Išči
Generic filters
Preziranje signalov, ki nam jih pošilja telo, nas lahko privede do začaranega kroga

Preziranje signalov, ki nam jih pošilja telo, nas lahko privede do začaranega kroga

Spremljaj ScalarPrana za Slovenijo
X

Spremljaj ScalarPrana za Slovenijo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Preziranje signalov, ki nam jih pošilja telo, nas lahko privede do začaranega kroga 2Preziranje signalov, ki nam jih pošilja telo, nas lahko privede do začaranega kroga 2Preziranje signalov, ki nam jih pošilja telo, nas lahko privede do začaranega kroga 2

Fizično telo obdaja nevidno polje žive svetlobe, aura. Območje aure je bogato z neoprijemljivimi informacijami v obliki energetskih obrazcev, izžareva naše misli in občutja, temperament, izkušnje in karakter. Aura je odraz našega zdravstvenega stanja, težav in energetskega neravnotežja.

Da bi se vrnil na pot zdravja, ima posameznik prirojeno sposobnost usklajevanja svojega energetskega neravnovesja izključno z močjo svoje svetlobe. Možnost uporabe in vpliv na notranjo svetlobo sta odvisna od stopnje posameznikovega zavedanja kot tudi poznavanja samega sebe. Osebe brez samozavesti pogosto delujejo „kakor zapiha veter”, in ker niso sposobne zavestno izkoriščati svoje notranje svetlobe, je njihova resničnost preplavljena s kaosom, neredom in težavami. Naše telo je pametno in ima naravno sposobnost samozdravljenja. Kljub temu se vedno znova soočamo s situacijami, v katerih se počutimo obkoljeni z zahtevami, ki nam jih življenje nalaga v povezavi z našim časom, energijo, delom, odnosi, slogom življenja. Včasih so pred nami izzivi, ko se nam zdi, da vse okoli nas razpada. Stres je del našega življenja. Včasih lahko tako zelo pritiska na nas, da nas oslabi in preprečuje sposobnost razmišljanja, celo delovanja, kar dolgoročno onemogoča našo produktivnost.
Preziranje signalov, ki nam jih telo pošilja, nas lahko privede do začaranega kroga psihofizične oslabljenosti, razvitega stresnega stanja na poti do pregorelosti, čustvene izčrpanosti in tudi depresije, ki se pogosto kaže v povezavi z nerealnimi in neuresničljivimi pričakovanji. Posledica razvitega stresnega stanja je tudi visok pritisk, možganska kap, srčna kap ali razvoj težkih kroničnih bolezni.

ScalarPrana nas uči kako spodbuditi postopek ozdravitve na različnih ravneh, vključujoč področje spolnosti. Ne smemo pozabit, kako pomembna je spolna energija, ki vodi do duhovno osvobojevalnih izkušenj. Veščina pretvarjanja lastne spolne energije poglablja ljubezen, ki jo nosimo v duši, in krepi intimno vez s partnerjem.

Če jo uporabljamo na pravi način, ima energija močne sposobnosti. Od povečanja plodnosti ali moškosti do uravnavanja ravni hormonov in hormonskega ravnotežja ter krepitve imunskega sistema.

Bolj kot je narava naše energije kakovostna, toliko več od svojih naravnih sposobnosti lahko dosežemo. V popolnosti lahko izkoristimo in izrazimo svoj notranji potencial.

Kako si lahko pomagamo, če še nismo pridobili ScalarPranskega znanja?

Obstaja veliko preprostih načinov kako okrepimo svojo avro. Sončna svetloba krepi avrično polje, prav tako fizična vadba in sveži zrak, meditacija.Za krepitev avre je mogoče uporabiti tudi določeno glasbo, eterična olja in določene kristale.

Ena izmed najbolj učinkovitih meditacij je ;zaščitna zlata jajca okrog lastne avre, ki se uporablja za krepitev avre pred negativnimi in zunanjimi vplivi. Vizualizirajte obliko zlate jajc okoli sebe, ki je močna. Vidite, kako sije in vedite, da ste božansko zaščiteni.

Najbolj učinkovita metoda je pozornost na dihanje. 

Priporočena vaja, ki jo lahko izvajate kjerkoli:

Nežno vdihnite zrak skozi nos.

Vizualizirajte, kako polnite svoj popek, predel trebuha, prsi in pljuča s kisikom.

V celoti izdihnite skozi nos.

To počnite približno 5 minut, 2- do 3-krat na dan.

Dihanje – naj postane zavestno dejanje in naj ne bo le naravni instinkt.

“Številni, četudi se tega ne zavedajo, spijo. Rodijo se speči, živijo speči, speči se poročijo, speči vzgajajo otroke, tudi umro speči, ne da bi se sploh kdaj prebudili. Nikoli se ne zavedajo lepote tega, kar imenujemo ‘človeško življenje’.”  (A. M.)

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj ScalarPrana za Slovenijo
X

Spremljaj ScalarPrana za Slovenijo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem