Kar misliš, to privlačiš ali Življenje v glavi

Vsi si želimo lepo, boljše, bogatejše življenje. Zaradi vseh naših želja se nemalokrat poslužujemo različnih tehnik, da dosežemo svoje uspehe, da si pričaramo lepo življenje, polno ljubezni in spoštovanja.

Vse se sliši čudovito, a vsak, ki želi nekaj več, pride tudi do slednjega zaključka: kreacije iz misli, so kreacije iz naše glave. Te kreacije so sicer fine in super, toda našega dušnega dela niso zmožne zadovoljiti.

Ljudje smo čutna bitja.

Ko brskam po svoji preteklosti, se vedno nasmejem vsemu, kar se mi je v življenju izpolnilo. Vse, kar sem si zaželela, se je začelo odvijati. Ampak…. Vedno me je ta ampak zbudil iz mojega trdnega spanja…

Fant, ki sem si ga želela, se je sicer odzval, toda na žalost je odnos obtičal na dokaj fizični ravni. Kakšne globlje povezave nisem čutila. Služba, za katero bi marsikdo ubijal, visoki prihodki, gibljiv urnik… vse to je lepo in prav. Toda na koncu meseca me tisti denar ni pobožal po duši in notranje izpolnil. Na momente sem celo ugotavljala, da denar ni vse… Seveda ni vse, a če prihaja iz napačnih kanalov, se dela še večja škoda.

Ko sem se začela zavedati, da vse, kar kreiram iz misli, ne podpira mojega bistva, sem pri priči nehala.

Ljudje imamo radi vse pod kontrolo. S to kontrolo se zelo omejimo v svojih sposobnostih in v svoji zavesti, da nas tišči v večno nezadovoljstvo.

Na trenutke sem se ujela v svojem nezadovoljstvu, zaradi katerega sem ustvarjala še dodaten pritisk, da dosežem tisto, kar sem si zadala. Velikokrat sem dobesedno izgorela…

Za vsakim doseženim ciljem si je bilo potrebno postaviti nov cilj, da se je spet rodila nova energija in mi omogočila življenje. Tako so me cilj za ciljem vsi po vrsti izčrpavali… »Ja, kdaj bo konec?!«

V življenju se nam stvari ponavljajo zato, da nas pripravijo na preklop. Iz glave v srce!

Kaj pa hoče moje srce?

Tega takrat nisem vedela. Kako bi znala srcu prisluhniti, če je bila pozornost zmeraj v glavi. Kako se to naredi? Ali si moram vizualizirati srce, da ga začutim?

Prisluhniti samemu sebi je umetnost, ki je ni mogoče doseči z mislijo. Prisluhniti svojemu namenu, začutiti bogastvo v sebi, vse to je potrebno enostavno začutiti.

Ko sem nehala kreirati iz glave, se mi je začelo vse postavljati na svoje mesto. V svoji biti sem začutila zaupanje, predala sem se višjemu vodstvu in na ta način začutila zadovoljstvo, svoj namen in svojo srečo.

Prišel je pravi partner, prišla je prava služba…. Vse je začelo samo prihajati k meni. Prej sem bila zmeraj na lovu, kar me je prekomerno izčrpavalo.

Za popolno življenjsko izkušnjo je potrebno najprej ugotoviti, kdo si.

Moč misli popolnoma eliminiraj iz svojega življenja. Kreacije iz misli te ne morejo notranje zadovoljiti. Kreacije iz misli zadovoljujejo le tvoj ego, pa še to za kratek čas.

Začuti sebe. Začuti življenje.

Osredotoči se na svoj srčni utrip in dihanje. Ne obešaj se na moč misli. Vse se ti resnično lahko izpolni, toda vprašanje je, če te to resnično zadovoljuje. Mene ni in verjamem, da nisem edina na tem svetu, ki je bila bitko in manifestirala iz glave.

Moč misli za svojo realizacijo terja tvojo lastno energijo. Terja tvoj trud, tvoj čas in tvojo potrpežljivost. Na koncu te seveda izčrpa, da potrebuješ pošteno regeneracijo.

Ko živimo z vibracijami prepuščanja in zaupanja, takrat nam dejansko energija prinese za nas najlepše in najbolj podporne stvari, ljudi, službo, situacije, itd..

Sama sem prvič v življenju spustila vajeti in se osvobodila moči misli. Karkoli mi pade na misel, spustim in grem naprej. Odprla sem se za življenjske priložnosti in dejansko so se začele dogajati.

Vsakič znova, ko tako lahkotno plujem skozi življenje, dejansko lahko uživam v vsakem trenutku. Hvaležna sem za svoje življenje.

Ne verjamem nikomur, da je lahko istočasno v glavi in izpolnjen / zadovoljen v srcu. Ko je srce polno, šele takrat se rodi tista vsemogočna podpora vesolja, ki tako težko čaka na vsakega izmed nas, da se prebudi in zaživi.

O Lidija Muršek

Svetovanje za osebnostni razvoj. Soočanje z našimi čustvi, premagovanje izzivov in doseganje notranjega ravnovesja.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: