Astrološka napoved za februar 2021: Pozdravljeni na poti sprememb

Astrološka napoved za februar 2021: Pozdravljeni na poti sprememb

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Astrološka napoved za februar 2021: Pozdravljeni na poti sprememb 7Astrološka napoved za februar 2021: Pozdravljeni na poti sprememb 7Astrološka napoved za februar 2021: Pozdravljeni na poti sprememb 7

Pozdravljeni na poti sprememb.

Se počutite nemirni? In, če mislite, da je življenje več kot le to ter, da ponuja več naukov in izkušenj, vi pa še vedno ne veste, kje bi začeli, začnite tam, kjer ste. Začnite svoje potovanje zdaj! Nešteto svetov obstaja, ki jih lahko raziščete. Čas je, da se odprete, preučite nove zamisli, se lotite novih znanj, sprejmete nova dognanja in prečkate meje resničnosti. Tako veliko stvari je, ki jih lahko raziščete, odkrijete in vidite. Vrata znanja in zaznavanja so vam zdaj odprta, zato globoko vdihnite in se potopite. Bodite, vsaj enkrat, drzni! Slednje je vodilo meseca.

Lotite se korakov, kajti ti vam odpirajo nove poti.

Vstopamo v cikel, ki je v znamenju števila 7. Arhetip, ki vas bo spremljal v tem obdobju je arhetip Kočije, ki je vidik sprememb, selitev in preobratov, ki se bodo šele čez čas izkazali za zelo konstruktivne in uspešne. Zdaj vedite le eno, da je premik, ki ga boste naredili, izjemnega pomena.

Februar bo najboljši čas za spremembe. Dokončno se lahko odločite za selitev, potovanje ali spremembo zaposlitve.

Februar je eden najintenzivnejših mesecev v letu 2021. Je prelomnica. Če se vam zdi, da ste to že vse slišali, je to zato, ker tudi sami čutite. Intenzivnost je vidna na našem kozmičnem nebu, saj je med planeti veliko aktivnosti, imamo pa tudi redke astronomske poravnave.

Mera bo polna. Čutili boste kot, da življenje zahteva od vas vse te spremembe… in to na vseh področjih.

V februarju se bodo dogodki dogajali zelo hitro. Vidik Kočije je čas hitre spremembe in ustvarjanja, tako hitrega, da ga boste morda želeli vsaj malo upočasniti. Pa vendar… v tem trenutku vam bo celotna slika v vašem življenju veliko bolj jasna. Ja, prišel je čas za akcijo, zato sta v tem trenutku zavlačevanje in oklevanje vaša sovražnika. Retrogradni Merkur bo vnašal veliko nejasnosti, po drugi strani pa vam bo stelij v Vodnarju dal zagon za revolucijo in spremembe družbene ureditve in vašega monotonega življenja. Znotraj sistema bo vrelo. Stanje lahko primerjamo, s tempirano bombo, ki bo eksplodirala.

Za nekatere bo ta čas preizkušenj in teme, a skozi te boste postali močni.

Pazite! Če ste se upirali svojim sposobnostim ali niste mogli slediti svoji življenjski poti, se bodo te spremembe zgodile zelo hitro, saj so le čakale na signal, da bi lahko vstopile. Zdaj delajo močno in trdo, da vam ne bo treba prenašati dolgega, izčrpajočega procesa spremembe. Ste resnično pripravljeni? Poletite in vedite, da vas bo Pravica v marcu dosegla le, če boste svojo pot vzeli resno in ravnali z globoko integriteto. Ne vdajajte se paniki in ne delajte drame. Zdaj je čas. Spet bom ponovila besede, ki ste jih, v mojih zapisih, že neštetokrat prebrali…

Če ne zdaj, kdaj potem?

S svojimi mislimi ste se mučili… na tisoče načinov preizkusili… Ne morete se izogniti spremembi! Ne ločite zastoja od varnosti, ničesar se vam ni treba bati, pridobite pa lahko vse. Odložite svoj strah, svoj položaj žrtve in majhne zamere, pripnite pas ter se spustite na pot, korak za korakom in skozi divjo temo gozda, se boste spet pojavili na drugi strani … spremenjeni, drugačni in še bolj močni.

Prelomnica v vašem življenju zahteva akcijo.

Odmikanje ali izogibanje zdaj ni odgovor.

Vse v vas kliče, da greste v akcijo in se soočite s svojimi strahovi. Soočite se z izzivi, nikar se ne obračajte stran. Spoprimite se z nepravičnostjo in vedite, da lahko in imate moč, da spremenite pravila, ki vas še vedno zavezujejo. Odcepite se od služb, v katerih le stagnirate in iskanju odnosov, ki nudijo le malo življenjske energije. Stopite na drugo, bolj spiritualno pot, Prebujeni ter se ob tem naučite delati s svojimi, ob rojstvu, danimi močmi in sposobnostjo ustvarjanja globoke spremembe.

Kaj pa, če je vaš največji izziv zdaj prav izguba strahu pred svojo lastno močjo? Razmislite…

Od konca januarja do februarja 2021 imamo vrsto planetov, ki se nahajajo v znamenju Vodnarja, vključno z Merkurjem, Venero, Jupitrom in Saturnom. 19. februarja se jim pridruži še Sonce v Vodnarju, od 10. do 12. februarja pa se jim bo pridružila tudi Luna. Ko se pridruži še Luna, bo v Vodnarju skupno šest kozmičnih teles.

Ključna poravnava v februarju bo Veliki stelij v Vodnarju.

Ta bo ustvaril vrsto kozmične skoncentrirane energije in vas pripeljal do močnega fokusa na enem področju vašega življenja. Morda se boste počutili dobesedno potisnjene, da se posvetite določeni težavi. Ker je stelij zgoščen vir energije, vas bo večja osredotočenost gnala, da boste lahko: naredili stvari, napredovali pri projektih, odkrivali nove informacije in spoznanja, ki jih prej morda niste opazili.

V astrologiji je vrsta štirih ali več planetov v istem zodiakalnem znamenju znana kot stelij. V svoji rojstni karti poglejte področje, hišo, kjer vlada znamenje Vodnarja, na tem področju boste imeli največ preobratov. Medtem, ko ima vsak planet svoj edinstven energijski izraz pa, ko se ti združijo v steliju, ustvarijo nabito polje energije, s katero lahko veliko spremenite ali dosežete. Na družbeni ravni se lahko dogodijo spremembe na katere ne bomo mogli vplivati.

Ker so steliji zgoščeni energetski portali, se lahko osredotočite na določeno področje vašega življenja.

Steliji so močni in že sama količina energije, ki jo ponujajo, vam daje občutek, da lahko neverjetno napredujete in odprete vrata večjemu obilju. Namesto, da bi se počutili, kot da tonete, lahko začnete plavati z večjo hitrostjo in veliko manj napora. Zdaj pomislite na področje svojega življenja, kjer bi radi bolj pospešili ali napredovali, tu usmerite energijo Vodnarjevega stelija. Ta bo pomagal tudi pri pripravi in vključitvi globlje v dobo Vodnarja. Energije, povezane z Veliko konjunkcijo, ki smo jo imeli lansko leto, ob decembrskem Solsticiju, bodo morda ponovno sprožene s to poravnavo stelija. Morda boste opazili močnejši pritisk na Vodnarjeve teme, kot so: tehnološki napredek, socialni programi, večja humanitarna prizadevanja, spremembe v naših družbenih strukturah in drzne inovacije.

Veliki stelij lahko prinese tudi premik k naši osredotočenosti na globalno raven.

Nekaj lahko pritegne kolektivno pozornost in ta bo postala močna točka osredotočenja. Ta stelij je kot vesolje, ki pravi »Hej ti tam, poglej sem!« Malce bomo še počakali, da bomo videli, kje bo vesolje pritegnilo našo pozornost, vendar pa… verjetno bo nekaj za nas, poudarjeno na svetovni ravni.

Vodnarju vlada planet Uran, zato nas lahko vse, kar se zgodi v tem obdobju, preseneti ali povzroči potrebo po nenadnih spremembah.

Uran je planet prebujanja zato, čeprav resnično prinaša spremembe, to pogosto počne zato, da nas prebudi in pripelje do tega, da stvari pogledamo na nov in drugačen način. Ker je višja oktava Merkurja, kot kozmični razUm, lahko s tega vidika razširite svoj um in opazujete stvari, ki jih prej niste mogli videti. Vodnar je zračno znamenje, kar pomeni, da bo vaša miselna energija močna, vrata do novih idej in navdiha pa na široko odprta.

Vstopamo v obdobje velikega eksperimenta.

Ne pozabite pa, da bo Merkur, planet, ki vlada umu, povezavi in komunikaciji, v večjem delu tega obdobja stelija v retrogradni fazi, kar kaže na to, da se boste morda počutili nekoliko bolj neodločni kot običajno ali celo zmedeni glede tega, kako do nečesa pristopiti. Da bi to rešili, delajte korake počasi in se v tem časovnem obdobju izogibajte dolgoročnim obveznostim.

Vodnarjeva energija je naklonjena eksperimentiranju in preizkušanju novih stvari, zato bi to moralo biti zdaj »naravno«. Paziti moramo le na »opičji um« in se naučiti, kako usmeriti energijo iz glave v svoje srce, če se boste začeli počutiti duševno meglene. Prav slednje je na družbeni ravni zastrašujoče, kajti smo del velikega eksperimenta, pri katerem še vedno večina sodeluje, uspavana. Pa vendar… Na globljih ravneh gre pri energiji Vodnarja tudi za kolektivno zavest, za Prebujenje. Čeprav se zdi, da smo ločeni, smo v resnici vsi povezani in del večje celote.

Prebujeni, čas je za vstajenje!

Ne glede na vse, delujte s sočutjem in empatijo ter naj ta služi kot opomnik, da ima vsak od nas nekaj, kar lahko ponudi in prinese na svet. Svet, kot ga poznamo se rojeva na novo in mi z njim.

Dnevi, ko bo stelij v Vodnarju energijsko najmočnejši

  • 31. januarja – Stelij začne Venera. Aktivira ga, ko se preseli v Vodnarja in se tako pridruži Merkurju, Saturnu in Jupitru.
  • 11. in 12. februarja – Nova luna v Vodnarju povečuje energije stelija, zaradi nje je najmočnejši dan stelija.
  • 25. februarja – Venera zapusti Vodnarja in vstopi v znamenje Rib; stelij tako iz dneva v dan postaja šibkejši.

Izkoristite te energije za delo na sebi: »Kaj kliče v vas stelij v Vodnarju…«

Če bi lahko dobil spodbudo za eno področje svojega življenja, bi bilo …

Moj poudarek je bil na …, vendar bi rad preusmeril na …

Če bi imel pogum, bi …

Ne morem spremeniti preteklosti, toda naprej lahko …

Moja težava je … Potencialno nov način gledanja na to je …

Če bi radi še naprej raziskovali energije Vodnarjevega stelija, poglejte, kje imate v vaši karti znamenje Vodnarja. Hiša, kjer se nahaja, lahko kaže na vrsto tem, ki se lahko v vašem življenju zdaj pojavijo.

Saturnov kvadrat z Uranom je prav tako vrhunec meseca, pa ne le februarja, ampak vso leto.

Skupno pa je, da imamo skozi vse leto tri take poravnave, prva pa se zgodi ta mesec. Teme, ki jih aktivira ta poravnava kaže na spremembe sistema, upor, šokantne informacije in novosti. Konfiguracija Saturn kvadrat Uran lahko sproži tudi ekstremne vremenske razmere ter tako poudari stanje podnebja in našega okolja, ki nujno potrebuje našo pozornost. Po drugi strani pa prinaša rušenje dosedanje strukture, tako v prenesenem kot dobesednem pomenu. Rušenje sistema, potresi, nihanja na borzi

Glavno vlogo pa bo v mesecu februarju odigral retrogradni Merkur, ki začenja svojo prvo fazo v tem letu.

Zdaj že poznate, da Merkur nekajkrat na leto vstopi v retrogradno fazo, kar nam sporoča, da bomo morali pri vsem kar se dogaja, nadaljevati počasi, si vzeti čas in prisluhniti znamenjem in namigom, ki nam jih vesolje pošilja na ta način. Če naletite na zamude ali zastoje, vedite, da čeprav se vam zdi frustrirajuče, se je vedno treba kaj naučiti in razumeti višji namen sporočila. Ker bo v Vodnarju, se lahko zgodi, da bo največ izzivov z internetom, povezavami, računalniki, elektriko in novodobno tehnologijo. Izpadi, zamude, okvare, prekinjajnje zveze… to bo stalnica.

Tudi Venera, planet vrednot, denarja in ljubezni bo v povezavi z revolucionarnim Uranom tudi ta mesec zelo aktivna. Opazili boste osredotočenost na vaše odnose in odprle bi se lahko stare srčne rane. Čeprav so srčne zadeve po navadi občutljive in se počutite lahko nekoliko ranljive, bo zdaj tudi priložnost, da postavite meje, sprostite zamere, sprejmete stvari kot so in odpustite.

Februar je mesec intenzivnosti. Ponuja vam priložnost, da se osredotočite, zacelite stare srčne rane in ohranite vaš um odprt za novosti in nove načine gledanja na stvari.

Pred vami se odpira obdobje, ko boste svoje življenje lahko začeli tudi konkretno spravljati v akcijo.

Vstopamo v mesec sprememb, pika na i pa bo v aprilu, ko se bo dokončno zaključilo in dokončalo vse, kar ste začeli v letu 2014 ali s čimer ste se ukvarjali lansko jesen.

Po burnem odločanju, ločitvah, tehtanju med dvema osebami in katero pot ubrati, sledijo v februarju velike spremembe, ki bodo povezane s selitvami, spremembami in revolucionarnimi preobrati, s katerimi se boste srečevali tako na osebni, poslovni, kot tudi na globalni ravni. Pričakujete lahko spremembe, ki bodo povezane z domom in družino. Lahko, pa boste v tem mesecu samo zastavili načrt, ki ga speljete potem novembra.

Ljudje, ki so rojeni v znamenju Raka, to je med 22. junijem in 22. julijem, bodo zdaj za vas kot naravna ogledala. Prav ti, vas bodo usmerjali v iskanju tega, kar iščete v življenju, saj bodo vaša zrcala, skozi katera boste prihajali v stik z bolečimi vsebinami pri sebi. Na ta način, pa bodo v biti prav ta ogledala spodbujala vašo osebno in poslovno rast.

Simbol Kočije je tudi vidik, ki vas uči, kako združiti mir in dejavnost. Kajti, če je preveč miru, postane življenje dolgočasno in neznosno. Sama dejavnost, pa brez vidnih rezultatov, lahko v vas povečuje tesnobo. Prav zato boste zdaj še bolj cenili spremembe, a vse dokler, vam bodo prinašale otipljive rezultate.

Vodilo tega meseca bo…
»Edina stalnica v življenju je sprememba«.

Zapomnite si, da vas bodo vse spremembe, ki se bodo zgodile v vašem življenju zdaj, vodile v razcvet in razvoj. Vsekakor bo ta mesec s seboj prinesel obilo napora, težkih trenutkov in sprememb, ki vam sprva ne bodo po volji, realizacijo pa boste občutili v številu 7, kar pomeni; 7 dni, v obdobju 7ih mesecev, 7 mesec – julij ali v 7 tednih.

Sprememba, glede na tematiko leta 2021, bo vsekakor najprej zajela šolski sistem, način izobraževanja, področje vezan na nepremičnine, zemljišča in vse kar zadeva odnose v družini. Prav izobraževalni sistem in način poučevanja lahko najprej stopita v prvi plan konkretnih sprememb, ki so na vidiku, te pa bi se lahko jeseni že začele kazati, ko bodo zasajena semena zdaj, pognala jeseni tudi v našem sistemu.

Na kaj morate biti še posebej pozorni v tem mesecu?

Na svoje misli, navade in čustvena stanja, ki se lahko odražajo kot zaviralci sprememb.

Pa jih poglejmo:

  • Prvi vidik ustavljanja sprememb so vaše »Jalove misli«, kar pomeni, da boste o stvareh, odnosih ali situacijah razmišljali negativno, da nekaj ne bo šlo, ob enem pa lahko to pomeni tudi, da si boste stvari hkrati želeli in ob enem verjeli, da tega ne morete dobiti…
  • Drugi vidik ustavljanja je »Razvrat«, kar pomeni, da preverite pri sebi, če se kje le pretirano ne vdajate navadam – razvadam ali načinom vedenja, ki pijejo vašo energijo… pretirano garanje, uživanje hrane, opojnih snovi, kot so pitje alkohola, kajenje, prenajedanje… no, vse to vas bo neslo v pogubo… saj vam bo v tem obdobju jemalo preveč energije.
  • Tretji vidik pa je »Poraz«, kar pomeni prisotnost strahu pred propadom. Ta se nanaša na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije.

Ključ do uspeha pri spremembah je »Drznost«. To je pot, s katero si boste zdaj lahko pomagali do rasti in sprememb, kajti le, če si boste zares drznili podpreti tisto, kar cenite in verjamete, si boste to tudi skreirali. Enako privlači enako. Zato bo vaša naravnanost zdaj, res ključna.

Drznost bo ključ do uspeha pri spremembi.

Nekaj v vas, bo klicalo po spremembi, po novi poti v življenju in potovanju. Lahko se tudi zgodi, da vam neka pot prav v tem mesecu prinese popoln preobrat v življenju in s tem povezane seveda tudi spremembe. Zdaj bi znali prečkati celo svoje meje in vse ločnice, ki ste si jih postavili. To vključuje tako fizične meje doma, mesta in države, kot tudi vse vaše notranje meje misli, čustev, domišljije in izkušnje.

Meje se lahko še vedno »odpirajo – zapirajo« vse dokler se po 22. februarju Jupiter ne začne odmikati ter ne bo več v tesnem spoju s Saturnom in bodo na novo sprejeti ukrepi veljali več kot nekaj dni. V sendviču bo planet komunikacije, povezovanja in trgovanja Merkur, zato kar se ukrepov tiče, se pripravite še naprej na popolnoma kontradiktorna in v praksi popolnoma skregane z vsako logiko navodila, ki bi lahko zanetile številna nesoglasja in upore širše družbe. Ta dinamika bo poleg, » obvezno in zaželjeno«, najbolj na očeh…

2. in 22. februarja

Na ta dan je aktivirana numerološka koda 22. To je dan četrtletja, kar je pogansko praznovanje v počastitev prihoda nove sezone, saj predstavlja vmesno točko med Solsticijom in Ekvinocijem. V numerologiji je 22 glavno število, ki predstavlja gradnjo, vzpostavitev in konsolidacijo. Po tarotu je to arhetip Norca, ki predstavlja priložnost za nove začetke. Je kot veliki pok. On je tisti, ki pooseblja občutek, da je potrebno brez premisleka skočiti v vodo, brez da bi prej preverili globino.

Norec sporoča, da naj nemudoma spremenimo svoje življenje in verjamemo v to kar nam šepeta Srce, pri čemer nas bo Vesolje podpiralo.

Arhetipi opisujejo vaše duševno stanje ter govorijo o nevidnih vplivih, vzorcih vedenja, ovirah in krepostih. Situacije zdaj ne premlevate več le v sebi, temveč jo lahko pogledate z drugega zornega kota. Izkoristite ta dan za pregled stvari in se prepričajte, da je vaš temelj močan, preden se lotite kakršnih koli projektov ali večjih odločitev.

6. februarja imamo Venerin kvadrat z Uranom

To subtilna energija lahko skupaj z energijami Retrogradnega Merkurja premeša srce ali pa stare srčne rane vrne na površje, da se očistijo. Če imate kakšne zamere ali se trudite opustiti stare rane ali zveze, je to dan, da se sprostite, odpustite bremena in poiščete olajšanje, ki ga potrebujete. Kakšna nenadna sprememba vrednostnega sistema, bančnih resursov ali borze ne bodo več presenečenje.

8. februarja bo retrogradni Merkur v spoju s Soncem

Ko se retrogradni planet poravna s Soncem, pomeni prelomnico v retrogradnem ciklu. Kar koli je bilo skritega v smislu vpogleda in informacij, ki jih je Merkur odkril, ko je potoval retrogradno, bo zdaj razkrito. To je čas osvetlitve in večje jasnosti. To bo čas, ko lahko poiščite odgovore, saj jih boste morda le našli.

11. februarja bo Mlada luna v Vodnarju

Stelij v Vodnarju je sicer aktiven večji del meseca, svoj vrhunec pa doseže na dan, ko se Luna pridruži vrsti planetov – steliju v Vodnarju. Ta mlada luna nosi nekaj močne energije revolucionarnega Vodnarja. Karkoli se bo pokazalo v tem času, bo verjetno dalo znak, ko se bomo poglobili v energije Vodnarjeve dobe. Ne pozabite, da Nova luna prinaša vedno čas novega začetka in postavljanja namenov, toda z retrogradnim Merkurjem in močnimi kozmičnimi tokovi je morda najbolje, da se umirite, ustavite, se osredotočite na počitek in polnjenje. Zdaj je pravi čas, da poiščete načine, kako podpreti svojo lokalno skupnost ali prostovoljno donirate za humanitarne projekte. Hkrati pa zastavite, kaj v življenju želite spremeniti. Čas manifestacije bo.

12. februarja nastopi vladavina kovinskega Bivola

Kitajsko novo leto, ki bazira na luninem ciklu, se bo začelo 12. februarja in bo trajalo do 31. januarja 2022. Bivol je negovalna energija, ki kaže na usmerjenost k praktični in utemeljeni samooskrbi. Je močan in zanesljiv, zato moramo v tem letu najti načine, kako biti močni in zanesljivi sami zase. Odpira se leto za organizacijo in trdo delo, tako, da letošnja prizadevanja obljubljajo nagrade in obilje. Srečno leto bo, še posebno pa je naklonjeno odnosom, tako prijateljskim kot romantičnim. Leto kovinskega Bivola je še posebej dobro za urejanje družinskih razmer, saj ima Bivol rad umirjeno družinsko življenje, zato bo leto naklonjeno tudi reševanju večjih težav.

Bivol najraje vodi s trdo roko, zato ne bodite presenečeni, če bo naenkrat v zraku čutiti več potrebe za disciplino. Dobro vas bo podpiral k organizaciji in vztrajnosti ter vam pomagal, da si boste bolje organizirali čas. Za Bivole je značilno, da so izjemno delavni in metodični, zato bo delo vseh nagrajeno, ki imate srečno roko pri financah. Vsi vi boste v tem letu še kako prišli na svoj račun. Bivol predstavlja jin energije, te pa bo v letu 2021 v izobilju.

V tem letu bi si lahko naložili kar nekaj odgovornosti, na splošno pa bo leto od vas zahtevalo več truda na poti do zastavljenih ciljev.

Leto kovinskega Bivola prinaša tudi napredovanje v karieri, uspeh in nove posle, pa tudi blaginjo za vsa zodiakalna znamenja. Tekom leta bi nekatera znamenja lahko izkusila težave, vendar pa bo večina, še posebno bolj prilagodljivi, uživala veliko sreče na področju kariere in finančnih prilivov.

Leta 2021 si bodo finančno dobro opomogli Zmaji, a le, če bodo znali izkoristiti priložnosti, ki jim jih bo na pot postavilo življenje. Številni Tigri in Zajci se bodo uspeli finančno osamosvojiti tako, da bodo našli dodatne vire zaslužka. Koze bodo polne idej, kako se hitro okoristiti v njihovem lastnem poslu, cilje pa jim bo, enega za drugim, uspelo dosegati z lahkoto. Ker je leto Bivola zaznamovano tudi z elementom kovine, bo seveda ugoden čas za prav vse povezano s kovinami, z denarjem, … žal tudi z orožjem in težkimi kovinami. Čas je ugoden in primeren tudi za dolgoročne naložbe, še posebno v ustvarjalnih dejavnostih, nepremičninah, kovinah…

To bo res čudovito leto, saj bo naklonjeno ljubezni. Za tiste, ki razmišljate o osnovanju ali širitvi družine, bo leto 2021 idealno. Vse zakonske zveze, ki so sklenjene v letu kovinskega Bivola, naj bi bile dolgotrajne in bile še posebno srečne. Če ste morda še samski, se pripravite, da boste leta 2021 le spoznali svojo sorodno dušo.

17. februarja naredi Saturn kvadrat na Urana

Ta največji kozmični dogodek za leto 2021 se začne na ta dan, pa vendar… verjetno že nekaj časa čutite, da se ta energija rojeva že dlje časa. Uran je planet sprememb, upora in prebujanja. Saturn je planet odgovornosti, avtoritete in meja. Ko se v tem napetem kvadratu (kot 90 stopinj) sestavi z Uranom, ustvari rušenje starega, tradicionalnega. Uran hoče svobodo in biti upornik, Saturn želi meje in upoštevati pravila. To dinamično igranje bomo lahko videli na več načinov.

20. februarja se Merkur obrne v direktno gibanje

Merkur bo svojo retrogradno fazo počasi zaključil, čeprav bo v znamenju Vodnarju ostal vse do 15. marca, ravno v času marčevskega enakonočja! Retrogradna faza je pogosto najmočnejša tisti dan, ko se začne in konča, zato tej planetarni energiji dajte nekaj prostora za dihanje in bodite odprti za kakršne koli znake in sporočila, ki se pojavijo. Ne pozabite, da je Merkur glasnik bogov, in ko je v retrogradni obliki, prihaja do sporočil vašega notranjega »Boga«.

25. februarja Venera, vladarica ljubezni in vrednot, zapusti znamenje Vodnarja

Ko se začne Venera odmikat in počasi zapušča znamenje Vodnarja, se tako počasi končuje intenzivnost stelija. Z njenim vstopom v vodno znamenje Rib tako zaključuje morebitne srčne zadeve, ki so lahko nastale v preteklosti. Začeli boste čutiti olajšanje, saj se napetosti preteklih tednov začnejo počasi umirjati.

27. februarja bo Polna luna v Devici

Polna luna v Devici je zadnja v astrološkem letu in nosi nekaj čudovitih, krepčilnih in zdravilnih energij. Prinesla bo energijo, da pospravite z vsem, na vseh nivojih in se osredotočite na negovanje telesa in duha. Čas bo naklonjen, da se razstrupite, očistite telo ali počistite nered v svojem okolju. V vaše življenje bo prinesla nekaj reda in ponovno bo pod drobnogled postavila vse vsem tistim, ki niste naredili v začetku leta plana in se ga držali. Potem boste znova na začetku.

Za konec pa…

Znotraj vas je glas, občutje, ki ne more lagati ali pa vas zapeljati na napačna pota. Ta glas je vedno v vas. Biti morate le dovolj pogumni, da ga slišite, priznate in mu sledite. Kot intuicija tudi ta glas ni ukoreninjen v logičnem ali kulturnem razumu, ampak v najglobljem jedru vašega bistva. V srcu. Če se v zadnjem času počutite zmedeni ali ne veste, kaj storiti, kam oditi, so odgovori na vsa ta vprašanja v vas. Morda še niste pripravljeni, da jih slišite, a slišali boste dovolj, da vas bo poneslo na naslednjo stopnjo.

Pa še to, morda ste na potovanju, kjer se morajo stvari odvijati korak za korakom in le vaša intuicija vas bo vodila po tej poti. Zaupajte ji. V tem trenutku je pomembno, da si vzamete svoj prostor pod Soncem. In vedite, mora se zgoditi povezava s samim seboj, da boste lahko slišati ta notranji glas intuicije in bo uslišan vsak glas slehernega človeka.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem