Brezplačna duhovna e-knjiga indijske modrosti: Besede Sri Anandemayi Ma

Brezplačna duhovna e-knjiga indijske modrosti: Besede Sri Anandemayi Ma

Knjiga modrosti Sri Anandemayi Ma je globoka izkušnja za vse tiste, ki jo berejo, saj so besede, ki jih ta indijska svetnica prevaja v govorni jezik, prežete z mnogo duhovne resnice in čistosti, kar povzroči, da se tudi njihovo bitje za krajši čas uskladi z vibracijo teh besed ter jim skozi to izkušnjo pomaga dojeti njihovo globino.

Na našem spletnem portalu smo v sodelovanju s Tomažem Flegarjem, duhovnim učiteljem in zdraviteljem, izdali knjigo indijske svetnice in duhovne učiteljice Sri Anandemayi Ma z naslovom Besede Sri Anandemayi Ma. Knjiga je prežeta z modrostmi, ki izhajajo iz neposredne zaznave, ki jo svetnica pretaka v govorno besedo in je podana v obliki satsanga – duhovnih resnic, ki pomagajo razjasniti ljudem marsikatero zablodo o sebi in svetu, ki nas obkroža. 

Sri Anandamayi Ma je bila Indijska svetnica, doma iz Bengalija. Opisovali so jo kot “najbolj popolno rož’co, kar je je ustvarila Indijska dežela”. Njeni sledilci so ji pripisovali darove prekognicije, zdravljenja in druga čudesa. Njeno ime se prevaja kot “prežeta z radostjo”. To ime so ji nadeli njeni sledilci leta 1920 in opisuje to, kar so videli in prepoznali kot njeno stalno stanje božanske radosti in blaženosti.

V besedah SRI MA je moč najti to, kar je onstran izkušnje navadnega posameznika. Mnogim že znanim izrazom, je dala nove pomene in včasih skovala nove besede s svojo lastno etimologijo. Njen način izražanja je izviren, kot tudi relevanten in je intenzivno živ in plastičen, pogosto zgoščen in jedrnat; z izpuščeno vsako nepotrebno besedo.

Knjiga v Besede Sri Anandemayi Ma vsebuje izbor odgovorov Anandemayi Ma na ustna vprašanja, ki so bila posneta na srečanjih večjih in manjših skupin. V njej bodo mnogi, ki se podajajo za iskanjem resnice, lahko odkrili marsikateri nauk in informacijo, ki jim bo olajšala njihovo potovanje napram enosti.

PRENESI

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in “zdravljenjih” udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem