Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Danes, 28. 3. 2021 je polna luna in čas zdravljenja ranjenega srca

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Astrološka napoved

Čas zdravljenja ranjenega srca…
… bo sporočilo Polne Lune ob koncu meseca marca. Ker bo v harmonični Tehtnici, boste zato čutili močan klic k urejanju vašega telesa, doma, odnosa in na splošno življenja. Njena energija nosi nekaj čudovitih, močnih energij za zdravljenje, zaščito in harmonijo. Zdaj boste morali pogledati s svojimi notranjimi očmi, da boste lahko ugledali Resnico. Kako dobro pa ste v Harmoniji s sabo, pa bo odvisno od vašega iskanja pravičnosti.

28. marca bo Polna luna v Tehtnici in Venerin spoj s Kironom

Kiron predstavlja vaše rane, kje ste bili ranjeni ali pa ste ranili sami. Arhetip ranjenega zdravilca sprejema vaše bolečine in travme, ki jih ima moč spremeniti v močne vidike vas, energija polne lune pa vas bo vodila in podpirala. Ker bosta Kiron in Venera v tesnem spoju, na katerega bo sijala Luna, boste lahko naredili zdravljenje svojega srca in zacelili rane, ki izvirajo iz vaših romantičnih odnosov, v zvezi denarja in odnosa z žensko. Veliko vsebin bi lahko izplavalo tudi na površje okoli lastne vrednosti, v smislu, koliko ste vredni in kakšne so pravzaprav vaše vrednote v partnerstvu.Luna bo naredila tudi popoln trigon, saj se bo znašla v konfiguraciji tako s Saturnom kot Marsom, ki je trenutno »iztirjen«. Imeli bomo tako imenovani Veliki zračni trigon, ki bo prinesel v vaše življenje nekaj močne energije, nove ideje, saj vas bodo lahko prav te pognale iz cone udobja ali pa kar preko vaših meja.Tako Mars kot Saturn sta lahko intenzivna planeta za sodelovanje, v smislu »gas – bremza«, toda v tej formaciji vam ponujata motivacijo, predanost, vztrajnost in moč volje, da se rešite vseh težav. Vsekakor lahko dobite kakšno dobro idejo ali projekt s katerim presežete samega sebe.
Ponudba ali situacija bi vas lahko porinila čez sam rob vaše cone udobja.
Energija Velikega trigona prinaša kreativno energijo in možnosti, da bodo kakršne koli stiske ali težave, s katerimi se trenutno soočate, kmalu minile, še posebej, če boste pozitivno ukrepali, uporabili svojo notranjo moč in izvirali iz modrosti tistih, ki so prišli pred vami. Ja, ego bo potrebno pospraviti varno na kavč, zato ne merite moči »če niste dovolj pametni«. Prav slednje bo zdaj vaš največji izziv. Izstopite iz okvirja in poslušajte predlog, idejo ali ponudbo s katero se boste srečali.Energija Velikega trigona teče z minimalnim naporom, zato, če trenutno iščete rešitev, vedite, da je zelo verjetno, da bo izvirala iz lagodnosti in ne iz boja. Zato… »nehajte vse jemati osebno, nihče vam nič noče.« Ja iztirjeni Mars bo z idejami res šel preko vseh meja, vaš jezik lahko pa tudi.Kombinacija Marsa v Dvojčku, Saturna v Vodnarju in Lune v Tehtnici kaže tudi na nagrade, ki sledijo po trdem delu. Vaša prizadevanja bodo najverjetneje nagrajena in morda boste ugotovili, da projekti in cilji, na katerih ste delali, nastajajo in cvetijo v novo polnost.

Prisotnost Kirona in Venere skupaj s Soncem obarva energijo te Polne lune.

Kiron je trenutno v Ovnu in vas opozarja, da to ni čas, da bi si lizali rane, temveč, da vam služijo kot gorivo, ki vam pomaga, da se dvignete v svojega notranjega bojevnika!Prisotnost Venere v tej poravnavi planetov tudi zmehča energijo, saj vas ta nagovarja, da delujte iz Srca, skozi namero Ljubezni. Kombinacija energij bo mehka in občutljiva, kar omogoča, da se odprete Resnici, kdo v biti ste. Vedite…
Popolni ste takšni, kot ste in zato si zaslužite, da ste tudi sprejeti takšni, kot ste.
Čas Polne lune je vedno čas sprostitve, odpuščanja in bilance in ker je to prva polna luna od začetka enakonočja in astrološkega novega leta, se lahko znajdete v procesu čiščenja, ki je povsem v skladu z obdobjem pred Veliko nočjo, saj gre za čiščenje preteklosti.Novo zodiakalno kolo, ki ga je pognalo znamenje Ovna in ta Polna luna vas podpirata, da opustite vse, česar ne potrebujete več in tako ustvarite prostor za nove energije. Začelo se je novo poglavje v vašem življenju, zato ga začnite v čistem. Pospravite svoj dom, pisarne, pospravite svojo okolico, kjer bivate, omare, kleti, podstrešja, naredite red. Ta vam bo pomagal, da boste zares začeli znova.
Naredite energetsko čiščenje prostora, današnji dan je nalašč za to!
Spomnite se na lanski ciklus, ki smo ga začeli marca 2020… svet se je za hip ustavil. In danes… postal je drugačen. Vsi pa ste se spremenili, se razvijali, rasli in se prebudili. Prav to obdobje vam je dalo izzive in nove izkušnje, ki so vas oblikovale, ganile in spremenile. Marčevska Polna Luna zdaj, pa je vaša priložnost, da si priznate, oprostite in sprostite iz svojega življenja vse tisto, kar ne potrebujete več, da je z vami.Energija Tehtnice vas podpira tudi pri iskanju ravnovesja med starim stanjem, ki je nekoč že bilo in novim stanjem tistega, kar bi lahko bilo, ter milino in razsodnostjo, ki sta potrebni, da se držite ali spustite v novo.Ne pozabite, da so vaše misli in čustva so neke vrste energijske frekvence ali valovne dolžine, ki presegajo čas in prostor. Vi oddajate in sprejemate vse vrste informacij skozi svoje Misli in Čustva … zato… Kaj čutite? Kaj mislite?In za konec… Polne lune predstavljajo tudi točke žetve in zaključka, tako da se boste morda znašli na koncu poti na dolgi poti, po kateri hodite.Pomislite na to marčevsko polno luno kot na maturo in čas za praznovanje vsega, kar ste dosegli in kar ste postali.Ohranjajte visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem