Energija sledi misli

Energija sledi misli

Energija sledi misli 2Energija sledi misli 2Energija sledi misli 2
Energija sledi misli 5Energija sledi misli 6Energija sledi misli 6

Premikanje predmeta je preprosto na fizični ravni, saj preprosto vplivamo s pomočjo mišične moči. Če želimo popit čaj, premakniti mizo iz enega konca sobe, v drugi konec sobe, vedno je potrebna fizična sila.

Toda na fizični ravni pogosto podcenjujemo moč naših misli. Pravzaprav pogosto pravijo: “Ne razmišljajte samo o tem, nekaj stori glede tega.” Toda v energijskem svetu je razmišljanje o nečem dejansko že delovanje v neki smeri, tam že nekaj realizirate. Vaše misli imajo moč, da vplivajo in usmerjajo vaše subtilne energije.

V 90-ih je japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto izvedel eksperiment, kjer je napisal pozitivne in negativne besedne zveze, kot so “I love you”, “Hvala,” in “Fool,” med drugim, in jih postavil pod vzorce destilirane vode. Kasneje je zamrznil te vzorce in posnel fotografije teh vzorcev z uporabo visoko zmogljivega elektronskega mikroskopa. Ugotovil je, da pozitivni stavki vedno kažejo lepe, uravnotežene oblike ledenih kristalov, negativni stavki pa bodisi tvorijo zdrobljeno, nepravilno obliko kristalov ali ne tvorijo nobene oblike.

Če preprosti negativni stavek ustvari neharmonične vodne kristale, si predstavljajte, kako lahko leta negativnega razmišljanja vplivajo na vaše telo, še posebej, ker je človeško telo sestavljeno iz približno 70% do 80% vode?

Ali skozi misli ali skozi izgovorjene besede, vaš um vpliva na kemične funkcije v vašem sistemu, tako pozitivno kot negativno. Ko se um uporablja kot instrument zdravljenja, vibracije misli lahko delujejo kot zdravilo telesu s tem, ko pošiljajo zdravilne signale vašim molekulam vode. Ko se besede uporabljajo brez razmišljanja, lahko pošljete negativne miselne vibracije, ki lahko povzročijo motnje, zastoje ali neravnovesja v telesu.

Še enkrat, “energija sledi misli“. Preprosto povedano, kamor smo dali našo pozornost, tam smo dali svojo energije. Zato je je disciplina uma zelo pomembna, saj je lahko vaš najboljši prijatelj ali vaš največji sovražnik.Naš Um nas lahko vodi v svobodo ali pekel navezanosti in omejevanja.

“Um je kraj zase in sam po sebi lahko iz Pekla naredi nebesa, iz Nebes pekel.” John Milton

ScalarPrana terapevt in inštruktor Barbara Köveš

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem