Meditacija po čakrah

Meditacija po čakrah

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

OD PRVE DO SEDME ČAKRE Z BIDŽA MANTRAMI

Na koncu članka boste našli posnetek petinštiridesetminutne meditacije za odpiranje in uravnavanje čaker. S pomočjo v meditaciji izkušene skupine vas vodim skozi postopno ozaveščanje posameznih čaker in razreševanje blokad v njih. Sam postopek sem razvil v dvajsetletni praksi za potrebe šole za bioterapevte. Praksa je pokazala, da čaker ne moremo odpirati na silo, lahko jih odpremo šele, ko sami v sebi ustvarimo za to potrebno osnovo. Čakre so pri vsakomur odprte natanko toliko, kot ustreza njegovi ravni zavesti in prečiščenosti na vseh ravneh.

Meditacija po čakrah je izjemno učinkovita, če jo izvajamo sistematsko, vsaj enkrat do dvakrat tedensko.

Tako prečiščene in pretočne čakre omogočajo večji pretok energije v telesu in pomagajo pri ozaveščanju, dvigu zavesti in sprožitvi samozdravljenja.

Čakre (korenska, spolna, sončni pletež, srčna, grlena, tretje oko, kronska) so psiho-energijski centri, ki povezujejo naše zavedanje z našim telesom in vesoljno energijo.

Ko so čakre odprte in uravnane, smo v ravnovesju, čutimo ljubezen in svobodo, radost, notranji mir, smo bolj zdravi, imamo več energije, intuicija je boljša, imamo več zamisli.

Skozi vodeno meditacijo vas korak za korakom vodim tako, da vstopate v hologram posamezne čakre in ob dihanju barve posamezne čakre ozavestite blokade.

Mantre za posamezno čakro so:

  • 1. čakra LAM
  • 2. čakra VAM
  • 3. čakra RAM
  • 4. čakra YAM
  • 5. čakra HAM
  • 6. čakra SHAM
  • 7. čakra OM

Z mantrami in vizualizacijo posameznih barv, ki ustrezajo vibracijam posameznih čaker, je meditiranje preprostejše. To nam olajša ozaveščanje in razreševanje blokad ter travm, ki so umeščene glede na naravo v posameznih čakrah.

Če meditacije niste vajeni in je sicer ne izvajate, predlagam najprej poslušanje posnetka. Tako se boste hitreje privadili na moč energij in vibracij, ki jih meditacija prinaša. Za začetnike so lahko namreč njeni učinki celo nasilni; zgodi se, da se bolezenski simptomi, in to fizični in psihični, okrepijo.

Ko menite, da ste pripravljeni, v vodeni meditaciji začnite aktivno sodelovati. Posnetek vodene meditacije preslikava energije, ki so bile prisotne, ko je meditiralo 35 oseb. Za tiste, ki si dovolijo prepustiti se, je to izkušnja te skupinske meditacije. V skupinskih meditacijah zaradi učinka sinergije prihaja do močnejših energij in zaradi tega tudi do pospešenih sprememb.

Po prvih nekaj meditacijah se ne ustavljajte kaj dosti pri posameznih čakrah, to napravite šele, ko ste si že pridobili izkušnje. Osredotočenost na posamezni energijski center povzroči intenzivnejše odpiranje in zdravljenje vseh ravni bivanja.

Meditacija je namenjena popotovanju v naš notranji svet, kjer se srečate sami s sabo in dvignete vibracije na raven, ko z lahkoto vstopite v čisto zavest – transcendenco. Povezava našega zemeljskega telesa in čiste zavesti je naš končni cilj. Nekateri v tem stanju začutijo močno energijo, toploto, lahko tudi vidijo simbole in slike …

Ko končate prvi cikel sedmih mesecev, si vzemite mesec dni odmora, nato lahko cikel ponovite in morda svoje izkušnje še poglobite.

Meditacija po čakrah:

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem