Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Dr. Bruce Lipton: Če ste kot otrok poslušali, da niste nič vredni, bodo te besede programirane v vašem podzavestnem umu

foto pexels.com
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Kako se pozitivno mnenje spremeni v negativno

Dr. Bruce Lipton: Če ste kot otrok poslušali, da niste nič vredni, bodo ta sporočila programirana v vašem podzavestnem umu

Preden začnemo obravnavati neverjetno moč svojega uma in to, kako so mi moje raziskave celic priskrbele uvid v načine delovanja povezave med umom in telesom, moram zelo jasno povedati, da ne verjamem, da pozitivno mišljenje preprosto vedno vodi v fizično ozdravitev. Potrebujete več  kot samo “pozitivno mišljenje”, da bi izkoristili nadzor nad svojim telesom in življenjem.

Za naše zdravje in dobro počutje je pomembno, da energijo svojega uma pomaknemo v pozitivnejše, življenjsko spodbudne misli in izločimo vedno prisotne, energijsko izčrpavajoče in hromeče negativne misli. Toda, in s tem imam v mislih TODA, v najširšem možnem pomenu ni nujno, da bo že samo pozitivno mišljenje imelo kakršenkoli vpliv na naše življenje!

Pravzaprav včasih ljudem, ki “pogrnejo” pri pozitivnem mišljenju, to še bolj vzame moč, ker zdaj verjamejo, da je njihova situacija brezupna – verjamejo, da so izčrpali vsa sredstva za zdravljenje svojega uma in telesa.

Česar ti ljudje niso razumeli, je, da so dozdevno “ločeni” pododdelki uma, zavedni in nezavedni, med seboj odvisni.

Zavestni um je ustvarjalen, je tisti, ki pričara “pozitivne misli”.

Za razliko od tega je podzavestni um skladišče posnetkov dražljajev in odzivov, ki izvirajo iz instinktov in priučenih izkušenj.

Podzavestni um deluje izključno iz navade; enake vedenjske odzive na življenjske signale bo ponavljal vedno znova in znova, pogosto na naše veliko razočaranje.

Več v knjigi Biologija prepričanj >> (-15%)

Kolikokrat ste eksplodirali zaradi neke malenkosti, kot je odprta tuba zobne kreme? Že od otroštva so vas učili, da skrbno privijete pokrovček. Ko najdete tubo brez pokrovčka, vas to sprovocira in samodejno pobesnite. Pravkar ste izkusili preprost dražljaj in odziv v vedenjskem programu, ki je shranjen v vašem podzavestnem umu.

Kar se tiče samih sposobnosti nevrološke obdelave, je podzavestni um milijonkrat močnejši od zavestnega uma. Če so hrepenenja zavestnega uma v nasprotju s programi podzavestnega uma, kateri “um” mislite, da bo zmagal?

Lahko še in še ponavljate pozitivno afirmacijo, da ste dobri ali da se bo vaš rakasti tumor zmanjšal, toda če ste kot otrok znova in znova poslušali, da niste nič vredni ali da ste bolehni, bodo ta sporočila, programirana v vaš podzavestni um, zamajala večino vaših zavestnih prizadevanj, da spremenite svoje življenje.

Spomnite se, kako hitro ste vrgli puško v koruzo pri svoji zadnji novoletni zaobljubi, ki je zaradi vonja po pečenem puranu izpuhtela?

Več o izvoru samouničujočega podzavestnega programiranja in o tem, kako ga hitro na novo napišemo, bomo govorili v sedmem poglavju. Vendar se za zdaj zavedajte, da obstaja upanje celo za tiste izmed vas, ki ste uporabljali pozitivno mišljenje in padli na celi črti.

dr. Bruce H. Lipton, povzeto iz knjige Biologija prepričanj >> sedaj 15% popust

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem