Pisatelji

Bob Proctor

Bob Proctor se že preko 40 let ukvarja s pomočjo drugim, da uporabijo moč uma za dosego prosperitete, dobrih medsebojnih odnosov in duhovnega zavedanja.

Je “bestselling” avtor knjige You Were Born Rich in je s svojimi deli (predavanja, seminarji, tečaji, delavnice in 1-na-1 coaching) uspel pozitivno vplivati na milijone življenj po celem svetu.

Nastopil je tudi v super-uspešnici tj. Filmu The Secret (Skrivnost) in od takrat dalje velja za enega od redkih še živečih mojstrov in učiteljev Zakona Privlačnosti. Bob sebe vidi kot učitelja s posebnim darom, da drugim z enostavnimi besedami odkriva “skrivnost”, ki je njegovo življenje dobesedno obrnila na glavo. In to skrivnost oz. potencial imamo v sebi vsi.

Proctorjeve vizije in nauki govorijo o tem, kako ima vsakdo med nami moč, da razvije svoj klopčič lastnih življenjskih vzorcev in korenito spremeni svoje življenje, doseže resnično in trajno preobrazbo ter sprosti neskončni potencial zadovoljstva in uspeha.

Pozna delovanje uma – ter kako se potopiti v podzavestno mišljenje in pogojenost lastnega življenja. Uči kako kognitivni kognitivni in duhovni um v povezavi s specifičnimi dejavnostmi, lahko vodi k uspehu v življenju.

Rojeni v obilju: V tem delu, Rojeni v obilju, je Bobu Proctorju ponovno uspelo. Tokrat na način, ki vas korak za korakom popelje do presenetljivega odkritja, da za uspeh ni potrebno vedno segati “tam ven” za stvarmi ki jih nimate, temveč raje “sezite preko” in preuredite stvari, ki že obstajajo. Med branjem sem bil očaran, saj Bob svoje trditve gradi zelo pazljivo, nato pa sem nemudoma začel tudi uporabljati njegove zaključke pri tekočih zadevah in v medčloveških odnosih.
In prav tukaj se skriva največja vrednost te knjige. Predlagano lahko namreč takoj tudi uporabite v svojem življenju. Na vaše življenje bo začelo vplivati veliko hitreje, kot pa boste prišli do zadnjega poglavja.

Spletna stran avtorja: http://proctorgallagherinstitute.com/

Knjige od Boba

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !