torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Duše z Mintake – Prinašalci božanske luči

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Mintaka je ena najsvetlejših zvezd na nebu in je znana že iz antičnih časov. Nahaja se v ozvezdju Oriona. Mintaka je tretja zvezda za Alnitako in Alnilamo. Te tri zvezde, ki tvorijo Orionov pas, so znane že iz mnogih starodavnih kultur.

Dokazov o nezemeljskih močeh in vplivu duš iz drugih ozvezdij in galaksij je ogromno, predvsem na egiptovskih slikah ter na monolitnih piramidah, ki so usmerjene proti ozvezdju Oriona, presledki med piramidami se celo ujemajo z razdaljo zvezd v Orionovem pasu.

KANALIZIRANIO SPOROČILO Z MINTAKE

»Smo prinašalci božanske Luči v vaše fizično, izkustveno življenje.«

Duše z Mintake, ki bivajo med nami, nam pomagajo, da se osredotočamo na pozitivno stran življenja; kozarec je zanje vedno napol poln. Pogosto so popolnoma »slepe« za človeške negativne odločitve, preprosto jih ne razumejo, same nikoli ne morejo izbrati negativnih odločitev.

Ko kanaliziram sporočilo, se mi pojavi slika tete Pehte iz filma Kekec. Ubogo teto so preganjali in zaničevali, ker niso prenesli njene Luči. Tako se je umaknila v gore, da bi našla svoj mir. Vendar je njen človekoljubni duh ni pustil pri miru in je želela pomagati ljudem, čeprav so jo oni zavračali. Poznala je zdravilno rožico za Mojčino slepoto, kar simbolizira slepoto ljudi, ki ne zaupajo Viru božanske moči in vztrajajo v svojih zakoreninjenih prepričanjih.

POVEZOVANJE Z MINTAKO OB VODI NAS OČISTI IN NAM DAJE GLOBLJI UVID

Povezovanje z Mintako poteka običajno ob vodi. Izberite kraj, kjer je resnično čista in bistra voda, pa najsi bo to potok, reka, jezero ali morje.

V karmični diagnostiki za temelj pri razlaganju dušnih kvalitet posameznika, uporabljam pojem »izvorne dušne skupine«.

NENASILJE, MIR, HARMONIJA IN BOŽANSKA KREACIJA

Povezovanje z božansko energijo Mintake nam v teh dneh pomaga do globljega miru in harmonije. Vse, kar ustvarjamo, naj temelji na nenasilju, iz notranjega miru in harmonije. Vemo, da se po kopanju počutimo tudi notranje očiščeni, bolj mirni in harmonični in tako je tudi s povezovanjem z Mintako. Vsakršna kreacija, pa najsi bo to priprava obroka, kot je kuhanje ali pa vrtnarjenje, mora izhajati iz čistega dušnega namena. Že dolgo je znano, da tudi rožice potrebujejo ljubezen in da je kosilo skuhano z ljubeznijo mnogo bolj dopadljivo. Torej, ni vseeno s kakšno energijo (v kakšnem čustvenem stanju) se lotimo ustvarjati.

Te stare, modre duše so v ta naš planet vložili veliko svoje energije, predvsem da bi planet Zemljo ustvarili kot primeren kraj evolucije za druge duše. Namreč sodelovali pri že pri samem začetku naselitve Zemlje, pri tako imenovanem »zemeljskem poskusu«, da bi ustvarili Zemljo po vzoru svojega planeta. »Nudenje pomoči« drugim je njihov naravni vzgib, na katerega se radi odzovejo.

Primeri zgodovinskih in javnih oseb dušne skupine MINTAKA:
Paul McCartney, Mel Gibson, Elvis Presley (delno) in nam vsem poznan pokojni Ivan Kramberger.

POVEZOVANJE S BOŽANSKO ENERGIJO MINTAKE UPORABLJAMO PREDVSEM, KO:

  • Si želimo očistiti od negativnih misli in energij drugih ljudi
  • Potrebujemo globlji uvid v našo situacijo
  • Ko potrebujemo navdih, več optimizma in zagona.
  • Ko hočemo resnično videti stvari v pravi luči, ki jih podzavestno nočemo.
  • Ko želimo obilje, mir in lepoto v vseh pomenih prenesti v naše fizično doživljanje.

Umijmo obraz, dlani in stopala v čisti vodi. Če nam letni čas dopušča, se okopajmo v vodi (reki, jezeru ali morju). Od 5 do 10 minut ponavljajmo v mislih: »Naj voda odnese vse, kar ni dobro zame, česar ne potrebujem, najsi bojo to fizične, čustvene ali mentalne nesnage.« Naslednjih 5 do 10 minut ponavljajmo: »Naj voda prinese vse dobro, koristno in lepo, kar potrebujem v svojem umu, čustvih in na fizičnem nivoju.« Nakar izrecite: »Božanski otroci Mintake, vodite me, da bojo moje misli čiste in jasne ter moja delovanja usklajena zame dobro in za vse dobro. Hvala, hvala hvala.«

DUŠE Z MINTAKE SO MED NAMI

Prav možno je, da se boste prepoznali ali na našli določene značilnosti Mintaka duše pri vaših najbližjih. Te duše so precej čustveni ljudje. Mintakani, ki so na svojem planetu živeli v večni božji Svetlobi in katerih življenje je bilo večno v Luči, Ljubezni, Harmoniji in je potekalo s telepatskimi povezavami, v sočutju in podpori, se na Zemlji že vrsto inkarnacij učijo dojemati obstoja polarnosti dveh nasprotujočih si sil. Namreč Zemlja je planet, kjer imamo svobodno voljo izbire: slabo ali dobro, destruktivno ali kreativno, sovražno ali ljubeče. Kot dušna skupina so zelo usklajeni z Božansko svetlobo, kar pomeni, da ne razumejo teme oziroma negativnosti. Preprosto niso kruti, zlonamerni in ne razumejo zlobe in krutosti ter drugih uničujočih odločitev človeštva. Ne trpijo vojne in sovraštva na tem planetu in verjetno zaradi tega ne berejo črne kronike in ne spremljajo TV-poročil. Ne razumejo ljudi, ki se učijo z negativnimi izbirami in trpljenjem, ki ga povzročajo drug drugemu, namesto z radostjo, zabavo in kreativnim izražanjem svojega božanskega bitja.

»Za dušno skupino Mintaka je nujno, da izbirajo dobro družbo, da so v družbi duš s podobno visoko stopnjo vibracije.«

Zavedati se morajo, da jih pri izžarevanju čiste božanske Luči podpirajo ne le njihovi kolegi iz Mintake, ampak jih nenehno podpira tudi univerzalna božanska Luč, ki jim osvetljuje življenje, da lahko premagajo mnoge zemeljske ovire in manifestirajo veliko obilja v svoje fizično življenje.

Za duše iz Mintake je nujno, da se naučijo, koga podpreti s svojo svetlobo, saj bi negativne duše njihovo svetlobo izkoristile le za manifestiranje še več negativnega.

Negativni vidik se izrazi v izčrpanosti zaradi podpore drugim.

Avtor: Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige Akaški zapisi: Osnove dušne matrice

Duše z Mintake - Prinašalci božanske luči 8
Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen…
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij