Maya Tzolkin Blue Print DNK koda

»Kdo sem? Od kod prihajam? Kakšno je moje poslanstvo? Kam grem?«

So vprašanja na katera naj bi danes vsak poznal odgovore. Pa je temu res tako? Če ne vemo, kdo smo, potem ne vemo zakaj smo tukaj in potem svoje moči razdajamo naokoli in čakamo na čudež, da se zgodi sam po sebi. Vendar pa se čudeži začnejo dogajati takrat, ko se prebudimo in svoje moči vzamemo nazaj.

Večina se danes še vedno vrti v začaranem krogu Pozabe in Ignorance ter odgovore išče pri vedeževalcih in potem slepo sledi njihovim zgodbam ter čaka na princa na belem konju ali popolnega partnerja in sanjsko službo.

Za razliko od večine vedeževalcev, ki posameznikom samo jemljejo njihovo moč in jih programirajo z eno samo zgodbo, pa je starodavni Maya Tzolkin, več kot 5000-letni zapis, tukaj z namenom, da posameznik spozna kdo je in zakaj je tukaj, od kod prihaja in kam gre, da lahko prevzame popolno odgovornost za svoje življenje, prebudi svoje mnogotere potenciale in moči ter izstopi iz zlagane stare resničnosti plenilcev in plena ali ovac v novo resničnost kreatorjev ali polje neomejenih možnosti in priložnosti in kjer spozna, da vse, kar resnično potrebuje že ima v sebi samem, in da je on/ona tisti, ki kreira svojo resničnost in samega sebe na podlagi svojih lastnih ali privzetih prepričanj in mentalnih programov.

Ob rojstvu nam žal ni bil dan priročnik za samouporabo, starodavni in današnji Maya pa so ta zemljevid ali priročnik, ki je v samem bistvu naš kompas za spiritualno dušno potovanje, ohranili vse do današnjih dni in ga zakodirali v Maya Tzolkin 20 : 13 matriko, ki je močno povezan z našo prvo evolucijo, ko smo bili v maternici naše matere ali natančni čas od oploditve pa do našega rojstva in ko smo dobili to čudovito telo ali bioračunalnik in zavest.

Starodavni so nam zapustili in ohranili ta zapis vse do danes seveda z namenom. Vedeli so, da se svet z letom 2012 ne bo končal, temveč, da se bo z letom 2013 začela nova resničnost, ali ko se bomo začeli kolektivno prebujati iz začaranega sna, in čas, ko bomo začeli zavestno in kolektivno uporabljati ta starodavni zapis za svojo lastno kot tudi globalno evolucijo iz homo sapiensa v homo luminusa. In tako je Tzolkin 20:13 nepogrešljiv univerzalni kompas in starodavni ključ, ki odklepa vrata nove resničnosti in energijski zemljevid, ki nam kaže Pot Srca.

Maya Tzolkin Blue Print DNK Koda je osebni energijski ključ, ki odklepa vrata nove resničnosti, aktivira naš DNK ter celični spomin, kot tudi razkriva katera starodavna energija smo. Vsak izmed nas se je rodil v ta čas in prostor s točno določenim namenom. Kakšnim, nam razkriva ta starodavni zapis.

Starodavni pravijo:

»V novi resničnosti tako ni vnaprej napisanega scenarija, kar pomeni, da je čas vedeževanja prihodnosti minil! Ti si tisti, ki vsak dan posebej pišeš in tkeš svojo edinstveno zgodbo življenja v polju neomejenih potencialov in resničnosti. Če ne veš, kdo si in zakaj si tukaj, kakšne je tvoje poslanstvo in kam greš, potem si izgubljen v etru kozmosa in potem odgovore iščeš pri vedeževalcih. 

Za razliko od napovedovanja prihodnosti, pa ti sveti Tzolkin Blue Print DNK Koda pove več o tem trenutku tukaj in zdaj ter razkrije, kdo vse si na mnogoterih nivojih in dimenzijah, in ti omogoča kreirati v Zdaj in nič več čakati na večno izmikajočo se prihodnost ali na boljši jutri, in kjer lahko spoznaš katere so tvoje moči in šibkosti, kakšni so tvoji potenicali, ki jih lahko uporabiš pri kreaciji svoje lastne resničnosti in edinstvenosti kot tudi pri samozdravljenju in kot podpora drugim pri njihovem lastnem zdravljenju in prebujenju iz začaranega sna. Tako svoje moči vzameš nazaj in nič več nisi prepuščen na milost in nemilost usode, temveč postaneš buden in zavesten kreator v Zdaj!

Maya Tzolkin Blue Print je Tvoja Izvorna koda, ki Ti razkrije, kdo si, kaj je tvoje poslanstvo, od kod prihajaš in kam greš. 

Starodavni kompas in zemljevid življenja in nove resničnosti 2013 ti razkriva tvojih 13 potencialov in moči, ki v tebi prebujajo tvojo lastno multidimenzionalnost, kot tudi tvojo energijo Usode in energijo Kreacije, in ravno tako letnega varuha, ki ti daje zavetrje. 

S kom "surfaš" na Začaranem Valu ali Treceni, kdo so tvoji komplementarni partnerji in kdo harmonični, koliko spiritualnih vodnikov in angelov ti dela družbo, kdaj imaš dneve požiga, kdaj Tzolkin rojstni dan do leta 2020, izveš v svojem osebnem Blue Print zapisu.

Starodavni univerzalni ključ ravno tako odklepa vrata mnogih dimenzij in aktivira v tebi tvoje multidimenzionalne moči ter ti prinaša odgovore, sporočila in uvide na tvoja vprašanja, in ti omogoča izpolniti svoje poslanstvo.


Na koncu Maya Tzolkin Blue Print pa je tudi osebno sporočilo Starodavnih.

Avtor: Maginja Blinkita Saq I'x
www.akademija-zivljenja.si

foto: splet

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: