Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju

Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju

Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju 1Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju 2Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju 2

Odkar sem stopila v puberteto, sem se nenehno bojevala z nečisto kožo, z mozolji! Puberteta je minila, le mozolji so ostali. Začelo se je eksperimentiranje z raznimi preparati, zvarki ter kozmetičnimi posegi, a težavam s kožo kar in ni bilo konca.
Nehala sem jesti sladkor, nakar se je koža izboljšala. Če sem si privoščila kakšno sladico, sem lahko naslednji dan pričakovala davek na obrazu.

Moja mama je zelo znana po tem, da zmeraj pripravlja naravne mešanice, ki delujejo vsestransko na organizem, zato mi je ponudila sok pirine trave. Nekaj tednov sem ji lagala, da ga pijem, a me je potem razkrinkala, da goljufam. Zaradi slabe vesti sem začela piti tisti zeleni sok vsako jutro… In glej ga zlomka: koža je sčasoma postala zares čista in sijoča. Četudi sem pojedla kaj sladkega, je moj obraz ostal nedotaknjen. Podobno se je zgodilo tudi sestri.

Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju 4Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju 4Da srečamo ljubezen svojega življenja, moramo biti najprej v ravnovesju 4

Ko sem si zadnjič na obraz nanašala otroško kremo, mi je spomin pobegnil v čas, ko sem kupovala zelo drage kreme, hodila tedensko na kozmetične tretmaje in preživela večino dneva pred ogledalom, kjer sem izvajala operacije – stiskanje mozoljev. Zmeraj ko sem zapustila stanovanje, sem si na obraz nanesla puder, da se me ne bi kdo slučajno ustrašil. Moja koža je bila tako ranjena, da nobena kozmetičarka ni verjela, da bo kdaj bolje…
Zdaj se občasno namažem z otroško kremo, pudra moj obraz ni videl že lep čas… Počutim se svobodna!

Moje notranje ravnovesje se je pokazalo navzven.

Včasih katera ženska ali moški nima sreče v ljubezni, zato se poslužuje raznih prijemov, ki bi ga pripeljali do partnerstva. Tudi sama sem si kdaj kupila visoke pete in ni imelo veze, ali bom padla na nos, ali mi bodo noge odpadle, važno da sem bila jaz seksi.

Najverjetneje so vse zadeve in poskusi, ki delujejo zgolj na našo zunanjo plast, propadli poskusi. Ženski, ki si operativno zmanjša nos, se zagotovo ne bo spremenilo življenje, saj operacija ne seže v notranjost, v globino. Mogoče nakup motorja ali divjega avtomobila ni ključen, da nas opazi nekdo, ki je pripravljen na ljubezen.

Za ključne spremembe se je potrebno obrniti navznoter.

Vsak izmed nas se takšnim spremembam na začetku upira z vso silo. Podobno sem se jaz izmikala soku pirine trave, čeprav sploh nisem vedela, zakaj bežim.
Ko se v našem življenju ponudi nekaj novega, se avtomatsko zapremo v svojo školjko in počakamo, da gre »nevarnost« mimo. Po eni strani si želimo spremembe, po drugi strani pa nismo pripravljeni zanjo premakniti ničesar.

Žensko, ki nima sreče v ljubezni, do ljubezni lahko pripelje le notranje ravnovesje, noben push up, nobena obleka ali seksi telo je ne bo pripeljalo do tam. Tako kot jaz mozoljev nisem uspela premagati z vsem živim, kar sem nanašala na obraz, tako se ljubezen ne more zgoditi, če se trudimo le po svoji površini.

Vsak, ki ima izzive na partnerskem področju, jih ima izključno zato, da najde zmagovalno substanco (zavest), ki ga pripelje najprej v ravnovesje in zatem do romantične ljubezni.
Mogoče je težko začeti, a ko ozavestimo, da vsaka sprememba prihaja od znotraj, avtomatsko nehamo nanašati »puder«.

Naravni vitamini in minerali so poskrbeli za delovanje mojih hormonov, da me ni vsak najmanjši stres ali sladkor vrgel iz ravnovesja.
Zelo podobno je dogajanje na čustvenem nivoju. Ko najdemo tisto čudežno substanco, tisti mir, ostajamo v svojem centru, ne glede na to, kaj se dogaja okoli nas.

Ljudje imajo največje težave na ljubezenskem področju ravno zaradi podivjane spolne energije, ki nas nemalokrat vleče k napačnim ljudem in s tem v razočaranje in bolečino.
Čeprav je na začetku okusno kot najslajša tortica, na koncu pride račun. Ali v obliki mozoljev ali v obliki solz.

Da se umaknemo vsem spolnim in sladkim nasladam, ne vem, če je smotrno. Bolj prijazna je meni osebno rešitev, da se naučimo z njimi živeti, brez da rušijo naše ravnovesje.

Tvoj komentar
Komentar
Ime
Email
Deli to s prijateljem