Išči
Generic filters
Astrološka napoved 11. 2. 2021: Mlada Luna nosi močne energije

Astrološka napoved 11. 2. 2021: Mlada Luna nosi močne energije

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Astrološka napoved 11. 2. 2021: Mlada Luna nosi močne energije 7Astrološka napoved 11. 2. 2021: Mlada Luna nosi močne energije 7Astrološka napoved 11. 2. 2021: Mlada Luna nosi močne energije 7

Danes je Mlada luna v Vodnarju

Stelij v Vodnarju je sicer aktiven že večji del meseca, svoj vrhunec pa doseže prav danes, ko se Luna pridruži vrsti planetov – steliju v Vodnarju.

Ta mlada Luna nosi nekaj močne energije revolucionarnega Vodnarja.

Karkoli se bo pokazalo v tem času, bo verjetno dalo znak, ko se bomo poglobili v energije Vodnarjeve dobe.

Ne pozabite, da Nova luna – mlaj – mlada Luna prinaša vedno čas novega začetka in postavljanja fokusa – namenov, toda z retrogradnim Merkurjem in močnimi kozmičnimi tokovi je morda najbolje, da se umirite, ustavite in se osredotočite na počitek in polnjenje.

Zdaj je pravi čas, da poiščete načine, kako podpreti svojo lokalno skupnost ali prostovoljno donirajte za humanitarne projekte.

Hkrati pa… zastavite, kaj v življenju želite spremeniti. Fokus bo ključnega pomena.

Čas manifestacije bo.

Dobro zasadite semena novemu, energija vas podpira h kreiranju povsem Novega, revolucionarnega… zato, bodite drzni
Hvala, ker ste. Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem