Bitka lastnosti

Ljudje se v življenju navezujemo na vse kar nam budi občutek, da bi se s tem lahko povezali. Daje nam upanje, da bi lahko, ko bi se s tem določenim človekom, dejanjem, idejo, hipotezo ipd. povezali, lahko postali dosti bolj celoviti. A le malo od nas pravzaprav pomisli, da gre pravzaprav za zanko življenja, da se lahko potem s tem ukvarjamo medtem, ko hrepenimo po nečem drugem.
Vsak od nas želi biti svoboden, vsak od nas želi imeti svoj prostor pod soncem, kjer bi lahko bil takšen kot je. A vse skupaj je zelo paradoksalno, saj smo že s tem, ko se navezujemo na druge in povezujemo s čimerkoli že, pravzaprav to kar smo.
No pa poglejmo malo globlje v tole…
V trenutku, ko človek začuti v sebi željo po nečem ali nekom, se na nekem nivoju začne plesti energetska povezava s tem istim človekom ali stvarjo. Ustvarjati začnemo superpozicijo, lastnost, ki jo je kvantna fizika prepoznala kot nekaj, kar se nahaja na dveh ali več prostorih hkrati.
Želja se ponavadi ustvari iz razloga, ko želimo nekaj imeti ali posedovati v čustvih, kar se nam dopade in za kar imamo občutek, da bi želeli s tem okrepiti svoje življenje. Energija nas vodi v to, saj prepozna na nekem nivoju podobnost. In kot vemo se iste stvari privlačijo.
Tudi za magnetne pole različnih magnetov velja, da se privlačijo. Oba imata namreč skupno lastnost, da obdajata nasprotje in le-ta je tista, ki ju povezuje in privlači hkrati. In v življenju je vedno tako, iste lastnosti se privlačijo.
Ste opazili, kako smo si ljudje podobni medtem, ko živimo naša vsakodnevna življenja v skupnosti? Jezimo se brez razloga drug na druge, ljubimo brez razloga drug druge, smejimo se istim šalam… To nas dela skupnost in zaradi tega tudi obstajamo na istem prostoru, v isti državi.
Lastnosti so torej tiste, ki nas povezujejo. Tiste, ki so nam všeč pri nas samih, no, teh se ne odrečemo kar tako. In drugi so enaki, tudi oni imajo svoje lastnosti, ki se jim ne bi odpovedali.
Lastnost, ki te določa in s katero predstavljaš sebe v svetu je močan indikator kdo si in ta lastnost tudi določa vse druge ljudi v tvoji okolici, ki imajo takšne lastnosti. Temu se pravi življenje v skupnosti. S skupnimi močmi raziskujemo lastnosti, ki nas družijo in razdružujejo hkrati.
Naboj življenja je tisti, ki nas dela žive. Zaradi njega smo to, kar smo. In igrica, ki jo igramo, način življenja, ki ga živimo, je le igra lastnosti, ki hočejo same prepoznati sebe. In dokler se bo ta bitka, ta vojna nadaljevala, ko bodo lastnosti želele prepoznati sebe in svojo individualnost, bomo še vedno odkrivali kdo smo.
Pa saj želimo lastnosti prepoznati svojo individualnost, ali?

O Tomaž Flegar

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: