Zakon privlačnosti

Denar in / ali življenje!

Vsak dan znova presenečeno opazujem, kako zelo sta ti dve področji povezani – denar in življenje namreč! Vsi moramo od nečesa živeti, tako da je denar še kako pomemben in povezan z našim vsakdanjikom. 

Na delavnicah in individualnih svetovanjih slišim mnogo življenjskih zgodb polnih skrbi, strahu in finančne negotovosti. In, da kako bi bilo lažje, če bi že pred leti slišali moje nasvete in pobude. V trenutkih, ko se vrtimo v začaranem krogu dolgov in odpovedovanj, situacija res izgleda brezizhodna. Ampak, kot sem rekla – izgleda! Spomnimo se reka naših babic: »Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.«, kar kot pribito drži. To potrjuje tudi naslednja zgodba.

Upokojenka iz Štajerske, stara 57 let, se je celo življenje borila z dolgovi in življenjem »iz rok v usta«. Ko je prešla iz plače na pokojnino, so jo dolgovi dodatno obremenili. Imela je že težave s spanjem, od hudega se je ponoči vsa prestrašena prebujala in srce ji je bilo kot za stavo. Dokler ni prišla po pomoč… Danes vodi svoj s.p., ukvarja se z distribucijo določenih izdelkov, poplačala je vse dolgove in denarja ima več, kot ga je imela kadarkoli prej v življenju. Končno uživa kvalitetno in radostno življenje, saj opravlja delo, ki jo srčno veseli. Pravzaprav služi s svojim hobijem. Če bi ji kakšno leto nazaj rekli, kako bo napredovala in kaj bo ustvarila, bi vam odgovorila, da ste malo čez les: »Pri meni pa kaj takega sploh ni mogoče!«Morala si je samo dovoliti, da je mogoče.

Ob tej priložnosti naj iskreno čestitam vsem, ki se srčno in polni pozitivnih misli trudite narediti nekaj zase in za svojo denarnico! Vlagate svoj čas in denar v svojo boljšo prihodnost. Sprejeli ste odločitev in naredili izbiro – odločili ste se, da boste zaživeli radostno in polno življenje. Tako preprosto je to! Samo izberite in stvari se bodo pričele odvijati v pravo smer. In hvala vam za vsa pozitivna pričevanja – tako, kot jaz navdihujem vas, tudi vi navdihujete mene!

Avtor: Tina Puncer
www.mojadenarnica.si

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Tina Puncer

Terapevtka soulworka, Reality shifter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !