DOSTOJANSTVO

DOSTOJANSTVO

Želim vam, da bi obudili svoje DOSTOJANSTVO in ZAUPANJE VASE.

Pričeli častiti sebe bolj kot energijske okraske in nabožne kipe. Začutili dovolj notranje moči in stabilnosti, da bi se zmogli prebiti skozi dan tudi brez zbirke motivacijskih citatov. Morda preskočili kakšno astrološko napoved in dovolili dnevu, da se zgodi.

Predvsem pa se izprašali o svetosti vseh bogov, poduhovljenih in političnih, ki jim sledite. Zlasti tistih, ki spodbujajo razne fobije proti človeku. V širjenju nestrpnosti, manipuliranju ter ustrahovanju ni nič božanskega, to so mafijska posla.

V tem, da podvomite v t.i. avtoritete, ni nič bogokletnega, temveč vaša pravica. Tisti, ki zahteva brezpogojno sledenje, vas ne podpira, ampak kontrolira s pomočjo vaše lastne nevednosti. Pred nobeno avtoriteto vam ni potrebno klečeplaziti. Naša realnost namreč deluje po načelu zakona privlačnosti, da na lastni koži občutimo, čemu namenjamo pozornost. Vendar zgolj zaradi ljubezni do novih spoznanj in ne kaznovanja ali sodbe. Karma se ne ozira na podkupovanje niti trgovanje z odpustki, ona ustvarja ravnovesje.

Bolj kot izpolnjenih novoletnih zaobljub vam želim, da teh sploh ne bi potrebovali. Niti božjih zapovedi niti ostalih pravil, saj nismo bedački! Sami pri sebi vedno točno veste, kaj bi bila v danem trenutku najbolj optimalna izbira. In le vi veste, zakaj storite drugače. Vendar pa ni nič bolj izpolnjujoče, osvobajajoče in ljubeče kot se podpreti in upoštevati. Ker pa svoj notranji glas nemalokrat preslišite, tudi živimo v sistemu, ki nas ne podpira ter je mnoge s svojo nehumanostjo spravil na rob preživetja.

Iz srca vam želim, da ohranite dostojanstvo in na novo napišete svojo zgodbo … takšno, ki bi vam jo zavidali celo angeli.

Estera

(januar 2018)

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.
Deli to s prijateljem