Kaj Bogastvo v Resnici je?

Kaj Bogastvo v Resnici je?

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Učili so nas, da tisti ki je najbolj Inteligenten in ima največ denarja na svetu, da je najbogatejši sploh. Pa je to Resnica? Srečna sem, da ni.

V današnjem času je najbogatejši tisti, ki ima najvišji nivo zavedanja Resnice, samega sebe in življenja na sploh. Deluješ povezan s svojo močjo in Izvorno Stvarnikovo Energijo, ko to dosežeš imaš tako visoko Moralo in Požrtvovalnost, da si lahko ustvariš vse, kar potrebuješ v življenju, samo toliko kot je potrebno. Si v svoji moči Zdrav, Srečen in se zavedaš svojega bogastva fizičnega telesa, svojega Bogastva Duhovnega Telesa, Svojega Bogastva umskega telesa in svojega Bogastva Čustvenega Telesa.

Si kreator svojega življenja, s tem pa tudi veliko doprineseš do drugih ljudi okoli sebe. Večja kot je tvoja Moč, večje je tvoje Zavedanje, večje je tvoje Bogastvo.

Pokažem ti, kako dragoceno in pomembno je začeti poslušati sebe, svoje srce, Resnico, ki jo nosiš v sebi. Ni ti potrebno poslušati nikogar, še posebno ne tistih, ki si jim dolgo časa dajal moč in da so se odločali namesto tebe ali zaradi njihovega finančnega Bogastva ali zaradi Moči ali zaradi Položaja. Niso ti dali možnosti, da bi začutil svojo Moč, svojo Dragocenost, svojo Modrost. Srečna sem, da živim v tem času in mi je dano, da vidim Resnico, ki ti jo lahko posredujem naprej, ker se mnogi, ki smo jih občudovali in kovali v zvezde razkrivajo kaj ti delajo, z zlorabo poskusov z umetno inteligenco, vojaško robotiko, omrežjem 5G in biotehnologijo – proizvodnjo virusov, ki uničujejo človeška življenja.

Dobro, da se resnica razkriva, ker mnogim trenutno denar ne more pomagati, ampak samo iskreno soočanje z Resnico, samim seboj in Resničnim Zavedanjem Življenja.

Povzdignila te bo na nivo Energij Bogastva, da boš to občutil, kaj ti je dano, kaj ti pripada, ampak so nam stalno prikrivali in odvzemali moč, da so nas držali v strahu in nas kontrolirali in uporabljali za svoje interese.

Zdaj je čas, da rečeš dovolj imam in da na Ljubezniv način pristopiš najprej do sebe. Pomagam ti spremeniti vibracijo Energij, ki si jih ustvarjaš in ni koristna ne za tebe ne za drugega.

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem