sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

On je pil in sta šla narazen! Je bil res to razlog?

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Pred kratkim sem se pogovarjal z gospo, ki mi je povedala: “Sosedov par je šel narazen. On je ves čas pil, ona pa ga je najedala. In sedaj sta šla narazen.”

Poznate tudi vi kak tak par, ste mogoče vi v takšni situaciji?

Je res edina rešitev, da gresta narazen?
Večina bi rekla, če bi on nehal piti, bi lahko ostala skupaj. Verjetno.

Kaj pa, če ga ona ne bi najedala? Bi nehal piti? Ga je ona najedala že prej ali ga je začela, ko je začel piti?

Mogoče drezam v občutljivo tematiko. Zakaj se to sploh dogaja?

Dejstvo je, da sta oba nesrečna. Vsak posebej in oba skupaj. Ali potem nista za skupaj? Če ne bi bila, ne bi bila skupaj. Zagotovo je nek razlog, da sta.

V partnerstvo prinesemo s seboj preteklo prtljago.
Gre za to, da imata oba veliko pretekle prtljage, ki je ne znata imeti pod kontrolo. Ne znata se je tudi znebiti. Imata omejeno znanje, podzavestne programe, ki ju ne podpirajo. Oba sta energijsko zelo poškodovana. To so vzroki, zakaj se dogaja, tisto, kar pa se dogaja, pa je samo posledica.

Če želimo situacijo rešiti, se moramo ukvarjati z vzroki, ne pa reševati posledice. Problem jablane ni pri jabolkih, ampak pri korenini.

Ker sta energijsko poškodovana, med njima prihaja do trenj, nesporazumov, prepirov.
Ker sta energijsko poškodovana, ker imata ne-podporne programe, preteklo prtljago, med njima prihaja do trenj, nesporazumov, konfliktov, prepirov. Ljudje se v takšnih primerih odzovemo tako da ali izražamo te naše občutke navzven ali pa jih potlačimo.

In veliko moških jih potlači. Stvari se nabirajo. “Partnerka želi reševati stvari. Pogovoriva se, povej, usediva se dol, obljubi mi.” Želi reševati, na moškega pa vse to samo negativen učinek, pritisk in potiskanje v kot.

Če je moški šibak in nemočen se velikokrat zateče k pijači v tolažbo. Bolj, kot partnerka pritiska, slabše je.

Se da to rešiti? Morata priti oba na terapijo? Kaj storiti, ko moški ne želi zdravljenja? Odvisno od terapije. Če je terapija pogovorna, če poskuša pomagati socialna delavka, psihoterapevt, potem, na žalost, skoraj morata biti pripravljena sodelovati oba.

Energijsko zdravljenje, ki ga izvajam, deluje drugače. Dovolj je, da se za začetek za terapijo odloči eden izmed partnerjev. Delamo na razumevanju situacije (to delajo tudi pogovorne terapije), začnemo spreminjati podzavestne programe in zdraviti energijske poškodbe. Prvi korak je, da se za nekaj časa partnerja ne pogovarjata o tem, kaj bo, kako bo, da se pritisk umiri, da partnerka neha pritiskati na partnerja.

Ključ je energijsko delo in energijska podpora.
Partnerka (ali partner, če je situacij obratna) potrebuje veliko energije in miru, da zdrži, da se ne vpleta v partnerja in situacijo. Tu se pri običajnih terapijah vedno zaplete. Obljubita, se nekaj časa držita in potem ne gre več. Če imaš podporo energije, če se začneš energijsko zdraviti, potem spremeniš frekvenco, lažje ostaneš miren, potrpežljiv, stvari se te ne dotaknejo tako močno in se lažne distanciraš od situacije, zamer in partnerjevega obnašanja.

Pravilo je, da v odnosih nikoli ne smete delati nekih planov, ko ne čutite v sebi miru.
Pravilo je, da v odnosih nikoli ne smete delati nekih planov, razčiščevati, se pogovarjati, pregovarjati, ko ne čutite v sebi miru. Mir je osnova. Ko čutite mir, se lahko začnejo spremembe, se lahko pogovorite, brez da oddajate jezno, razočarano, žalostno, prestrašeno energijo in se dogovora tudi držite.

Seveda se lahko zgodi, da partner ne želi sodelovati, se ne želi spremeniti, včasih gredo pari pač narazen. Moja želja je pomagati do sreče in novega življenja vsaj tistemu, ki se oglasi pri meni. In velika verjetnost po mojih izkušnjah je, da se spremeni tudi drugi partner.

Vse se da, če se hoče in če poznate pravi način in pravo pot. Pomembno pa je, da ne sodimo prehitro, ne v svojem življenju in ne pri sosedih.

In mogoče je ravno danes dan, da si daste novo priložnost!

Avatar of Miran Peterman
Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. – – – – – Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. – Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Vir slike : pexels.com

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij