Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Merkur vstopa v znamenje Ovna

ksandarela
Spremljaj objave: Institut IPAL
X

Spremljaj objave: Institut IPAL

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

 

Počasi prihajamo iz svoje senčne plati razmišljanja in komunikacije, saj Merkur končno zapušča stopinje Rib, po katerih je potoval marca v svojem retrogradnem gibanju. Kaj se je dogajalo v odnosih z ljudmi, doma, v družbi ali v službi? Morda smo nekateri občutili praznino, osamljenost, izgubljenost, kot neke vrste zastoj in občutek, da je vse “v zraku” ali pa da je vse “splavalo po vodi”. Nič hudega, to pomeni, da je izparelo, izpuhtelo neko naše pričakovanje ali prepričanje, zaradi česar smo bili razočarani, nezadovoljni in nejevoljni. Gre za prečiščevanje, filtriranje naših misli in občutkov, da bi se lažje prepustili toku dogajanja, spustili naša pričakovanja in spremenili naša prepričanja o nečem.

 

V sredo, 17.4. zgodaj zjutraj, Merkur vstopi v znamenje Ovna, ki nas oplaja z novim, spremenjenim načinom razmišljanja. Z njegovim bližanjem Kironu v Ovnu, ki ga doseže iz petka na soboto ponoči, nam ponuja priložnost, da prepoznamo “tujka” v našem razmišljanju, motnjo v komunikaciji, miselni vzorec, ki nam nagaja in nas zadržuje v poskusih pristnega, iskrenega izražanja. Kiron v Ovnu ponuja Merkurju recept za zdravilo, ki nam prinaša več poguma, volje in motivacije, da smo lahko bolj avtentični v odnosu na življenje. A to zdravilo je trpkega okusa, močno in boleče, ter ne nudi takojšnjega učinka. Treba se je potruditi, si upati in ne preveč razmišljati, da naredimo tisti korak naprej, skok v nekaj novega, izrečemo besedo, ki je dolgo želela biti izrečena. Z Merkurjem v Ovnu se naučimo opazovati svoje instinkte in jih spreobrniti v dejanja, ki so odraz poguma, srčnosti, strasti in borbenosti.

 

Merkur se nahaja v Marsovem znamenju (Ovnu), Mars pa v Merkurjevem znamenju (Dvojčkih). Planeta sta si zdaj “v medsebojni recepciji”, kar pomeni, da dobro sodelujeta med seboj. Mars pomaga Merkurju povedati tisto, kar ga je že dolgo tiščalo, aktivirati pogum in samozavest v odnosih z ljudmi ter se lotiti tistih dejanj, ki si jih že dolgo želi uresničiti. Merkur pa Marsu pomaga tako, da ga zalaga s potrebnimi informacijami za svojo akcijo, pripravljenost na “boj” ali izziv, ki ga želi premostiti. Močne energije, ki nas v tem obdobju preplavljajo, zato izkoristimo za opazovanje in prepoznavanje lastnih instinktov, hotenj in želja, začutimo, koliko si zares upamo nekaj izraziti in storiti, ali pa samo upamo in čakamo na nekaj, da bo “padlo iz neba”. Nihče drug, le naša lastna akcija nam bo pomagala “seči v nebo”, po tisto, kar “visi v zraku” – v lastni neuresničen del potencialov, ki čakajo na pogum. Pogum nosi samo bojevnik. In bojevnik smo le mi sami.

Mogoče te zanima  Kaj so astralni dogovori?

 

Piše: Aleksandra Šestir – Ksandarela (za revijo Anima)

Fotografija: Cutting dawn, Erik Johansson

 

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

V dobrih dveh desetletjih je Institut IPAL razvil lastno metodo treninga psihološko-duhovnega dela na sebi, ki omogoča prepoznavanje unikatnega notranjega bistva vsakega posameznika. Metoda IPAL vključuje psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj.
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Časovni stroj

Časovni stroj

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem