Razne TehnikeSoulwork

Ko je najbolj hudo

Ko dobivam mnogo vaših sporočil, kako se ločujete od svojih partnerjev, kako ste izgubili službo ali jo iščete že dolgo časa, kako ste osamljeni in si želite ljubljene osebe, kako bi radi prekinili nasilno partnersko vezo, pa vas je strah, kako bi radi, da se vaši starši nehajo vpletati v vaše življenje, kako se borite za preživetje brez denarja, ali pa vam otroci, partner, starši ali služba pijejo živce na vsakem koraku, ali pa ste enostavno nesrečni ali depresivni brez volje in strasti do dela ali življenja, ali pa jezni na cel svet, se na en način ne morem načuditi, kaj vse lahko da človeško bitje skozi v roku enega življenja, po drugi strani pa se vse vendarle tako popolno odvija, kot se mora.

Vedite, da kjerkoli že ste, v kakršnikoli situaciji, se »juha nikoli ne poje tako vroča, kot se skuha«.

Predvsem si dovolite občutiti, kar čutite in ne tlačite več svojih občutkov, jeze, žalosti, strasti in želja, ker to potem vse še bolj izbruhne kot vulkan ravno takrat, ko je najmanj primerno. Da se lahko potem za nameček utopimo še v morju krivde.

Izstopite iz rutine in se zbudite! Kajti to, kar se vam dogaja, so zelo jasni alarmi in znaki, da ste nekje na svoji poti šli proti sebi. Da ste se ignorirali. Ignorirali ste svoja hotenja, svoje potrebe in upali na najbolje, da jih bo nekdo drug prebral iz vaših oči in vam jih izpolnil. Dragi moji – to se ne bo nikoli zgodilo! Vi in samo VI se morate zbuditi in vzeti srečo in svoje življenje v svoje roke! Vaša sreča je odvisna samo od vas. Samo. Od. Vas. 
 
VI, VI in samo VI, lahko rešite to svojo življenjsko situacijo, v kateri ste se znašli in ne čakajte na rešitelja, ker ga ne bo. Pravzaprav se bojte rešiteljev, kajti takšni se lepijo na žrtve. Vi pa niste žrtev, ampak ste samostojno neskončno inteligentno bitje, ki lahko premika gore, ko se tako odloči!

Zatorej ustavite se, poglejte, kje ste v življenju, česa ne marate in kaj si želite, berite knjige, pojdite na delavnice, na individualne seanse, poiščite pomoč. Ker niste sami. Vse resurse imamo na dosegu klika, vse lahko najdete na internetu. Ne ždite več nemočni v svoji situaciji, ampak spoznajte, kdo ste v resnici.
 
Ko si boste na tak način zvišali vibracijo, boste tudi začeli privabljati v svoje življenje lepše okoliščine, nežnejše situacije, prijaznejše ljudi in ugodne priložnosti. Vesolje bo že ljubeče poskrbelo za vas, vi pa morate opraviti svoj del! Želim vam veliko »aha« momentov, prebojev in srčnih odkritij na vaši poti! Zato smo tu!
 

Tina Puncer, terapevtka soulworka, Reality shifter
www.loving-wisdom.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !