Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Korak proti vaši novi usodi

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Joe Dispenza
X

Spremljaj objave: Joe Dispenza

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS

Meditacija – Odstiranje tančice ter valovi vaše prihodnosti

Ko se odvajate biti to, kar ste, je ključno tudi to, da postajate čedalje pozornejši. To lahko pomeni, da ste bolj metakognitivni (spremljate svoje misli), poglabljate umirjenost ali pa se bolj osredotočate na razmišljanje o svojem vedenju in tem, kako lahko dejavniki v vašem okolju sprožijo čustvene odzive. Pomembno vprašanje tu se glasi: kako storiti vse to?Z drugimi besedami: kako izboljšati sposobnost opazovanje; pretrgati čustvene vezi s telesom, okoljem in časom; in zapolniti vrzel?Odgovor je preprost: z meditacijo.

Odločite se, da ne boste več stari jaz

Ko ozavestite omenjene nezavedne vidike starega jaza, ki ste ga vajeni – zakoreninejn je v operacijskem sistemu podzavesti -, lahko spremenite kar koli v zvezi s seboj.Primer: če želite postati srečni, je prvi korak ta, da nehate biti nesrečni – torej nehajte razmišljati o stvareh, ki vas onesrečujejo. Nehajte čutiti boleča čustva, žalost in zagrenjenost. Če bi radi postali premožni, se boste verjetno odločili, da ne boste več počeli stvari, zaradi katerih ste revni. Če bi radi bili zdravi, morate nehati živeti nezdravo. Ti primeri kažejo, da morate najprej sprejeti odločitev, da ne boste več vztrajali pri svojem starem jazu. Naredite prostor za novo osebnost – na ravni misli in dejanj.Če zaprete oči in se utišate (ublažite vpliv čutil) ter se tako znebite dražljajev iz zunanjega sveta, lahko ozavestite svoje razmišljanje in čutenje. In če se začenjate posvečati nezavednim stanjem uma ter telesa, obenem pa ozavestite svoje samodejne, nezavedne programe, ali to pomeni, da meditirate?Odgovor je da. Meditirati pomeni spoznavati sebe.Če niste več tako pod vplivom svoje stare osebnosti, ampak ste pozorni na njene drugačne vidike, mar niste zavest, ki opazuje programe te stare identitete? Z drugimi besedami: če zavestno opazujete stari jaz, nič več niste ta jaz. Ko z ravni nezavednega preidete na raven zavedanja, začenjate objektivizirati svoj subjektivni um.Kaj to pomeni?Ko ste pozorni na svoj stari jaz, ki ste ga vajeni, se začnete na zavestni ravni ločevati od nezavednih programov, kar vam omogoči več nadzora nad njimi.Mimogrede: Če vam uspeva zavestno omejevati rutinska stanja uma in telesa, vedite, da se vezi med živčnimi celicami, ki se nič več ne aktivirajo skupaj, vse bolj rahljajo. Ko odstranjujete nevrološko “programsko opremo” svojega starega jaza, nič več ne aktivirate istih genov po starem. Odvajate se biti to, kar ste.

Več v knjigi Odvadite se biti to, kar ste >> (30% popust)

Trenutno poteka akcija in so vse knjige in CD-ji avtorja Joe Dispenze do -35% ceneje. ? Več: TUKAJ>>

Ali ti je bil članek v pomoč?

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem