petek, 12 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

DIVINE FEMININE RISING - ženski krog 7

DIVINE FEMININE RISING – ženski krog

Drage ženske,

živimo v času, ki napoveduje velike spremembe v zavesti in nas vabi k temu, da se vse bolj sidramo v srcu, kjer se skriva naša prava moč.

Ker se premiki dogajajo z zelo veliko hitrostjo, pa nas ta čas vabi tudi k temu, da združimo svoje moči in se med seboj podpremo.

V želji, da ženske druga v drugi najdemo spodbudo in podporo ter v zavedanju, da je vsaka od nas edinstvena, a da hkrati skupaj zmoremo več, vas vabimo na spontan ženski krog, kjer bomo soustvarile skupen in varen prostor, v katerem se bo vsaka lahko izrazila, predstavila in pokazala svoje čarovniške sposobnosti.

Datum in lokacija: 16.6. od 18:00 do 21:00 v prostorih Višje vibracije v Ljubljani.

Udeležba na dogodku je brezplačna, bomo pa glede na končno število udeleženk izračunale, koliko znese prispevek na udeleženko, da se poravna najem prostora (75€) ter kakav v kolikor ga bomo imele.

Ženski krog bo potekal nekoliko drugače, saj ne bo voden, temveč bomo prostor soustvarjale skupaj, kamor bo vsaka prispevala s svojo edinstveno prisotnostjo.

Vabljene tako ženske, ki želite prispevati s kakšno aktivnostjo, kot tiste, ki želite le prisostvovati na dogodku in podpreti krog s svojo prisotnostjo. Prav vsaka od nas bo na svoj način doprinesla svoj košček sestavljanke.

Kljub temu da bo krog spontan, pa je pomembno, da se nekoliko organiziramo, zato vas prosimo, da nam v primeru, da bi se kroga udeležile, to napišete v zasebno sporočilo (Rea Novak, Nataša Percel) ali na elektronski naslov: natasa.percel@gmail.com. V prijavi napišite, ali želite sodelovati s kakšno aktivnostjo (meditacija, predstavitev izdelkov, glasba, kuharski izdelki ali karkoli drugega) ali želite doprinesti le s svojo prisotnostjo.

Ker bomo omejene s časom, bomo sproti spremljale število prijav in aktivnosti, ki se bodo želele izraziti skozi krog ter glede na to po potrebi omejile število udeleženk.

Veselimo se druženja in skupnega soustvarjanja.

Datum

Jun 16 2024
Zaključen!

Ura

18:00 - 21:00

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.