Išči
Generic filters
foto pexels.com

Meditacija veličastnih žarkov

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Nadaljevanje petega članka Meditacija za enost

6. Meditacija veličastnih žarkov

Zadnja meditacija nam bo pomagala, da vidimo osebo, ki smo jo obsojali, kot da jo vidimo prvič. Ponovna povezava z duhovnim bistvom druge osebe nas osvobodi obsodb in zgodb, ki smo si jih ustvarili o njej.Jutranja meditacija, šesti dan:Zaprite oči. Sedite vzravnano na stolu ali na tleh, z dlanmi obrnjenimi navzgor. Vdihnite. Izdihnite. Vdihnite. Izdihnite. Nadaljujte ta ciklus dihanja, ko greste globlje in globlje v stanje sproščenosti. Predstavljajte si odnos, ki ga obsojate. Predstavljate si osebo, kako sedi pred vami. Najdite področje telesa, kjer morda v zvezi s to osebo čutite nelagodje. Dihajte globoko v to področje. Ob izdihu nelagodje osvobodite. Dihajte v občutek. Nadaljujte ciklus dihanja. Potiho s prošnjo obsojanje predajte, da zanj poskrbi vaš notranji vodnik: Ta strah predajam svojemu notranjemu vodniku, da ga preoblikuje. Pozdravljam vodenje. Vdihnite: Vidim te v svetlobi. Izdihnite: Osvobodim strah. Vdihnite: Izberem ljubezen in svetlobo. Izdihnite: Sprejemam te. Vdihnite: Pozdravljam veličastne žarke zdravilne svetlobe. Izdihnite: Vse, kar vidim, je svetloba. Nadaljujte te mantre in dopustite notranjemu vodniku, da vodi vaše misli nazaj k ljubezni in svetlobi. Ko ponovite vsako mantro, si predstavljajte veličastne žarke svetlobe, kako se zlivajo po vašem telesu. Z vsakim vdihom in vsakim izdihom se ti veličastni žarki razširjajo. Sčasoma je vse, kar vidite, svetloba. Ponovite mantre in priklicujte svetlobo: Vdihnite: Vidim te v svetlobi. Izdihnite: Osvobodim strah. Vdihnite: Izberem ljubezen in svetlobo. Izdihnite: Sprejemam te. Vdihnite: Pozdravljam veličastne žarke zdravilne svetlobe. Izdihnite: Vse, kar vidim, je svetloba. Sprostite se v izkušnji svetlobe in naj ta preplavi vašo zavest. Naj svetloba raztopi vaše obsojanje. Svetloba vas osvobodi potrebe po napadu. Svetloba izbriše vse, kar je bilo narobe. Svetloba vas vrne k ljubezni. Vse, kar vidite, je ljubezen. Sedite v miru in uživajte v tej izkušnji, kolikor časa želite. Ko ste pripravljeni meditacijo zaključiti, globoko vdihnite in se sprostite. Počasi odprite oči.Vzemimo si eno ali dve minuti, da se telo vrne v prejšnje stanje. Dovolimo občutkom iz meditacije, da gredo skozi nas.Ta meditacija ima veliko zmožnost zdravljenja. Dejansko nam lahko za vedno spremeni dojemanje druge osebe. Ko nekoga vidimo v svetlobi, se spomnimo, kdo v resnici je.Kadar vidimo sebe in druge v veličastnih žarkih svetlobe, smo se vrnili v svoje resnično bistvo. Po meditaciji naj nas podoba veličastnih žarkov svetlobe spremlja čez dan. Ko pomislimo na osebo, ki smo jo obsojali, se takoj vrnimo k podobi veličastnih žarkov. Ko se dvigne nova obsodba, zaprimo oči in si predstavljajmo, kako gremo v veličastne žarke svetlobe.Zapišimo, kako se počutimo po meditaciji. Morda se bomo z olajšanjem zjokali, morda začutimo energijo ljubezni in začutimo, kako se v nas naseljuje odpuščanje.

Povzeto iz knjige Razstrupite se obsojanja >>

Druge knjige Gabrielle Bernstein: Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi www.pravljicna-agencija.si

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem