KAJ SLEDI?

KAJ SLEDI?

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Sonce nam danes ponuja topel objem in mehča nemir, ki ga v zadnjem obdobju zaznavam pri ljudeh. Kot megla je neotipljivo prisoten ter nenehno sprašuje »Kaj sledi? «. V teh kaotičnih in turbulentnih časih je to resnično vprašanje za milijon €. Ko že mislimo, da smo doživeli vse, se zgodi situacija »saj ne more biti res, pa je«.

Ste opazili, da je vprašanje »Kaj sledi?« vedno povezano s strahom in frustracijo. Programirani smo, da moramo biti ves čas pripravljeni na nekaj, sicer nas bo kaj neprijetnega doletelo. V našo zavest je bilo vsiljeno razmišljanje, da nas za vogalom čaka težava. Strah pred prihodnostjo in nepredvidenimi dogodki je bil ustvarjen namensko. Že davno.

To staro paradigmo pa lahko presežemo le tako, da vprašanje zamenjamo s trditvijo: »Karkoli se bo zgodilo, bo v moje dobro in zato se veselim prihodnosti. Pričakujem lepe stvari, ker sem jih vreden.«

Vendar, kako ostati optimistični, ko delamo po svojih najboljših močeh, razmišljamo pozitivno, pa vseeno nič okoli nas ne kaže, da gre na bolje? Ogromna globalna sprememba, ki smo ji priča, je strašljiva. Ravno tako notranji čustveni vulkani.

Zgodba o gosenici. Gosenica gre skozi proces popolne preobrazbe. Misli, da umira. Prepričana je, da jo bo metamorfoza uničila. Če ji poveste, da se dogaja čudež in postaja najlepše bitje na svetu, vam ne bo verjela. Ta hip je še vedno gosenica in nima zavedanja metulja. Še ne ve, da bo kmalu poletela.

Zato večina sredi kaosa težko ohranja optimizem, saj smo programirani, da kaos pomeni smrt. Vsakič, ko smo postavljeni pred intenzivne spremembe, te povezujemo s težavami, namesto da bi z eleganco zavesti uvideli, da gre za mogočno preobrazbo nas samih in človeštva. In samo razumevanje resnične narave dogajanja nas lahko ohranja stabilne in pomirjene.

Četudi ta hip ne vemo točno, kaj sledi, to ne pomeni, da bo slabo. Daleč od tega. Kaos ne pomeni konca, sigurno pa naznanja spremembo. Težko pričakovano spremembo, saj je potrebno pretresti marsikatero staro energijo …
Dobrodošla!

Estera

(april 2018)

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem