ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Duše z Arkturja

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

DUHOVNI VODJE, ZDRAVILCI IN METAFIZIKI

Arktur je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Volarja na severni polobli in je četrta najsvetlejša zvezda na našem nebu, imenovana tudi oranžni velikan. Znana je že iz starogrške mitologije iz časov Babilona, omenjena pa je tudi v obdobju starega Egipta.

Te duše so hkrati zelo duhovne, inteligentne in intuitivne.

Pripadniki te dušne skupine niso radi v fizičnem telesu, kajti planet Zemlja ima zanje mnogo prenizko vibracijo. Zato pogosto delujejo kot duhovni vodniki inkarniranih ljudi.

Povprečno število njihovih inkarnacij je 25 in se inkarnirajo zelo redko. Predstavljajo približno 0,2 odstotka svetovnega prebivalstva. Na zemlji so približno 40.000 let. Največja koncentracija teh duš je bila v starem Egiptu in Babilonu.

Duše z Arkturja so pogosto visoko zavedni posamezniki, ki širijo duhovno modrost in jo želijo deliti z nami. Običajno jih najdemo v visokih religioznih krogih, v vlogi guruja, vodje ali mentorja in učitelja. So tudi nadarjeni zdravilci, metafiziki in običajno zelo spoštovani posamezniki s slovesom. Lahko so to zelo tihi posamezniki, ki ne želijo izstopati.

Mnogo izumov, takih od preprostih gospodinjskih električnih aparatov pa do izvedbe visokih gradbenih objektov in infrastruktur ali izboljšave obstoječih glasbil, vse to nam je lahko na voljo tudi po njihovi zaslugi.

Pogosto se inkarnirajo v času intenzivnega razvoja in civilizacijskega usklajevanja, kot je bilo to v času Babilona in po letu 2000, ko sta v porastu nova tehnologija in duhovni napredek. Velika količina ključnih dosežkov na področju astronomije, matematike, geometrije, arhitekture in računalništva je rezultat njihovega dela.

V zadnjih nekaj letih se te duše intenzivno ukvarjajo s tem, kako zaščititi človeka pred elektromagnetnim sevanjem, pri vplivu človeka na globalno segrevanje in v boju proti pretiranemu onesnaževanju okolja, kako okrepitvi imunski sistem in podobnim.

Mnogi med njimi so mojstri joge, naturopatije in drugih naravnih tehnik pomoči, zdravijo pa tudi z zvokom (z glasbili in glasom). Pogosto je že njihova fizična prisotnost za mnoge blažilna in tudi zdravilna.

Nimajo ambicij postati zelo prepoznavni ali slavni. Pogosto so vplivneži za vplivneže (delujejo iz ozadja za vplivnega posameznika). Če se ne posvečajo duhovnosti in ezoteriki, so dobri v napredni tehnologiji, kot je računalništvo.

NEFUNKCIONALEN ALI NEGATIVEN ASPEKT

Omejeni in zavrti se počutijo v naših obstoječih socialnih, šolskih in religioznih strukturah in sistemih, ki so po njihovem mnenju nesmiselni. V zadnjih letih se pogosteje inkarnirajo prav z namenom spremeniti nesmiselne obstoječe sisteme in jih nadgraditi ter prilagoditi novi dobi. Morda ste opazili novodobne otroke, ki se na primer zaradi dolgočasnega učiteljevega predavanja vedejo nemirno in provokativno?

Ker je tem dušam udobneje v višjih dimenzijah, je zanje poseben izziv biti inkarniran. Zato imajo pogosto težave s praktičnimi vidiki življenja.

Negativni vidik te dušne skupine je tiho uporništvo proti »normalnim« socialnim strukturam, namesto da bi na odprt način iskali izzive in te poskušali spremeniti. Lahko se zgodi, da imajo »skrita življenja«, ki jim dovoljujejo izražati svoje vidike, ki se ne skladajo z zaznavanjem družbe ali s tem, kar družba dojema kot »normalno«, namesto da bi se zavzeli za živečo resnico o tem, kdo so.

Zgodovinske in znane osebnosti:

Celine Dione, Sadhguru, Nikola Tesla (delno tudi Sirius), Luciano Pavarotti, Susan Boyle, Iza Sia Login

PRIMERNI POKLICI DUŠNE SKUPINE ARKTUR

Za njih so primerni vsi poklici, kjer lahko delujejo iz ozadja na voditelje. To so lahko praktični coachi oz. inštruktorji ali pa svetovalci za velike posle. Pogosto so dobri borzni posredniki in svetovalci velikim vlagateljem, tudi kot svetovalci kripto valute. Mnogi novodobni poklici, kot učitelj Yoge ali prehrambni svetovalec, so v domeni teh duš.

KAKO RAVNATI Z AKTURIANOM

Nekaj idej, kako se najbolje in najlažje povežemo z energijo teh duš, še posebej, če so to vaši otroci:

  • Ker se pogosto počutijo »nedomače« v fizični izkušnji, jih spodbujajte k gibanju, kakršni koli telesni aktivnosti.
  • Zaradi njihove hipersenzibilnosti jih nikar ne silite v množične, hrupne zabave, pogrebe in druge »nujne« prireditve, kot so poroke, vaške zabave in podobno, če to odklanjajo.
  • Bodite pozorni na njihovo morda tiho uporništvo, če je utemeljeno (z realnim razlogom ali neutemeljeno (brez pravega razloga).
  • Resno sprejmite njihovo mišljenje, če vam razlagajo, da so npr. da življenje nima smisla ipd. in jim pomagajte pri fizični izkušnji na preprost način – s praktičnim udejanjanjem pri dejavnostih, ki jih imajo radi.

Odlomek iz knjige AKAŠKI ZAPISI: OSNOVE DUŠNE MATRICE IN ON-LINE KLJUČ DO DUŠE

AKCIJA MESECA:

Želite spoznati svojo dušo? Svojo dušno skupino? Te dni vam nudimo še več, ob naročilu knjige prejmete že praznični kupon v vrednosti 20,00 EUR in OSEBNO KARMIČNO PROGNOZO, za doplačilo samo 9,00 EUR za eno leto in pol, individualno.
Za več info. in naročilo KLIKNITE TU: https://www.omgarden.si/knjiga-akaski-zapisi-dusne-skupine-dusna-matrica-13-energijskih-centrov/

Avtor: Aleksandra Winkler Drole

Duše z Arkturja 8
Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen…
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij