Biti prepojen s svojo dušo

Vsak je že slišal, da smo več kot samo fizično telo, da imamo tudi dušo. Težko si predstavljamo, kako v resnici izgleda, deluje in v kakšnem odnosu sta duša in telo, kako je vse skupaj sestavljeno, ali je telo v duši ali duša v telesu…

Ne trdim, da poznam natančen odgovor, vem pa, kakšna predstava o teh vprašanjih mi prinese občutek ugodja, povezanosti, enosti in miru.

Poznamo rek zdrav duh v zdravem telesu, kar je po svoje res, toda duša, naše bistvo, naš najbolj resničen aspekt, del človeka, ki mu religije pravijo bog, ne more biti omejena, je neskončna, je večdimenzionalna. Zato čutim kot bolj primerno prispodobo, da je naše fizično telo v duši, ne pa duša v fizičnem telesu.

Pri HeartConnection zdravljenju je poudarek na ponovni povezanosti z našim bistvom, našo dušo in tako z vsemi bitji. Zelo pomembno je vzdrževati stanje, ko smo prežeti z dušo. Na srečo tega stanja ni treba ustvarjati, saj smo bili v njem rojeni in je to naše osnovno stanje, naša prirojena pravica, tega si ni treba zgraditi ali zaslužiti. Zakaj se pa potem vsi ne kopamo v tej blaženosti in prežetosti z dušo? Obstajajo stanja in naravnanosti, ki nam to povezavo prekinejo. Preplavijo nas emocije ali misli, ki to stanje sreče in povezanosti prekrijejo in se nam zdi, kot da je izginilo, pa ni. Konkreten primer je, ko nas preplavi strah, skrb, dvom ali nezaupanje. Takrat se odpovemo delu svoje duše, del našega bitja ni več prežet z dušo. In na tem mestu se pojavi luknja, ki se lahko zelo hitro spet zapolni z našo dušo, če se hitro premaknemo v stanje zadovoljstva, radosti, miru, zaupanja… Toda, če luknje v našem sistemu predolgo ne zapolnimo, jo hitro zapolnijo druga bitja, saj se je pojavil prazen, nezaseden prostor. Ta bitja bivajo na veliko nivojih, še najbolj jih poznamo na fizičnem nivoju kot viruse in bakterije. Ker pa se pojavijo v našem bitju, imunski sistem hitro reagira in začne ponovno osvajanje tega prostora. Temo lahko rečemo, da se ponovno prepojimo z dušo (soul retrieving). Na najbolj fizičnem in telesnem nivoju pa se to pokaže kot vnetje. To je proces zdravljena, ponovne povezanosti.

V veliko pomoč nam je Zdravljenje s ponovno povezavo, saj nas prepoji in prežame z našo lastno dušo (znanstveniki temu pravijo, da se prežamemo s svetlobo in informacijami). Ta prepojenost se ne konča, ko se konča seansa, pač pa traja še dolgo po tem. Seveda je odvisno od posameznika, kako dolgo traja to stanje. Predvsem je odvisno od stanja, v katerem se nahajamo po seansi in kako dobro znamo vzdrževati stanje miru, zaupanja, jasnosti, enostavnosti, odprtosti srca, sočutja ter ljubezni.

To stanje lahko učinkovito vzdržujemo, če se vsak dan vsaj za nekaj minut umirimo in osredotočimo na to, da se duša preliva v nas. Občutek je lahko kot, da nas nekaj prijetnega napolni po celem telesu in okoli telesa.

Avtor: Aleksander Lah
www.heartconnection.si

O Aleksander Lah

Aleksander Lah se je že leta 1994 po končani formalni izobrazbi odpravil črpat znanje in izkušnje preko meja uradnega izobraževalnega sistema. Pričel je vseživljenjsko raziskovanje alternativnih oblik zdravljenja, celostnega pristopa do življenja, prehrane, gibanja, odkrivanja enostavnih stvari, ki delujejo.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: