Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kaj je Access energetic face lift™?

Kaj je access face lifting
Access bars
Spremljaj objave: Ljiljana Udir
X

Spremljaj objave: Ljiljana Udir

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Moram priznati, da ko sem prvič slišala za terapijo energijskega facelifta, sem imela kar nekaj obsojajočih stališč ne samo do tovrstne terapije, pač pa do facelifta nasploh.

Do ljudi, ki so pri sebi opravili »lepotilne« operacije sem čutila neke vrste usmiljenja, ker se ne morejo sprejeti, ne morejo sprejeti svojega telesa, časa in procesa staranja, kateremu je telo podvrženo. Kasneje sem popolnoma spremenila moja razmišljanja in razpršila vsa omejujoča stališča glede tega. Namreč, energijski facelift je veliko več kot se na prvi pogled zdi … veliko več kot samo »glajenje gub«.

Znanstvena fantastika ali resničnost?

Se spomnite Metuzalema iz Svetega pisma? Da, najstarejšega človeka, ki ga omenja Sveto pismo. Metuzalem je namreč umrl pri starosti 969 let! Vsi smo kdaj slišali za pregovor »star je kot Metuzalem«. Kaj se je od takrat zgodilo z našimi telesi, da ne morejo ohranjati vitalnosti in mladostnega videza?

Sodobna znanost dokazuje, da ima naša DNK in celična struktura sposobnost obnavljanja oziroma regeneracije. Marsikdo med vami je najbrž že slišal za Center Arkadija Petrova iz Moskve, v katerem se dogajajo »čudeži« – kjer regenerirajo odstranjene dele telesa (vranica, maternica, ledvice, zob…). Če je to tako, zakaj se potem staramo, zakaj naša telesa propadajo? Zakaj imajo nekateri ljudje mladosten, drugi pa postaran videz v primerjavi s svojimi vrstniki? To je zato, ker so klasični znaki staranja posledica različnih stališč in prepričanj, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom, časom in s tem, kako poteka proces staranja.

Kako bi bilo, če bi ljudje lahko živeli vsaj četrt življenjske dobe Metuzalema? Brez deformacij na naših telesih, »grdih« lis, sivih las in podobno. Kako bi bilo, če bi živeli toliko časa, kolikor želimo in da enostavno rečemo »Radostno sem izpolnil vse svoje naloge na Zemlji, grem izkusit življenje v nekatere druge dimenzije, čase…«, zapremo oči in samovoljno zapustimo telo? Vem, sliši se kot znanstvena fantastika, ampak ne pozabite, da je veliko stvari, ki so včasih bile znanstvena fantastika, postalo del naše resničnosti!

Verjamem, da nekateri od tistih ljudi, ki so opravili »lepotilne« posege na svojih telesih, pravzaprav globoko v sebi vedo in čutijo, da obstajajo drugačne možnosti, drugačna resničnost. Kaj če so oni pionirji in so tukaj zato, da nam pokažejo na potrebo človeštva, da mora spremeniti svoja stališča do teles in staranja? Kako bi bilo, če bi človeštvo tudi na tem področju naredilo premik v zavesti, če bi dovolj veliko število ljudi omogočilo preskok v kolektivni zavesti?

Kaj je Energetic Face Lift™?

Access Energetic Face Lift™ je eden od čudovitih Accesovih telesnih procesov. Je manualna tehnika, ki ponuja naraven energijski način obnavljanje strukture naše kože ter brisanje sledi staranja na njej.

Ta energijska tehnika omogoča, da na naraven način razveljavimo v telesu zaklenjena omejujoča stališča in dovolimo našim celicam nemoteno opravljanje svojih funkcij. Pri Energetic Face Liftu uporabljamo roke kot transmiterje in samo z nežnim dotikom na področjih vratu, obraza in glave obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se aktivira več kot 24 različnih energijskih procesov za obnavljanje celičnih struktur. 

Kako bi bilo, če bi izgledali in se počutili mlajše brez injekcij botoxa, različnih kirurških posegov ali drugih invazivnih ter neprijetnih posegov v naše telo? Kako bi bilo, če bi si naše telo po naravni poti povrnilo mladosten in svež izgled? Naša rojstna pravica je imeti takšno telo, kakršnega si želimo in ga oblikovati, kakor si ga želimo. Seveda z ljubeznijo do telesa in globokim razumevanjem našega utelešenja!

Avtor: Ljiljana Udir
www.horus-theta.si

foto: freedigitalphotos.net

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Sem otrok Vesolja, ki je imel to srečo, da so ga dojile in vzgojile ideje enotnosti, enakosti in pravice vsakega bitja do svobode, miru in ljubezni.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 19. 6. 2021

Numerološka napoved 19. 6. 2021

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Linearni čas

Linearni čas

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem