petek, 12 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

ALKIMISTIČNI KROG ZA ŽENSKE: Osvobajanje 7

ALKIMISTIČNI KROG ZA ŽENSKE: Osvobajanje

UTELESI ZAVEST BOGINJE

Vabljena na pomladne alkimistične kroge za ženske posvečene preobrazbi zavesti preko ženskih mističnih praks ter utelešanju izvornih učenj boginje.

V pomladnem ciklu bom izvedla tri alkimistične kroge za ženske in sicer:

⦾ v soboto, 13. aprila 2024 ob 18.30 uri
⦾ v soboto, 18. maja 2024 ob 18.30 uri
⦾ v soboto, 15. junija 2024 ob 18.30 uri

Prijaviš se lahko na enega ali več terminov alkimističnih krogov tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-osvobajanje

UMETNOST NOTRANJE ALKIMIJE

Notranja alkimija je umetnost psihične preobrazbe. V procesu alkimistične preobrazbe se psihična energija, ki je shranjena v obliki informacijskega zapisa v tvojem energijskem polju ter zasidrana kot somatski spomin v tvojem fizičnem telesu sprosti in preobrazi v svojo izvorno obliko.

Temelj notranje alkimije je aktivacija čustvene energije, ki povzroči, da se psihične vsebine, ki so bile prej skrite v tvoji podzavesti dvignejo v tvojo zavest, da jih lahko ozavestiš in sprostiš ter tako tako ustvariš prostor za globje utelešenje svoje božanske narave.

Tvoje psihično telo je namreč tisto, ki te v kolikor ni pretočno in usklajeno s tvojo izvorno dušno matrico ločuje od občutka povezanosti s svojo izvorno naravo ter ti onemogoča, da bi čutila stik s svojo božansko žensko naravo ter jo utelešeno izražala.

Alkimistični krogi za ženske so vodeni tako, da podprejo proces sproščanja psihičnih blokad ter čiščenja psihičnih kanalov tako, da se tvoja zavest zavest lahko razširi in odpre za sprejem učenj božanske ženske zavesti, ki se trenutno pospešeno sidra na Zemljo

KAKO POTEKAJO ALKIMISTIČNI KROGI

Alkimistični krogi potekajo tako, da na začetku ustvarimo prostor v katerem pride do aktivacije notranje energije nato pa energijo skozi dih, gib in glas ob izbrani glasbi, ki dodatno aktivira tvoja energijska središča vodimo na način, ki podpre proces sproščanja fizičnih, čustvenih blokad in mentalnih blokad.

Naša alkimistična srečanja tako potekajo v obliki notranjega potovanja, ki se odvija v gibanju pri čemer je tvoje stanje zavesti spremenjeno (bolj ali manj, glede na to kako dovzetna si za spremenjena stanja zavesti) zato lažje vzpostaviš dostop do podzavestnih psihičnih vsebin in jih skozi voden alkimistični proces preobraziš.

Alkimistični krogi so somatsko naravnani kar pomeni, da na naših srečanjih ne usmerjamo pozornosti v izzive s katerimi se soočamo temveč ustvarjamo prostor, da se čustvena energija, ki ustvarja energijske blokade in izraža navzven skozi življenjske izzive lahko sprosti ter osvobodi zavest boginje v tebi.

Več informacij o alkimističnih krogih za ženske najdeš tudi tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-osvobajanje

KAJ VKLJUČUJE ALKIMISTIČNI KROG

Alkimistični krogi za ženske vključujejo različne elemente, ki podprejo proces notranje preobrazbe in utelešanja zavesti boginje.

  1. Uvodno pitje obrednega kakava (včasih). Alkimistični krogi vključujejo obredno pitje kakava, ki nas povezuje z zavestjo boginje, sprošča naše čustveno telo ter nas odpira za globje čutenje.
  2. Aktivacija notranje energije preko energijske transmisije. Alkimistični krogi se pričnejo z aktivacijo notranje energije preko energijske transmisije kar opdre prostor za nadaljni proces notranje alkimistične preobrazbe.
  3. Sproščanje energijskih blokad z dihom, gibom in glasom. Temelj alkimističnih krogov je intuitivno gibanje in dihanje ob zvokih glasbe, ki podpirajo proces notranje alkimije ter izražanje skozi glas preko katerega aktiviramo zavest boginje v sebi.
  4. Aktivacija zavesti boginje preko njenega simbolnega jezika. Sveti prostor, ki ga odpremo na alkimističnem krogu je prežet z zavestjo boginje in služi utelešanju njenih učenj preko prenosa izvornih frekvenc ter aktivacije s svetlobnim jezikom.
  5. Zaključni krog posvečen integraciji zavesti boginje. Učenja prizemljimo v zaključnem krogu tako, da vsaka udeleženka po želji podeli svojo izkušnjo in preda učenja boginje, ki so prišla skozi njo še ostalim udeleženkam alkimističnega kroga.

KAKŠEN JE NAMEN ALKIMISTIČNIH KROGOV

Alkimističen krog poteka v obliki obrednega srečanja in vključuje različne alkimistične prakse.

  1. Sprostitev fizične napetosti. Alkimistični krog te odpre pri sproščanju fizične napetosti, da se lahko globje utelesiš in začutiš pretok življenjske energije skozi fizično telo.
  2. Sprostitev psihične napetosti. Alkimistični krog te podpre pri sproščanju čustvenih in mentalnih blokad ter tako ustvari prostor v tvojem psihičnem telesu, da se sprosti tvoja zavest za notranji stik z njo.
  3. Prebuditev ustvarjalnosti. Alkimistični krog ti pomaga priti v stik s svojo ustvarjalno naravo in jo izraziti od znotraj navzven ter se tako preko utelešenja toka spomniti kako boginja v popolnosti ustvarja skozi tebe.
  4. Prebuditev intuicije. Alkimistični krog ti pomaga preko sproščanja energijskih blokad razširiti tvojo zavest ter poglobiti ter prebuditi svoje notranje vedenje.
  5. Vzpostavitev stika z zavestjo boginje. Alkimistični krogi te preko vseh zgoraj naštetih načinov vodijo v vzpostavljanje globjega stika z boginjo, ki biva v tebi kot božanska zavest in se želi izraziti skozi tebe v svetu.

MOJ NOTRANJI STIK Z BOGINJO

Alkimistične kroge za ženske redno izvajam že dve leti vendar sem v stiku z boginjo prihajala do vedno globjih spoznanj ter vzporedno s tem tudi izpopolnjevala obliko njihove izvedbe.

Boginja je izraz, ki je še nekaj let nazaj v meni vzbujal občutek notranjega upora vendar sem preko notranjih potovanj v zadnjih dveh letih začela dostopati do drugačne zavesti, ki jo čutim v sebi kot boginjo in to zame ni več zgolj beseda temveč notranji prostor, ki me povezuje z svetostjo vsega, kar je.

V začetku letošnjega leta sem bila vodena, da obiščem mistični Avalon v angleškem mestu Glastonbury in tam neposredno začutila stik z njo kot celoto. Vodena sem bila skozi še eno duhovno posvetitev ter v procesu posvetitve sprejela vlogo varuhinje njenih svetih dvoran ter glasnice njene modrosti.

Boginja si želi sodelovati z ženskami, ki so se pripravljene predati njenim notranjim učenjem ter v sebi integrirati različne aspekte božanske ženskosti, da postanejo nosilke njene izvorne kode in alkimistični krogi so skozi reden stik z njo utelešaš njeno zavest.

KAKŠNE SO IZKUŠNJE UDELEŽENK ALKIMISTIČNIH KROGOV

“Ženski krogi so zame dragoceni, ker sem po dolgih letih hrepenenja po stiku z ženskami in žensko v sebi končno našla varen prostor, kjer lahko delim, izkušam, globoko čutim, utelešam, se soočam s svojo temo in svetlobo ter se učim z vsem tem živeti v danem trenutku. Na ženskih krogih se lahko brezpogojno sprostim vase, v vse, kar sem in vse, kar nisem ter sem ob tem podprta z neverjetno ljubečo, zdravilno žensko energijo. Lahko se svobodno izražam skozi zvok, gib in dih. V tej svobodi vsaka ženska pripomore k kreiranju neverjetne energije, ki vrača zaupanje, da je vse uredu, da sem ljubljena, podprta in – da nisem sama. Najbolj sem hvaležna, da po ženskih krogih zmorem ljubiti sebe in vse, kar je še globje.” – Monika J.

“Jašini ženski krogi so izkustvo Magije. Nekaj, v kar smo morda verjeli kot otroci, pa smo kasneje zaradi okoliščin na to pozabili. Ampak telo Ve in se Spomni. Skozi povezovanje z Višjo Zavestjo postopoma iz kroga v krog čutim, kako vse bolj stopam v stik z Božanskim. Moje telo se čedalje bolj zaveda, da to ni nekaj zunanjega, ampak nekaj, kar se rodi v meni, ko pripravim in negujem čas ter prostor za to. Vibracija na Jašinih krogih (in tudi drugih dogodkih) je tako zelo dragocena, saj omogoča, da lahko postajam(o) čedalje bolj pretočni, povezani in celi. Moje srce postaja izjemno odprto in ljubeče. Eden najlepših delov ženskega kroga je svobodno izražanje skozi gib, ples in glas, hkrati pa se lahko sproščajo v obliki različnih občutkov tudi blokade, ki jih je v družbi žensk varno izraziti, saj smo ves čas objete z Vseobsegajočo Ljubeznijo. Ta po krogu v obliki blaženosti in globoke povezave ostane in postaja z zavestnim usmerjanjem Energije v mojem življenju vse bolj in bolj Navzoča. Za vselej se mi spreminja dojemanje zemeljske človeške izkušnje in končno čutim v telesu to, kar sem od nekdaj vedela. Da sem čista Ljubezen in to niso več samo želje in besede, ampak človeško izkustvo Boginje na (Novi) Zemlji.” – Jasna M.

“Tvoji ženski krogi so magični. Tako hvaležna sem ti za prostor, ki ga ustvarjaš. Čutim, da sem v njem vedno podprta, da sem lahko vse kar sem, da lahko spustim vse kar me teži in se prepustim energiji, da teče skozi mene, prebuja v meni vse in si dovolim izraziti vse. Včasih ni lahko, ker se skozi prakse, ki jih izvajamo v meni prebudijo globoki občutki ampak v krogu najdem moč, da se soočim z njimi, jih prediham, izplešem in izpojem. To mi je tako sveto. Všeč mi je tudi, da nas na ženskih krogih povežeš v skupine in sodelujemo v procesu utelešanja skozi dotik, ples, glas. Ženska skupnost, v kateri je vsaka lahko to kar je in hkrati ni pomembno kakšna je, je tako zelo podporna zame.” – Kaja L.

“Prostor, ki ga odpreš za nas v krogu je tako čaroben. Poln je spominjanja in zavedanja, kako lepo je biti ženska. Ko smo samo skupaj, popolnoma prisotne, v tišini, plesu, petju… se res dogaja znotraj globoko zdravljenje. Hkrati tudi vedno dobim odgovore na čisto vsa vprašanja, ki se mi pred tem porajajo. Ob zaključku pa sem vsakič bolj ganjena. Hvala, ker si.” – Tanja Z.

KAKO SE PRIJAVIŠ NA ALKIMISTIČNI KROG

Prispevek za udeležbo alkimističnega kroga je 40 eur.

Napotke za prijavo na izbrani termin alkimističnega kroga za ženske najdeš tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-osvobajanje

Napotke za pripravo na alkimistični krog prejmeš en dan pred dogodkom.

V hvaležnosti,
Jaša Gala

Datum

Jun 15 2024
Zaključen!

Ura

18:30 - 20:30

Cena

40 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.