Kako je z lastnim odporom?

foto:Lisa Runnels, pixabay

Zapišite si, koliko sedaj zaslužite na mesec in ta znesek pomnožite s 5. Bi si tega zneska želeli? In zakaj potem toliko ne zaslužite? Imamo nešteto izgovorov.
Vprašajte se, boste SPLOH KDAJ sprejeli takšno vsoto za svojo ali še več? Da? Kako veste? Ste 100% sigurni v ta znesek?

Verjamemo, da našemu življenju vladajo sreča, usoda… pa rečemo, da to ni pod našim vplivom in zakaj bi se sploh trudili. Seveda, zakaj bi prevzemali odgovornost za zadeve, ki niso pod našim vplivom. Ampak sedaj vam bom zaupala nekaj zelo pomembnega: moja denarnica in moje življenje sta pod mojim vplivom! Če je potrebno, si povejte to na glas.

Vse se prične s prepričanjem. Besede NIHČE in NIKOLI so zelo nevarne za tiste, ki jim verjamejo. Naša prepričanja so za nas resnična in jim 100% verjamemo. In, če smo prepričanja, da smo »majhni« ali manjvredni, si bomo ustvarili takšno resničnost, ki nam bo to prepričanje potrdila. Tako bomo lahko rekli »prav sem imel« ali »saj sem vedel«. Kako smo v resnici smešni, kajne? Sami sebi preprečujemo doseči lastne želje in cilje. Nezavedno si postavljamo miselne in čustvene ovire, preko katerih ne zmoremo, ali jih le s težavo premagamo. Zato raje razmišljajte na veliko in ustvarili boste velike rezultate.

Govor nam razkriva, kaj o sebi verjamemo in vpliva na naš uspeh ter prihodnost. Z govorom se stalno samoustvarjamo. Mi na dan ustvarimo preko 50.000 misli! Vsaka misel nas rekonstruira naslednjo sekundo. Naj bodo te misli čim bolj kvalitetne in pozitivne. Večkrat na dan pomislimo na svoj cilj (npr. stanovanje, hišo, potovanje ali npr. zdravje, ljubezen, srečo) in/ali si naredimo »vision board« – to je naša tabla vizij, kamor nalepimo slike in fotografije, ki predstavljajo naš cilj ali na tablo svojo vizijo celo narišemo in jo opišemo.

Prenehajte opravljati, šušljati in komentirati vsako stvar ali osebo. Raje poskusite povedati o teh stvareh ali osebah kaj lepega in pozitivnega. Še enkrat: imejte čim bolj kvalitetne misli in življenje se vam bo pričelo obračati na bolje!

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: