Koronavirus je zarota proti Kitajski

Koronavirus je zarota proti Kitajski

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

»Skodelic s Kitajske pa žal ne bomo dobavljali, še nekaj časa ne«, mi odgovori prodajalka, ko jo začudeno gledam in doda: »Zaradi korona virusa je vsa trgovina s Kitajsko trenutno ustavljena”.

Če to ni prenapihnjeno, naj me koklja brcne…
Čista zarota proti Kitajski. Kitajski borzni indeks se sesuva, kitajske banke so prejele več milijard evrov pomoči, da sploh lahko obstajajo… Koronavirus, ki je prenapihnjeno nevaren, je naredil ogromno gospodarsko škodo Kitajcem, ki se že tako zelo, zelo trudijo in garajo za preživetje.

Saj, če vsaj malo uporabljamo zdravo pamet, nam je jasno, da je kitajski trg konkurenčen in da si je nekdo privoščil najti šibko točko na »konkurentu« in ga onesposobiti.

Dragi moji prijatelji,

Ne padajte pod množično iluzijo, ki se širi in je škodljiva bolj kot vsak virus.
Od virusov ne umremo, razen, če nismo že tik pred tem, da bomo itak umrli, ker smo že zelo, zelo oslabljeni. Več ljudi umre od srčne kapi, od pozne zdravniške pomoči od napačne diagnoze, od sekiranja in prenaprezanja za preživetje, pa v prometnih nesrečah ipd., kot zaradi viroz.

Postanimo in ostanimo zdravi.
Zdrav človek ljubi sebe, ljubi svojega najbližjega. Zdrav ostane tisti, ki misli zdravo, čuti zdravo in živi zdravo, vse zato, ker uporablja zdravo pamet.

En objem in dober zrak, pa še nekaj zdrave domače hrane vam želim.

Aleksandra Winkler Drole
Karmična diagnostičarka

Koronavirus je zarota proti Kitajski 7

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem