Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ljubiti se, pomeni skrbeti zase

Ljubiti se pomeni skrbeti zase
foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Louise L. Hay
X

Spremljaj objave: Louise L. Hay

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Če se imate radi, skrbite za svoje potrebe

Danes ljudje (zlasti ženske) prepogosto mislijo, da morajo najprej poskrbeti za druge. Na primer:• Se vam dogaja, da rečete da, čeprav bi v resnici radi rekli ne? Ali tako pogosto pomagate drugim, da imate komaj kaj časa za počitek in sprostitev? Si govorite, da boste počivali, ko se boste upokojili ali ko bodo otroci odrasli?• Si kdaj rečete: “Samo še to postorim, potem bom lahko počivala?”• Si želite, da bi vas imeli ljudje radi, se bojite, da vas ne bi sprejeli? Imate občutek, da dajete in dajete, medtem ko od drugih ne dobivate veliko (ali sploh ne znate sprejemati pomoči, daril ali pohval od drugih)?• Poskušate pogosto postaviti meje, a vam ne uspe? Prepričane smo, da je edina resnična epidemija nepovezanost s seboj . Kadar se postavite na zadnje mesto, zmedete svoj imunski sistem.Znanost trdi, da se osnovni vzrok skoraj vseh kroničnih bolezni — vnetij — pojavi takrat, kadar imunski sistem ne zmore več ločevati med tistim, kar koristi telesu, in onim, kar mu škoduje. Gledano z metafizičnega stališča vam telo z vnetjem in s kronično boleznijo sporoča, da vas ljubi in vas skuša prebuditi. Vabi vas, da se prebudite, mu prisluhnete in ga znova vzljubite.Novorojenčki imajo radi vse okrog sebe. Veselijo se rok in nog in celo izločkov. Sčasoma jih naučimo, da nekatere stvari niso v redu. Prepogosto se sramujemo svojega telesa ali nekaterih značilnosti in mislimo, da nismo dovolj dobri.Sprejmemo dejstvo, da so “pravila” oziroma pričakovanja drugih pomembnejša od naših lastnih občutkov in želja. Tako zelo poslušamo vse druge, da si ne zaupamo več.
Mogoče te zanima  3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh
Nič presenetljivega, da v takih okoliščinah izgubimo stik s svojim notranjim vodstvom, ki ga Louise imenuje “notranje zvončkljanje”. Vsi ga imamo, čeprav nas niso naučili, da bi prisluhnili notranjemu glasu, občutku ali znaku, ki nas vodi.Več v knjigi Ljubezen do sebe je pot do zdravja (-27%)

Telo globoko v sebi ve, kaj resnično potrebujete za zdravje in srečo.

Ahlea zna prisluhniti njegovim željam. Tudi vidi vanj ali pa se vas dotakne blizu nekega organa in sliši, kaj pripoveduje. Pogosto izve, kaj vam želi telo povedati s simptomi.V veliko letih dela s strankami je najpogosteje naletela na strah v ledvicah. Govorijo ji, da so žalostne in prestrašene, ker se ne čutijo varne, in da telo nasploh čuti, da ga ne poslušamo.To nas je privedlo do pogovora o otroku, ki je v nas. Prepogosto ga prisilimo v skrajno neugoden in zoprn položaj. Medtem ko načrtujete, kako se boste “prebili skozi” stvari, ki jih v resnici ne želite narediti, notranji otrok trpi in trpijo tudi vaši organi.Ko se prebijate skozi stvari, ki so vam zoprne, se morate pogosto odklopiti od sebe, svojega notranjega otroka in od notranjega vodstva.Moč, s katero dosežete trdno zdravje, presega imunski sistem. Začenja se z malo znano skrivnostjo: ljubeznijo do sebe.Brž ko ljubeče prisluhnete notranjemu vodstvu, se ledvice, imunski sistem in vse telo počutijo varne. Brž ko se telo počuti varno, lahko ozdravi. Ne pozabite, da telo želi ozdraveti.

Iz knjige Ljubezen do sebe je pot do zdravja … sedaj 27% popust

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Louise Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem