Išči
Generic filters
Kanalizirano sporočilo iz Plejad 21.10.2020

Kanalizirano sporočilo iz Plejad 21.10.2020

Spremljaj objave: SEREPENTHINE
X

Spremljaj objave: SEREPENTHINE

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Kanalizirano sporočilo iz Plejad 21.10.2020 3Kanalizirano sporočilo iz Plejad 21.10.2020 3Kanalizirano sporočilo iz Plejad 21.10.2020 3

Dragi naši,

nahajate se v posebnem času. V času, ki pravzaprav ni nič novega, le pričeli ste se bolj zavedati, v kakšnem svetu pravzaprav živite že nekaj zadnjih tisoč let. Vedno bolj čutite ujetost, ugotavljate, da niste svobodni, čeprav ste leta in stoletja verjeli da ste.

Čas v katerem se nahajate zdaj je drugačen. Pričeli ste se, nekateri bolj, drugi manj, zavedati, da niste več svobodni. Da so vam odvzete osnovne svoboščine. Pravzaprav že do sedaj niste bili svobodni, toda tega niste ugotovili, dokler ni zaradi trenutnega dogajanja, postalo res očitno.

Prvi korak pri ozdravitvi vsega, kar nam v življenju več ne služi je zavedanje. Zavedanje, da nekaj za nas ni prav. Zavedanje, zaradi česa smo nesrečni, zaradi česa ne živimo polnega življenja. Zavedanje, da ne živimo v notranjem miru. Zavedanja, da si takšnega življenja in sveta ne želimo.

Ko se pričnemo zavedati, česa si ne želimo, potem smo na dobri poti, da to spremenimo. Brez zavedanja ostajamo v starem svetu.

Torej, čas v katerem se nahajate vam prinaša zavedanje. Lahko se pričnete zavedati, da želite drugačno pot, drugačno službo, drugačne prijatelje, drugačni odnos do samega sebe ali drugačni odnos do drugih, narave, živali, življenja nasploh. Lahko se pričnete zavedati, kaj vam je v življenju res pomembno. Lahko se pričnete zavedati, da ste si vedno želeli živeti drugače, pa ste živeli tako, kot so živeli vsi ostali. Lahko se pričnete zavedati svojega življenjskega poslanstva in tega, da ste si vedno želeli delati dobro sebi in drugim. Lahko se pričnete zavedati, da si želite v življenju postaviti druge prioritete.

Zavedanja je lahko veliko. In ko se pričnete zavedati, kaj si v življenju res želite, kaj je tisto, zaradi česar si želite živeti tukaj in zdaj, lahko pričnete to spreminjati, zdraviti, kreirati.

Pričnite se zavedati, da ste vi, samo vi, kreatorji svojega življenja. Samo vi veste, kaj vas osrečuje, kaj vas navdihuje, kaj vam daje notranje zadovoljstvo in mir. Zavedajte se, da ste na Zemlji z namenom.

Pričnite se zavedati svoje moči. Moči misli, moči občutkov in moči zavedanja. In naredite vse, da boste ustvarili svoje življenje popolno. Popolno zase. Kajti kar je popolno za vas, ni popolno za koga drugega. In obratno. In naredite vse, da boste ohranili svoj notranji mir.

Pomirite se s seboj, pomirite se z drugimi, spremenite tisto, kar si želite spremeniti. Če želite živeti drugače, kot živi večina, naredite to. Sprejmite svoje telo in ga prosite, da ostane zdravo. Da vam služi in vi služite njemu. Prosite ga, da vam pomaga, da bosta skupaj živela polno življenje. Lahko ga prosite, da vam pomaga prepoznati, kaj je resnica.

Povežite se z naravo, živalmi, s samim seboj. Opazujte sončni vzhod, sončni zahod, zvezdno nebo, žvrgolenje ptic, premikanje listja. Povežite se z Materjo Zemljo in jo začutite. Kajti vsak vaš strah, vsako vašo jezo, bolečino, zamero in obsojanje čuti vse vesolje. In kadarkoli dopustite, da se poruši vaš notranji mir, dopustite, da se poruši mir okoli vas.

Nova Zlata doba se bo zgradila z vašim zavedanjem. Z zavedanjem kdo ste. Z zavedanjem, kaj je za vas res pomembno. Z zavedanjem, da imate moč kreiranja. Z zavedanjem, da imate moč. Z zavedanjem, da smo vsi povezani. Z zavedanjem, kakšno moč imajo naše misli in občutki. In z zavedanjem, da kaj daješ, to žanješ.

S Svetlobnimi pozdravi,
Svetlobna bitja iz Plejad

  • Članki
Sem nežna in empatična duša, ki obožuje naravo, živali in odkar pomnim imam srčno željo pomagati drugim. Vodim podjetje Serepenthine, kjer v programih “Healing&Balance, Young&Free, Spirit&Soul in Angels Touch pomagam empatičnim in intuitivnim otrokom, starejšim, osebam z demenco, umirajočim in njihovim svojcem ter izvajam program za pridobivanje osebne moči in samozavesti. V novembru se odpira Mala šola intuicije in Šola za empate. Živim in uživam v svojem poslanstvu 🙂

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: SEREPENTHINE
X

Spremljaj objave: SEREPENTHINE

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem