Aura-Soma je barvni sistem zdravljenja

»Si barve, ki jih izbereš in te odražajo potrebe tvojega bitja«

Beseda aura izvira iz latinske besede in pomeni zrak, rahlo sapo. Soma je staro grška beseda za “organ”, medtem ko v starem sanskrtu pomeni skrivnostna pijača, ki prevaža duše v ekstazi Divine.

Aura-Soma je barvni sistem zdravljenja, kjer nam s pomočjo barv, rastlinskih izvlečkov in energijskih kristalov pomaga uravnovesiti naše fizično telo in prav tako ostala telesa.

Aura-Soma sistem je nastal leta 1984 s pomočjo angležinje Vicky Wall, navdih za to pa je dobila v svojih meditacijah. Vicky Wall je imela že od malega sposobnost videnja avre živih bitij, zelo je bila povezana z naravo.

Vicky Wall se je rodila kot sedmi otrok. Oče Vicky, ki je bil njen prvi učitelj, je bil izredno senzitiven in povezan z rastlinskim in mineralnim kraljestvom, bil je mojster židovske kabale.

Leta 1984 je Vicky Wall, stara 66 let in slepa, prejela prve formule za Aura-Soma stekleničke. Prepričana je bila, da se je to zgodilo s pomočjo njenega očeta, s katerim je ohranila tesne stike tudi po njegovi smrti.
Prve stekleničke Aura-Some, ki jih je Vicky ustvarila neke noči v svojem laboratoriju, je opisovala kot močno vodstvo, ki je vodilo njene roke in ustvarjalo kombinacije barv in naravnih sestavin. Preko nje so bile tako ustvarjene ekvilibrium stekleničke, katerih pa Vicky ni imela moč videti. Videla je le njihovo auro in čutila njihovo moč. Vicky je začela povezovati barvo aure, ki jo je videla pri človeku, z barvami stekleničke, ki jo je ta človek izbral. Ugotovila je, da stekleničke, ki so jih ljudje izbirali, odražajo barve njihove aure.

V nekaj letih je z intenzivnim delom ustvarila različne stekleničke. K vsaki ekvilibrium steklenički je sodil opis, delovanje in uporaba.
Po smrti je Vickyjev celoten sistem Aura-Some prevzel prijatelj in tesni sodelavec Mike Booth. Mike je sedaj direktor akademije ASIACT iz Anglije.

Zanimivost sistema Aura-Soma je prav njegov nenehen razvoj. Vsaka nova ekvilibrium steklenička prinese v našo realnost bivanja novo sporočilo in znanje, ki nam pripomorejo k nadaljnemu razvoju zavesti na globalni ravni.

Equilibrium stekleničke so sestavljene iz naravnih barv, rastlinskih izvlečkov, eteričnih olj in energij kristalov, ki so shranjene v najčistejši vodi v spodnjem delu in lotosovem olju v zgornjem delu stekleničke.

Posebnost Aura Some je pristop k zdravljenju. Vsak posameznik si sam izbere stekleničko ali več stekleničk. Intuitivno izbere kar je za njega ta trenutek najboljše. Z izborom stekleničk Aura Soma ugotovimo kje so neravnovesja, katere miselne in čustvene vzorce moramo ozavestiti, da bi se pozdravili. Z izborom dobimo tudi vpogled v življenske naloge naše duše.

Aura Soma deluje zelo nežno, saj se energija izdelkov prilagodi energijskemu stanju uporabnika. Na ta način se uporabnik sooča samo s tistim, za kar je trenutno pripravljen. Proces zdravljenja vpliva na naše energijsko telo, zdravljenje poteka na duhovni, mentalni, čustveni in fizični ravni.

Sistem Aura Some sestavlja nekaj več kot 100 ekvilibrium stekleničk. Vsaka steklenička je oštevilčena in se v barvni kombinaciji in notranji sestavi razlikuje od drugih stekleničk. Vsaka od stekleničk ima svoje sporočilo in področje delovanja. Stekleničke delujejo na več nivojev hkrati. Tiste stekleničke, ki nas pritegnejo, so tiste, ki izražajo naše trenutno stanje, želje, potrebe. Stekleničke zrcalijo našo pravo naravo.

Uporaba:
Pred uporabo stekleničko pretresemo, da dobimo emulzijo, ki jo nanašamo na telo. Vsebino Equilibrium stekleničk nanašamo na predel telesa, ki odgovarja barvam v steklenički, lahko pa tudi na ostale predele telesa, če čutimo tako.

Eterična olja in izvlečki zelišč in rastlin, energije kristalov ter energija barve vstopijo v naše telo ter preko telesnih tekočin prenesejo aktivne sestavine do ustreznih žlez. Žleze z notranjim izločanjem uravnovešajo delovanje čaker.
Poleg Ekvilibrium stekleničk si zraven lahko pomagamo tudi z Pomandri, Kvintesencami, Barvnimi esencami ter Arhangeli esencami.

Pomandri so substance narejene na vodni osnovi in shranjene v alkoholu. So utekočinjene in energetizirane barve.

Kvintesence so, tako kot Pomandri, substance na vodni osnovi, shranjene v akoholu. Vsebujejo energije barv, zelišč in mineralov.

Barvne esence je Vicky Wall razvila z namenom, da bi jih lahko ljudje uporabljali vsak dan kot podporo pri delu s stekleničkami Ekvilibrium. Barvnim esencam pravimo tudi »tekoča svetloba«. Prozorne, brezbarvne tekočine svoje »prave barve« razkrijejo šele takrat, ko jih slikamo s Kirlianovo fotografijo.

Esence ArhAngeli so se v tem času pojavile s posebnim namenom. Pomagajo nam lahko, da se osvobodimo pogojenih vzorcev in nam dvigujejo zavest.

Vir: splet

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: