Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Meditacija po čakrah

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Marjan Ogorevc
X

Spremljaj objave: Marjan Ogorevc

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

OD PRVE DO SEDME ČAKRE Z BIDŽA MANTRAMI

Na koncu članka boste našli posnetek petinštiridesetminutne meditacije za odpiranje in uravnavanje čaker. S pomočjo v meditaciji izkušene skupine vas vodim skozi postopno ozaveščanje posameznih čaker in razreševanje blokad v njih. Sam postopek sem razvil v dvajsetletni praksi za potrebe šole za bioterapevte. Praksa je pokazala, da čaker ne moremo odpirati na silo, lahko jih odpremo šele, ko sami v sebi ustvarimo za to potrebno osnovo. Čakre so pri vsakomur odprte natanko toliko, kot ustreza njegovi ravni zavesti in prečiščenosti na vseh ravneh.Meditacija po čakrah je izjemno učinkovita, če jo izvajamo sistematsko, vsaj enkrat do dvakrat tedensko.Tako prečiščene in pretočne čakre omogočajo večji pretok energije v telesu in pomagajo pri ozaveščanju, dvigu zavesti in sprožitvi samozdravljenja.Čakre (korenska, spolna, sončni pletež, srčna, grlena, tretje oko, kronska) so psiho-energijski centri, ki povezujejo naše zavedanje z našim telesom in vesoljno energijo.
Ko so čakre odprte in uravnane, smo v ravnovesju, čutimo ljubezen in svobodo, radost, notranji mir, smo bolj zdravi, imamo več energije, intuicija je boljša, imamo več zamisli.
Skozi vodeno meditacijo vas korak za korakom vodim tako, da vstopate v hologram posamezne čakre in ob dihanju barve posamezne čakre ozavestite blokade.

Mantre za posamezno čakro so:

  • 1. čakra LAM
  • 2. čakra VAM
  • 3. čakra RAM
  • 4. čakra YAM
  • 5. čakra HAM
  • 6. čakra SHAM
  • 7. čakra OM
Z mantrami in vizualizacijo posameznih barv, ki ustrezajo vibracijam posameznih čaker, je meditiranje preprostejše. To nam olajša ozaveščanje in razreševanje blokad ter travm, ki so umeščene glede na naravo v posameznih čakrah.Če meditacije niste vajeni in je sicer ne izvajate, predlagam najprej poslušanje posnetka. Tako se boste hitreje privadili na moč energij in vibracij, ki jih meditacija prinaša. Za začetnike so lahko namreč njeni učinki celo nasilni; zgodi se, da se bolezenski simptomi, in to fizični in psihični, okrepijo.
Mogoče te zanima  Čustva so najpomembnejši vzrok bolezni dojk
Ko menite, da ste pripravljeni, v vodeni meditaciji začnite aktivno sodelovati. Posnetek vodene meditacije preslikava energije, ki so bile prisotne, ko je meditiralo 35 oseb. Za tiste, ki si dovolijo prepustiti se, je to izkušnja te skupinske meditacije. V skupinskih meditacijah zaradi učinka sinergije prihaja do močnejših energij in zaradi tega tudi do pospešenih sprememb.Po prvih nekaj meditacijah se ne ustavljajte kaj dosti pri posameznih čakrah, to napravite šele, ko ste si že pridobili izkušnje. Osredotočenost na posamezni energijski center povzroči intenzivnejše odpiranje in zdravljenje vseh ravni bivanja.Meditacija je namenjena popotovanju v naš notranji svet, kjer se srečate sami s sabo in dvignete vibracije na raven, ko z lahkoto vstopite v čisto zavest – transcendenco. Povezava našega zemeljskega telesa in čiste zavesti je naš končni cilj. Nekateri v tem stanju začutijo močno energijo, toploto, lahko tudi vidijo simbole in slike …Ko končate prvi cikel sedmih mesecev, si vzemite mesec dni odmora, nato lahko cikel ponovite in morda svoje izkušnje še poglobite.

Meditacija po čakrah:

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem