nedelja, 14 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

Kvantna transmisija- 4-dnevni aktivni energijski prenos na daljavo 7

Kvantna transmisija- 4-dnevni aktivni energijski prenos na daljavo

Od torka 2.7. do petka 5.7.2024 vsak dan od 21.00 do 21.20 (v petek do 22.00)
Vsaka prijavljena oseba lahko povabi še eno osebo, ki sodeluje brezplačno 🙂

Transmisijska 4-dnevna terapija je zgoščeno usmerjen prenos energije in zavesti, ki posamezniku omogoča doživljanje globokega miru in ravnovesja, globoka meditativna stanja in aktivira samozdravilne in obrambne sposobnosti telesa in vodi posameznika nazaj k celovitosti, ter harmoniji telesa in uma.

Primeren je za vse posameznike, ki stopajo ali so že na duhovni poti, se ukvarjajo z osebnim razvojem in tudi za ljudi, ki okrevajo po različnih poškodbah ali imajo diagnosticirana različna bolezenska stanja. Večino našega življenja je pozornost na zunanjem svetu, osebah, predmetih…doživljamo vzpone in padce, enkrat smo veseli, drugič žalostni…zdravi ali bolni…napeti ali sproščeni…transmisija nam pomaga predelati različne vrste vtisov ( mentalne, čustvene, telesne…). Vezanost na situacije, napačno razumevanje, močna negativna čustva, strahovi, ki nas omejujejo, ujetost v usodo…vsi ti vtisi vplivajo na naše fizično telo in posledično na naše zdravje. Če je tega preveč lahko privede do neravnovesja in bolezenskih stanj. Ko se nakopičeni vtisi, ki jih doživljamo postopoma umirijo, se zdravi in obnavlja tudi naše fizično telo.

Čas, ki ga namenite za transmisijo je koristen vložek v sebe in v svoj razvoj.

Veliko število udeležencev, ki so v preteklih letih sodelovali v torkovih transmisijah je izrazilo željo po poglobitvi samega učinka transmisije. To me je vodilo k temu, da sem se odločil za  4-dnevno transmisijo.

Vsak mesec bosta na voljo dva termina na katera se boste lahko prijavili in sodelovali v transmisijski 4-dnevni aktivni energijski terapiji.

Nikamor vam ne bo potrebno iti, sodelovali boste lahko od doma, v svoji sobi, v tujini…, kar je vsekakor velika prednost. Učinek na daljavo je enak, pogostokrat še bolj intenziven kot v živo, kar so potrdili mnogi udeleženci transmisije.

Število udeležencev 4-dnevne transmisije je omejeno na 8.

Več o sami transmisiji in njenih učinkih si lahko preberete tukaj

Veliko je tudi različnih pričevanj in zanimivih povratnih informacij o pozitivnih učinkih delovanja transmisije.

Več si lahko preberete tukaj

Kvantna Transmisija učinkovito pomaga pri:

 • doseganju popolnega notranjega miru
 • globoki prenovi na podzavestni ravni
 • osvobajanju od omejujočih vzorcev, prepričanj in identifikacij
 • aktiviranju samozdravilnih in obrambnih sposobnosti telesa
 • doživetju svoje dušne- duhovne esence
 • nespečnosti in omogoča pravi nočni počitek
 • hitrejšemu okrevanju po bolezni in poškodbah
 • širjenju zavesti
 • dvigu v dimenzije svoje večne biti
 • osvobajanju od ponavljajočih se karmičnih vzorcev
 • doživetju življenja kot čiste, brezpogojne radosti
 • čustveni in mentalni transformaciji
 • duhovnem prebujanju

Kako poteka in koliko časa traja posamezna kvantna transmisija?

Transmisija bo potekala 4 dni zapored ob točno določeni (vsak dan enaki) uri. Transmisija poteka na daljavo ob dogovorjeni uri brez linkov, oziroma internetne povezave. Na tak način transmisija poteka že od leta 2012. Posamezna transmisija traja 20 minut, zadnja transmisija v petek pa traja eno uro.

Kdo izvaja Transmisijo?

Kvantno Transmisijo vodi in izvaja Grega Gregorec, ki je tudi avtor same metode. Kvantna transmisija je nastala kot preblisk in uvid v strukturo vesolja in delovanja zavesti. Transmisija kot sama metoda ni učenje kako kaj dobro narediti ali zdraviti, temveč gre v svojem delovanju do samega jedra, bistva, ki ga nobena metoda ali učenje kot tako, na nek način ne more zajeti. Transmisija gre onkraj našega pogojenega uma, naših pogojenih predstav in identifikacij in pelje človeka v brezčasje, enost. Pelje nas onkraj vseh dvojnosti do svojega izvora, svojega sebstva.

Kako se naj pripravim na Kvantno Transmisijo?

V času transmisije je najbolje, da najdete miren prostor, se namestite v udoben položaj, leže ali sede. Oči imate lahko zaprte. Ni nobene potrebe, da bi bili preveč koncentrirani.

Kar je potrebno je, da se prepustite in opazujete. Opazujete lahko tok misli, občutkov in telesnih senzacij. Po koncu transmisije večina občuti globok mir in sproščenost, zato lahko v tem stanju ostanete še nekaj časa po transmisiji in malo “poležite” ali “posedite”.

Karkoli se pojavi med transmisijo ( misli, čustva, slike, telesne senzacije) ali se ne pojavi- vse to popolnoma odgovarja potrebam posameznika v danem trenutku. Gre za popolno sprejemanje tega, kar se dogaja v danem trenutku. Nobena stvar, ki jo doživljate ali tudi ne, ni ne dobra ali slaba. Je to s čemer ste in to sprejemate.

Priporočljivo je, da si pred začetkom Transmisije vzamete nekaj minut časa za sproščanje in tišino, da se čim bolje pripravite na samo sprejemanje pretoka energije in zavesti. Posamezniki poročajo, da se na ta način izkušnja Transmisije še poglobi in intenzivira.

Priporočam tudi, da si pred začetkom 4-dnevne transmisije opišete vaše trenutno stanje, probleme, razloge za sodelovanje, hotenja…vse, kar čutite lahko daste na papir. Enako lahko naredite po koncu celotnega štiridnevnega procesa.

Vse, kar doživljate med transmisijo je tu, da vam pomaga biti bolj zavesten, bolj “resničen”. Veliko različnih vtisov in različnih občutkov je “pokopanih”, energetsko delo jih lahko dvigne na bolj zavestni nivo, da se z njimi lažje soočate. Pri transmisiji ni najpomembneje kaj doživljate ali kaj se vam dogaja, temveč zavedanje delovanja našega reaktivnega uma in odmik od njega…počivanje v svojem sebstvu, samem sebi…v svoji biti…in stabilizacija tega občutka.

Pogoj za udeležbo na Transmisiji je polnoletnost.

pričevanje1:
V mesecu marcu sem 2-krat sodelovala pri vaši kvantni transmisiji. Kot sem vam napisala med samo transmisijo nisem čutila nič posebnega, zato sem menila, da name pač ne deluje. Sedaj pa sem ugotovila, da se je pri meni marsikaj spremenilo, vesela sem, sijem, veliko ljudi mi je reklo, da sem se pomladila ali pa čisto druga si….najprej se mi je zdelo, da je to spremembo prinesla pomlad in lepo vreme…

pričevanje2:
Wauuuu, to pa je bilo intenzivno. Sploh ne vem, kako naj opisem torkovo Kvantno Transmisijo. Sprovajala sem zvoke, mravljinčenje, nato pa, kot da bi šlo nekaj ven iz telesa (kot, da se opazujem od zgoraj) in začutila sem lahkotnost, dobila več energije. Nato pa obcutek, kot da mi je nekaj spet nazaj leglo in teža v/na telesu. Potem sem ležala in skušala bit mirna, pa mi nekaj v moji glavi…

pričevanje3:
Pozdravljen, Kvantna Transmisija je pri meni potekala takole: na začetku so bile pač misli, potem se je vse naenkrat umirilo in sem zaslišala samo bitje svojega srca, kaj takega se mi je zgodilo samo takrat, ko sem bila noseča in sem poslušala bitje srca mojega otroka.To bodo razumele vse ženske katere so bile noseče. Samo bitje mojega srca in nič drugega ni obstajalo. Ko je prenehalo je bilo že nekaj čez dvajset minut in globok mir, ne vem kako bi to opisala. Še nekaj časa sem ostala takole čisto sproščena v objemu sama s sabo…

pričevanje4:
Super, močna terapija, spiralasta božansko bela svetloba, ki se je zasidrala v srčno čakro, prebijala, se razlila po telesu in mehčala fizične bolečine-križ , noge, kolki . Nekaj časa sem imela občutek, kot da sem šla iz svojega telesa, potem kot da lebdim v neki komori. Ponoči sem sicer dobro spala, vendar se je moralo nekaj dogajati. Zbudila sem se druga jaz, ne vem še prav kakšna…, predvsem pa z velikim zaupanjem v sebe in na stvari, ki sem jih še včeraj mlela gledam čisto drugače, iz druge perspektive. HVALA,HVALA,HVALA…

Kako se prijavim na 4-dnevno transmisijsko terapijo/prenos?

Prijavite se preko elektronske pošte

kvantna.transmisija@gmail.com

Prijava je potrjena s plačilom na spodnji TRR.

Če imate morebiti dodatna vprašanja me lahko kontaktirate preko telefona 051/783-072 ( Grega) ali preko e-pošte.

Cena 4-dnevne transmisije je 50 evrov. Prijave sprejemam do zasedbe mest.

Znesek 50,00 eur nakažite na naslednji TRR:

Društvo Alkimija
Ob Potoku 19
1000 Ljubljana
št. TRR: SI56 6100 0002 6744 993 – Delavska Hranilnica
sklic : datum plačila
namen: Transmisija

Vsaka prijavljena oseba lahko povabi še eno osebo, ki sodeluje brezplačno 🙂

Datum

Jul 02 - 05 2024
Zaključen!

Ura

21:00 - 22:00

Cena

50 €

Več info

VEČ INFORMACIJ

Organizator

NOVA Alkimija
NOVA Alkimija
Telefon
051/783-072
Email
grega.gregorec@gmail.com
Spletka
https://www.slohipnoterapija.org/

Zadnji članki

Novi izdelki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.