Išči
Generic filters
pexels-spencer-selover-428321-495880c3

Kako zgraditi partnerstvo, ki traja?

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Miran Peterman
X

Spremljaj objave: Miran Peterman

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
1. ZGODBA: Ne morem verjeti. Bil je ljubezen na prvi pogled. Spogledala sva se in preskočile so iskrice. V trebuhu sem začutila metuljčke. Pritegnila me je njegova energija, bil je zabaven, očarljiv, skupaj sva se smejala.Na začetku je bilo vse super. Veliko sva govorila, skupaj preživljala proste trenutke. Bilo je, kot bi živela v pravljici.Nato pa se je začelo dogajati. Vedno bolj so naju motile neke stvari, postala sva občutljiva na to, kaj in kako nekdo nekaj reče. Na dan so prihajale zamere in razočaranja. Oddaljila sva se.Danes ne morem verjeti, kako različna sva. Ne vem, kako bova lahko še naprej živela skupaj.2. ZGODBA: Bil mi je zanimiv. Poslušala sem ga, ko je začel govoriti o svoji prihodnosti. Kaj si želi doseči, kaj postati. Dotaknil se me je njegov globok pogled na življenje, njegove vrednote, način, kako želi živeti.Začela sva se pogovarjati. Povedal mi je, kakšno družino si želi, partnerko, ki ga bo podpirala pri njegovih ciljih, tako, kot bo on njo. Želi si skupno vizijo in polno življenje.Sredi najinega pogovora sva se spogledala in začutila, da je to to. V sebi sem prvič čutila mir in neko gotovost. S takšnim partnerjem nama lahko zagotovo uspe. Moja pravljica se šele začenja.3. KAKŠNA pa je TVOJA ljubezenska zgodba? In kakšna želiš, da postane?Kako najti takšnega partnerja, je vprašanje, ki ga vsak dan znova dobivam. Ni vprašanje, kako najti takšnega partnerja, ključ je, da najprej ti postaneš takšen/a. Ne verjameš, da takšni obstajajo? Poglej, če obstajaš ti, ki imaš takšne želje, potem zagotovo obstaja tudi tvoja polovica, ki ima takšne želje. Vse skupaj je kot kupovanja avta. Ko se odločiš kupiti novega rdečega Audija, potem začenjaš videvati same rdeče Audije, ki so bili prej skriti in neopaženi.Ko dvigneš svojo vibracijo, postaviš nove temelje, imaš jasno sliko glede tvojih pričakovanj v partnerstvu, zgradiš vizijo za tvoje življenje, potem nenadoma začenjaš srečevati in spoznavati drugačne ljudi, drugačne potencialne partnerje, ki so bili prej skriti in neopaženi.Ko “ljubezen na prvi pogled” zamenjaš z “ljubeznijo na prvo vizijo”, se ti odpre novo obzorje, novo partnerstvo in novo življenje.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. - - - - - Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. - Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem