četrtek, 19 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Joe Dispenza pravi, da tako ustvarimo prihodnost, ki si jo želimo

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Joe Dispenza pravi, da tako ustvarimo prihodnost, ki si jo želimo

Kako ob vstopu v sedanji trenutek, kjer obstajajo vse možnosti v kvantnem polju, uresničiti enega ali več potencialov, torej nesnovnih možnosti, v resničnosti tridimenzionalnega snovnega sveta? Joe Dispenza pravi, da je za to potrebno dvoje: jasna namera in okrepljeno pozitivno čustvo.

Jasna namera

Vaša jasna namera je prav to – jasno vam mora biti, kaj hočete ustvariti.

To morate kar se da jasno določiti in zadevo podrobno opisati.

Recimo, da bi radi šli na čudovite počitnice. Kam hočete iti? Kako želite prispeti tja? S kom bi radi šli oziroma koga bi radi srečali tam? V kakšnih namestitvah želite bivati? Kakšno hrano bi radi jedli? Kaj želite piti? Katera oblačila boste vzeli s seboj? Kaj boste kupili tam in prinesli domov? No, saj razumete, kam merim.

Okrepljeno pozitivno čustvo

Zdaj morate to namero spojiti z okrepljenim pozitivnim čustvom – recimo z ljubeznijo, hvaležnostjo, navdihom, veseljem, vznemirjenjem, osuplostjo, čudenjem, če jih naštejem samo nekaj.

Kaj nameravate občutiti, ko boste uresničili svojo namero? Čustvo morate občutiti vnaprej, pred dejansko izkušnjo.

Okrepljeno pozitivno čustvo (ki je prežeto z energijo na višji frekvenci) je magnetni naboj, ki ga oddajate v polje. Ko spojite električni naboj (namero) z magnetnim nabojem (okrepljenim pozitivnim čustvom), ustvarite elektromagnetni podpis, ki je skladen z vašim stanjem duha.

Z novo prihodnostjo se je treba vibracijsko uskladiti. Ko se vaša energija in kateri koli potencial, ki že obstaja v enotnem polju, ujemata na ravni vibracij, začnete želeno novo izkušnjo privabljati k sebi.

Ona bo našla vas – v tem pogledu vam ni treba storiti ničesar, da bi uresničili želeno, in nikamor vam ni treba iti, da bi dobili to (gre za spreminjanje snovi s snovjo). Postati morate čista zavest (brez vpliva telesa, ljudi, stvari, prostora in časa) ter spremeniti svojo energijo – elektromagnetni signal, ki ga oddajate –, pa boste prihodnjo izkušnjo privabili k sebi (gre za spreminjanje energije v snov).

Dobesedno se boste zlili z energijo nove prihodnosti, pri tem pa bo opazovalec (enotno polje) opazoval vas, kako boste uresničili novo usodo, nato pa bo občudoval vašo stvaritev.

Vse te možnosti obstajajo kot elektromagnetni potenciali v kvantnem polju – ne morete jih izkusiti s svojimi čutili, ker še ne obstajajo v tem prostoru in času.

Obstajajo samo kot frekvenca ali energija, ki prenaša informacije. Na to frekvenco se morate uglasiti oziroma se povezati z njo, da bi se lahko nekaj uresničilo v tem prostoru in času. Da bi vam to res uspelo, se morate povezati s temi informacijami in energijo. To storite s svojo energijo in namerami.

Bodite pozorni, da se ne vrnete v okvire starega jaza

Vendar morate ohraniti zavedanje, kajti v trenutku, ko se spozabite in si začnete beliti glavo, kdaj ali kako se bo nekaj zgodilo, se vrnete v okvire starega jaza – skušate predvideti prihodnost na temelju preteklosti. In takrat začutite stara, znana čustva (raven vaše energije se ustrezno zniža), zaradi katerih spet razmišljate tako kot nekoč, s tem pa ste sprejeli odločitev, da boste ostali ujeti v svetu znanega.

Lahko bi rekli, da se v trenutku, ko občutite znano energijo čustev iz preteklosti, ločite od energije svoje prihodnosti.

Spremenite svoj biološki ustroj

Ne pozabite: vsakič, ko ste v stiku z energijo svoje prihodnosti v sedanjem trenutku, vam je ta prihodnost vse bližje. In če to počnete dovolj pogosto ter pravilno, spremenite svoj biološki ustroj. Z ravni preteklosti, ki vpliva na sedanjost, preidete na raven prihodnosti, ki vpliva na sedanjost.

Svoje možgane spremenite na nevrološki ravni – naj ne bodo več zapis preteklosti, ampak naj postanejo zemljevid prihodnosti.

Ko svojemu telesu na čustveni ravni v sedanjem trenutku razkrivate, kako se boste počutili, ko se bo uresničila želena prihodnost, ga navajate na novo, okrepljeno pozitivno čustvo. Nove gene boste aktivirali na novo, obenem pa boste spremenili telo, kot da je želena prihodnost, prežeta z vašo jasno namero, že resničnost. To pomeni, da boste na biološki ravni že odraz svoje prihodnosti.

Več o odkritjih kvantne znanosti, ki nam omogoča, da začnemo početi stvari, ki so se nam prej zdele nemogoče, pa preberite v svetovni uspešnici Postanite brezmejni >>

Pripravila Kaja Regula

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
Naloži Več
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij