Išči
Generic filters
foto pexels.com

Čustvovanje in razmišljanje ustvarjata našo resničnost

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Joe Dispenza
X

Spremljaj objave: Joe Dispenza

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS
Temu, čemur namenjate pozornost, namenjate tudi svojo energijo. Ko se zjutraj zbudite in pozornost ter energijo takoj namenite vsem ljudem, s katerimi se morate srečati tisti dan, krajem, ki jih morate obiskati, predmetom, ki jih imate v lasti, ter stvarem, ki jih morate opraviti v tridimenzionalnem svetu, vaša energija postane razdrobljena.Vsa ustvarjalna energija odteka od vas, namenjate pa jo vsem stvarem v zunanjem svetu, ki se potegujejo za vašo pozornost – prenosnemu telefonu, računalniku, bančnemu računu, hiši, službi, sodelavcem, zakoncu, otrokom, sovražnikom, hišnim ljubljenčkom, zdravstvenim tegobam itd. Očitno je, da ljudje večino pozornosti ter energije namenjajo svojemu zunanjemu snovnemu svetu. Poraja se vprašanje: koliko energije ostane v vašem notranjem svetu misli in občutkov za ustvarjanje nove resničnosti?Ko pozornost, s tem pa tudi energijo, namenjate vsem tem predmetom, ljudem, težavam in zadevam v zunanjem svetu, vam ne ostane nič energije za vaš notranji svet misli in občutkov. Zato nimate energije za snovanje nečesa novega. Zakaj? Razmišljanje in čustvovanje dobesedno ustvarjata vašo resničnost. Če so vaše misli in občutki skladni z vsem, kar poznate (z vašim znanim svetom), vedno znova krepite staro, torej isto življenje. Vaše zunanje okolje nadzoruje vaše misli in občutke.

Svojo energijo prikličite nazaj

Če se nameravate odklopiti od zunanjega sveta, se morate naučiti, kako spremeniti svoje možgansko valovanje.Preseganje vpliva telesa, okolja in časa ni preprosto – se pa splača, kajti ko se odklopimo od tridimenzionalne resničnosti, vstopimo v popolnoma drugačno resničnost, imenovano kvant, svet neskončnih možnosti.Kvantno polje je nevidno polje energije in informacij – lahko bi rekli, da gre za polje inteligence ali zavesti -, ki obstaja onkraj prostora in časa. V njem ne obstaja nič fizičnega oziroma snovnega. Presega zaznave čutil.Če bi svojo pozornost odvrnili od svojega življenja oziroma bi skušali preseči vpliv spomina na življenja, bi se moralo spremeniti v možnost. Če se namreč osredotočite na znano, dobite znano. Če se osredotočite na neznano, ustvarite možnost. Dlje ko lahko vztrajate v polju neskončnih možnosti kot zavest – se zavedate, da se zavedate tega neskončnega prostora -, ne da bi namenjali pozornost telesu, stvarem, ljudem, krajem in času, dlje ko lahko svojo energijo usmerjate v neznano, več novih izkušenj ali možnosti lahko ustvarite v svojem življenju. Tako narekuje zakon.Ko vstopite v kvantno polje, tega ne morete storiti na telesni ravni. Vstopiti morate „breztelesno“, torej kot nihče – zgolj kot zavedanje ali zavest, misel ali možnost.

Povzeto iz knjige Postanite brezmejni >>

Joe Dispenza, avtor svetovnih uspešnic Placebo ste vi >> in Odvadite se biti vi >> 

Ali ti je bil članek v pomoč?

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem