mera bo polna. Čutili boste kot, da življenje zahteva od vas vse te spremembe… in to na vseh področjih.

Kot sem povedala… V februarju se bodo dogodki dogajali zelo hitro. Vidik Kočije je čas hitre spremembe in ustvarjanja, tako hitrega, da ga boste morda želeli vsaj malo upočasniti.

Saturn, pritiska na Jupitra ta z druge pritiska nazaj… do drugega tedna bo še vedno v vaših življenjih vožnja stresna, “gas-bremza” po 22.2. se vse stabilizira, ko se Jupiter začenja odmikati od Saturna in bodo ukrepi, omejitve tudi obveljale…

Pa vendar… v tem trenutku vam je celotna slika v življenju že veliko bolj jasna, ni res? Okostnjaki padajo, maske tudi… laž si podaja roko z resnico.

Kdo ima prav? Kaj sploh je res? Kdo laže in goljufa?

Merkur razodeva laži, resnico… meša štrene okoli vrednot, odnosov… ostati, oditi? Odpreti, zapreti? Staro umira, rojeva se novo….

Ja, prišel je čas za akcijo, zato sta v tem trenutku zavlačevanje in oklevanje vaša sovražnika.

Retrogradni Merkur vnaša veliko nejasnosti, po drugi strani pa nam bo stelij v Vodnarju jutri dokončno dal zagon za revolucijo in spremembe družbene ureditve.

V naslednjem tednu pričakujte višek na družbeni ravni – vse kar je bilo skrbno “skrito”, bo popadalo ven iz omar. Znotraj sistema vre in tempirana bomba – Resnica, čaka na trenutek, da bo eksplodirala.

Čas resnice pa bo v marcu, ko bodo ljudje za svoja dejanja odgovarjali, boginja Maat bo zato poskrbela.

Za nekatere bo ta čas preizkušenj in teme, a skozi te boste postali močni.

Kaj se dogaja v vašem življenju? Tudi pri vas padajo okostnjaki iz omar?

Področje, ki je v vaši rojstni karti v znamenju Vodnarja je točka spremembe… aktivirana je zračni trigon zato… Dvojčki, Tehtnice in Vodnarji… čas je za premik! Če se ne boste sami, vas bodo prisilile okoliščine!

Skupaj zmoremo!
Kdaj? Zdaj…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem