Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kaj so lucidne sanje?

Spremljaj objave: Višja Vibracija
X

Spremljaj objave: Višja Vibracija

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

LUCIDNO SANJATI pomeni imeti prebujeno zavest tudi v ponoči v spanju, enako kot v dnevnem življenju. Odpre se nam vzporedno življenje v mnogo bolj fluidni realnosti, kjer ni ovir fizičnega, dnevnega sveta.

Vsi imamo sposobnost lucidnega sanjanja – zavestnega sanjanja. Mnogi se spomnimo te sposobnosti v polnem razcvetu še iz otroštva, in nekje v puberteti se večinoma ta sposobnost zapre, umakne,… Ampak je še vedno v nas. Tako kot vsi sanjamo, tudi če se ne spomnimo.

Kako doseči lucidne sanje je naš izziv, zato obstaja mnogo različnih tehnik, pomembna je samo vztrajnost in vaja. Gre za učenje in mojstrenje nove sposobnosti, kar zahteva čas in predanost. Tako kot smo se naučili hoditi, se sedaj učimo pripeljati zavest v tisti del življenja, ko smo običajno nezavestni – spanje.

Zakaj bi se lotili razvoja sposobnosti lucidnih sanj?

Z učenjem zavestnosti v sanjah se vzporedno učimo tudi biti popolnoma zavestni v dnevnem življenju, tu in sedaj. Oboje gre z roko v roku. S tem da smo zavestni v dnevnem življenju, smo bolj v centru, se lažje spoprimemo z izzivi in lažje vidimo svoje blokade in kako jih spustit. Zavestnost v nočnem življenju pa nas tudi podpre pri tem, saj se lahko v zavestnih sanjah soočamo s svojimi največjimi blokadami in strahovi mnogo enostavneje in hitreje, kot v trdni fizični realnosti dnevnega življenja. Prav tako v zavestnih sanjah lahko izživimo vse svoje sanje, ki so v fizičnem svetu trenutno nemogoče – lahko letimo, kreiramo svetove, se povezujemo. Vsako dejanje v zavestnih sanjah je mnogo bolj intenzivno. Če meditiramo je meditacija globlja, močnejša, vsaka praksa izvedena v zavestnih sanjah je potencirana. Kar ima seveda spet pozitiven vpliv tudi na naše dnevno življenje.

V zavestnih sanjah je edina omejitev naša domišljija, naša kreativnost in prepuščanje. Spoznajte svet lucidnih sanj in se pustite presenetiti. Odprite svojo zavest preko omejitev, ki so nam jih privzgojili. Čas je za manifestacijo vseh potencialov človeške zavesti v tukaj in sedaj.

Pred nekaj leti sem prejela močno sporočilo svojega višjega jaza po deljenju osebnih izkušenj na praktični delavnici za vse, ki jih pokliče in zanima lucidno sanjanje. Tudi jaz sem na izzivov polni poti mojstrenja zavesti, vodi pa me neomajna namera tudi v času, ko ni vidnega napredka. Na poti razvoja zavesti je edini ključ zaupanje. Moja podpora so tudi vsi spomini iz otroških lucidnih sanj, ki so edini spomini ohranjeni iz otroštva po 30 letih. Neomajno vedenje, česa je naša zavest sposobna in klic iz središča duše in srca, da je to moja pot.

Piše: Darija Huzimec

Vir slike : Elements Envato

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Društvo, ki združuje ljudi, ki so si blizu po vibraciji in čutijo, da imajo v tem življenju namen pomagati drugim preko zdravljenj, svetovanj, izobraževanj, potovanj, izdelkov ali česa drugega na področju duhovnosti ali alternativne medicine.
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem