nedelja, 29 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kako reprogramirati svojo podzavest

Kristali Kristali Kristali
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Spodnja »molitev« vam bo pomagala, da boste lažje reprogramirali svojo podzavest. Zastavite si cilje na duhovnem, čustvenem , telesnem in denarnem področju. Ne pozabite tudi na to, kaj bi radi doživeli. Vse to si napišite – šele napisani cilji se lahko spremenijo v resničnost:

V meni je neskončna inteligenca, sem božji otrok, sem hči (sin) večnosti. Mojo dušo napolnjuje božja ljubezen. Bog me ima rad. Skozi mene se nenehno pretaka božja ljubezen, mir, ubranost in uspeh na vseh področjih. Bog je moj večni vir. Vse moje duhovne, duševne in gmotne potrebe so izpolnjene v vsakem času in prostoru.

Vse, kar moram vedeti, prehaja iz neskončne navzočnosti v meni. Neskončna inteligenca deluje skozme, razkriva mi to, kar moram vedeti. Moje misli, besede in dejanja sevajo ljubezen, mir in dobro voljo za vse ljudi. Vem, da se mi to, kar dajem, povrne pomnoženo za tisočkrat. Bog pozna vse odgovore. Dobivam popoln odgovor in to zdaj, ker je Bog večni zdaj. Vse odločitve sprejema skozme božja modrost. Vse moje odločitve in vsa moja dejanja so pravilna. Moj duh je miren. Hodim v svetlobi vere in samozavesti. Zaupam edini sili, ki obstaja.

Vedno sem pozitivna. Skozi mene teče svetloba, ki sije iz mene. Jaz sem sočutna, ljubeča in vedno odpuščam. Ljubim in sem ljubljena.Vedno sem v kondiciji. Moje zdrave celice so vsak dan bolj močne. Sem mlada, lepa, vitalna, v svojem telesu se počutim odlično. Vedno izražam energijo in navdušenje. Moje čustveno stanje je vedno v ravnovesju. Varna sem tukaj in zdaj.

Moški , ki me ljubi je ljubeč, potrpežljiv, zabaven, predan, odprtega duha, pozitiven, razumevajoč. Moški, ki me ljubi, me podpira in me razume.(Napišite vse lastnosti, ki jih želite pri svojem partnerju.)

Več v knjigi Ko imajo hormoni žur

Moji otroci se povezujejo s poštenimi in dobrimi ljudmi. Ponosna sem na njih. Vedno se dobro odločajo. Zaupam, da so povsod popolnoma varni. Delajo to, kar jih veseli in vse, česar se lotijo, jim uspe. Hvaležna sem za njihov prispevek, ki ga dajejo svetu. V moji duši je mir.

Ljudje z veseljem sodelujejo z menoj. Privlačim visoko motivirane ljudi, ki si želijo napredovati, ki so pošteni, delavni, vztrajni in se želijo učiti. Pozitivna energija se dotakne vsakega, ki stopi v stik z menoj. Vse mi uspeva. V ljudeh znam vzbuditi najboljše. Navdušena sem nad konstantno rastjo. Zame je vedno poskrbljeno.

Moje delo blagoslavlja, pozdravi, navdihne, razvedri in oplemeniti duha in srca ljudi. Za to prejemam čudovito božje nadomestilo. Denar je zame božja snov, ker je vse iz enega duha. Snov in duh sta eno. Denar v mojem življenju nenehno kroži. Z njim ravnam preudarno. Denar priteka k meni z veseljem in v neskončnem toku. Bogato sem plačana za svoje delo. Zaslužim__________(koliko) in moji dohodki rastejo iz meseca v mesec.

Z lahkoto plačam vse račune. Denarja imam vedno dovolj. Z lahkoto si privoščim vse izobilje, ki mi pripada. Uživam v izobilju zdravja, denarja in dobrih odnosov. Bog je moj večni vir. Božje bogastvo kroži v mojem življenju. Vedno ga je več, kot ga potrebujem. Vsak dan in vsako noč napredujem in se razvijam duhovno in na vseh področjih.

Bog pomnoži vse v skladu s svojim bogastvom in svojo slavo. Napolnjena sem z bogastvi neskončnega. Za vse moje potrebe je poskrbljeno sedaj in do konca mojih dni. Bog mi razkriva nove in ustvarjalne zamisli, ki bodo človeštvu koristile na številnih področjih. Božje bogastvo priteka k meni v slapovih obilja.

Živim …. (Napišite si svojo sanjsko stanovanje ali hišo. Napišite nekaj občutkov, ki jih boste doživljali v vašem sanjskem stanovanju ali hiši). Občutim mir. Moj dom je dom miru, ljubezni in harmonije.

Potujem … (napišite kam želite iti in napišite kakšne občutke želite izkusiti). Z lahkoto si privoščim sanjske počitnice.

Te resnice se pogrezajo v mojo podzavest. V duhu jih vidim, kako se iz zavesti prehajajo v podzavest kot semena, ki jih polagam v prst. Vem, da ustvarjam svojo usodo. Verjamem v neskončno bitje, bitje, ki je ustvarilo vse. Moja vera v Boga je moja sreča. To pomani, da vztrajam v veri v vse dobro. Živim v veselem pričakovanju najboljšega in samo najboljše prejemam. Vem, kaj bom požela, ker so moje misli božje misli. V mojih mislih o dobrem je božja moč. Moje misli so semena dobrote, resnice, lepote in obilja. Svoje misli o ljubezni, miru, veselju, uspehu, obilju, varnosti in dobri volji polagam v vrt svojega duha. To je božji vrt. V mojem življenju se bosta izrazili slava in lepota Boga. Vem, da bo moj vrt bogato obrodil. Od tega trenutka naprej izražam življenje, ljubezen in resnico. Sijem od sreče, uspešna sem na vseh področjih. Bog radostno množi moje bogastvo. Hvala, hvala, hvala.

Te resnice si preberite vsaj dvakrat na dan. Dovolite, da se pogreznejo v vašo podzavest in ne odnehajte. Tudi, ko vam zavestni um reče, da že vse znate – če še niste dosegli tega, kar si želite, potem nadaljujte in vztrajajte. S ponavljanjem se bo vse to kar želite prikazalo na ekranu vašega življenja. Verjemite in videli boste!

Več v knjigi Ko imajo hormoni žur

 

Avatar of Minka Gantar
Ko počnete tisto, kar vam je res pri srcu, čutite globoko zadovoljstvo. In vaš občutek zadovoljstva bo povzročil, da se bodo v vašem življenju začela dogajati naključja. Verjemite svojemu občutku – drobnemu glasku, ki vas nagovarja in mu sledite. Imejte se radi in pojdite naprej. Pustite strah za seboj! Ko si upate začeti, vam življenje sledi!
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij
Dogodki za 4 junij