petek, 12 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

Jutranja joga – Šola izvorne joge (Jana’s Yoga Mandira)

Izboljšanje zdravja z navdihom za zdravo življenje

 Z usmerjanjem pogleda navznoter lahko ignoriramo ali preprosto zaobidemo vse moteče okoli sebe. Introspekcija zveni zahtevno, toda pomislite, koliko nadzora lahko najdemo v mislih. Mar ni nesmiselno iskati zunanjega krivca za neuspehe in vse drugo, kar nas teži? Poskušajmo najti nadzor v nas samih! V 21. stoletju je joga ne samo potreba posameznika, temveč tudi boj proti družbenim anomalijam.

S pravilnim prehranjevanjem, globokim dihanjem in osnovnimi asanami lahko ublažimo kronične bolečine, nelagodja, omilimo nasprotja v zapletenih odnosih in zmanjšamo druge težave, ki so povezane z življenjskim slogom.  Joga je lahko preprosta, treba se je le odločiti, da greš po njeni poti. Vabimo vas, da vstopite v mandiro, tempelj joge in njen dom.

Jutranja joga - Šola izvorne joge (Jana's Yoga Mandira) 3

V hindijščini Jana pomeni »ljudje«. Poleg tega je mojim ljubim indijskim prijateljem laže izgovoriti »Jana« kot Tatjana, kar je sicer moje ime. Mandira pa je izraz za tempelj, dom, v širšem smislu mandira pomeni pobožno mesto” ali božje prebivališče.

Jutranja joga - Šola izvorne joge (Jana's Yoga Mandira) 2

V šoli izvorne joge- Janinem templju joge – vam bomo pomagali, da harmonijo dosežete s prakso asan, pranajame, mudre, šatkarme in meditacije. Vse te tehnike očistijo telo, um ter energijski sistem, ki so prvi pogoj za razvoj duhovne prakse. Jogijsko življenje nam lahko pomaga voditi zdravo življenje brez stresa in zablod, telo postane polno vitalnosti in moči, um pa lahek, kreativen, radosten in uravnotežen. Ta način življenja je izkušnja, ki je ni mogoče intelektualno razumeti in bo postala živo znanje samo s pomočjo prakse in izkušenj.

Jutranja joga - Šola izvorne joge (Jana's Yoga Mandira) 2

Naš slog je tradicionalen, varen, skrben in ljubeč, s popolno zavzetostjo za vrhunska tradicionalna učenja joge skozi starodavna besedila, obenem pa smo dovzetni za spremembe in inovacije, ki jih narekuje sodobno življenje. Udeležencem ponujamo individualizirana navodila, ki jim omogočajo, da uresničujejo lastne želje in dosegajo svoje osebne cilje. Naše poslanstvo je navdahniti in vzgojiti jogije – da skupaj z nami izkoristijo svoj največji potencial, da zaživijo zdravo, uravnoteženo in srečno, da v sebi poiščejo radost.

Datum

Jun 20 2024
Zaključen!

Ura

07:00 - 08:30

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana
Kategorije

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.