torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Čustvovanje in razmišljanje ustvarjata našo resničnost

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Temu, čemur namenjate pozornost, namenjate tudi svojo energijo. Ko se zjutraj zbudite in pozornost ter energijo takoj namenite vsem ljudem, s katerimi se morate srečati tisti dan, krajem, ki jih morate obiskati, predmetom, ki jih imate v lasti, ter stvarem, ki jih morate opraviti v tridimenzionalnem svetu, vaša energija postane razdrobljena.

Vsa ustvarjalna energija odteka od vas, namenjate pa jo vsem stvarem v zunanjem svetu, ki se potegujejo za vašo pozornost – prenosnemu telefonu, računalniku, bančnemu računu, hiši, službi, sodelavcem, zakoncu, otrokom, sovražnikom, hišnim ljubljenčkom, zdravstvenim tegobam itd. Očitno je, da ljudje večino pozornosti ter energije namenjajo svojemu zunanjemu snovnemu svetu. Poraja se vprašanje: koliko energije ostane v vašem notranjem svetu misli in občutkov za ustvarjanje nove resničnosti?

Ko pozornost, s tem pa tudi energijo, namenjate vsem tem predmetom, ljudem, težavam in zadevam v zunanjem svetu, vam ne ostane nič energije za vaš notranji svet misli in občutkov. Zato nimate energije za snovanje nečesa novega. Zakaj? Razmišljanje in čustvovanje dobesedno ustvarjata vašo resničnost. Če so vaše misli in občutki skladni z vsem, kar poznate (z vašim znanim svetom), vedno znova krepite staro, torej isto življenje.
Vaše zunanje okolje nadzoruje vaše misli in občutke.

Svojo energijo prikličite nazaj

Če se nameravate odklopiti od zunanjega sveta, se morate naučiti, kako spremeniti svoje možgansko valovanje.

Preseganje vpliva telesa, okolja in časa ni preprosto – se pa splača, kajti ko se odklopimo od tridimenzionalne resničnosti, vstopimo v popolnoma drugačno resničnost, imenovano kvant, svet neskončnih možnosti.

Kvantno polje je nevidno polje energije in informacij – lahko bi rekli, da gre za polje inteligence ali zavesti -, ki obstaja onkraj prostora in časa. V njem ne obstaja nič fizičnega oziroma snovnega. Presega zaznave čutil.

Če bi svojo pozornost odvrnili od svojega življenja oziroma bi skušali preseči vpliv spomina na življenja, bi se moralo spremeniti v možnost. Če se namreč osredotočite na znano, dobite znano. Če se osredotočite na neznano, ustvarite možnost. Dlje ko lahko vztrajate v polju neskončnih možnosti kot zavest – se zavedate, da se zavedate tega neskončnega prostora -, ne da bi namenjali pozornost telesu, stvarem, ljudem, krajem in času, dlje ko lahko svojo energijo usmerjate v neznano, več novih izkušenj ali možnosti lahko ustvarite v svojem življenju. Tako narekuje zakon.

Ko vstopite v kvantno polje, tega ne morete storiti na telesni ravni. Vstopiti morate „breztelesno“, torej kot nihče – zgolj kot zavedanje ali zavest, misel ali možnost.

Povzeto iz knjige Postanite brezmejni >>

Joe Dispenza, avtor svetovnih uspešnic Placebo ste vi >> in Odvadite se biti vi >>

 

Čustvovanje in razmišljanje ustvarjata našo resničnost 7
Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij