torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Dr. Bruce Lipton: Če ste kot otrok poslušali, da niste nič vredni, bodo te besede programirane v vašem podzavestnem umu

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Kako se pozitivno mnenje spremeni v negativno

Dr. Bruce Lipton: Če ste kot otrok poslušali, da niste nič vredni, bodo ta sporočila programirana v vašem podzavestnem umu

Preden začnemo obravnavati neverjetno moč svojega uma in to, kako so mi moje raziskave celic priskrbele uvid v načine delovanja povezave med umom in telesom, moram zelo jasno povedati, da ne verjamem, da pozitivno mišljenje preprosto vedno vodi v fizično ozdravitev. Potrebujete več  kot samo “pozitivno mišljenje”, da bi izkoristili nadzor nad svojim telesom in življenjem.

Za naše zdravje in dobro počutje je pomembno, da energijo svojega uma pomaknemo v pozitivnejše, življenjsko spodbudne misli in izločimo vedno prisotne, energijsko izčrpavajoče in hromeče negativne misli. Toda, in s tem imam v mislih TODA, v najširšem možnem pomenu ni nujno, da bo že samo pozitivno mišljenje imelo kakršenkoli vpliv na naše življenje!

Pravzaprav včasih ljudem, ki “pogrnejo” pri pozitivnem mišljenju, to še bolj vzame moč, ker zdaj verjamejo, da je njihova situacija brezupna – verjamejo, da so izčrpali vsa sredstva za zdravljenje svojega uma in telesa.

Česar ti ljudje niso razumeli, je, da so dozdevno “ločeni” pododdelki uma, zavedni in nezavedni, med seboj odvisni.

Zavestni um je ustvarjalen, je tisti, ki pričara “pozitivne misli”.

Za razliko od tega je podzavestni um skladišče posnetkov dražljajev in odzivov, ki izvirajo iz instinktov in priučenih izkušenj.

Podzavestni um deluje izključno iz navade; enake vedenjske odzive na življenjske signale bo ponavljal vedno znova in znova, pogosto na naše veliko razočaranje.

Več v knjigi Biologija prepričanj >> (-20%)

Kolikokrat ste eksplodirali zaradi neke malenkosti, kot je odprta tuba zobne kreme? Že od otroštva so vas učili, da skrbno privijete pokrovček. Ko najdete tubo brez pokrovčka, vas to sprovocira in samodejno pobesnite. Pravkar ste izkusili preprost dražljaj in odziv v vedenjskem programu, ki je shranjen v vašem podzavestnem umu.

Kar se tiče samih sposobnosti nevrološke obdelave, je podzavestni um milijonkrat močnejši od zavestnega uma. Če so hrepenenja zavestnega uma v nasprotju s programi podzavestnega uma, kateri “um” mislite, da bo zmagal?

Lahko še in še ponavljate pozitivno afirmacijo, da ste dobri ali da se bo vaš rakasti tumor zmanjšal, toda če ste kot otrok znova in znova poslušali, da niste nič vredni ali da ste bolehni, bodo ta sporočila, programirana v vaš podzavestni um, zamajala večino vaših zavestnih prizadevanj, da spremenite svoje življenje.

Spomnite se, kako hitro ste vrgli puško v koruzo pri svoji zadnji novoletni zaobljubi, ki je zaradi vonja po pečenem puranu izpuhtela?

Več o izvoru samouničujočega podzavestnega programiranja in o tem, kako ga hitro na novo napišemo, bomo govorili v sedmem poglavju. Vendar se za zdaj zavedajte, da obstaja upanje celo za tiste izmed vas, ki ste uporabljali pozitivno mišljenje in padli na celi črti.

dr. Bruce H. Lipton, povzeto iz knjige Biologija prepričanj >> sedaj 20% popust

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij