Išči
Generic filters
foto pexels.com

Metoda za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Kako se uglasiti s svojo super privlačno močjo, ki nam bo omogočila uresničitev najbolj divjih sanj

Naj bo ta povezava s prisotnostjo Ljubezni naš vodnik, zaščita in življenjski partner pri soustvarjanju Življenja, da bomo tudi sami super privlačevalci. Super privlačevalec je nadgradnja tehnik, ki jih je Gabrielle Bernstein predstavila v knjigi Vesolje vas podpira.Super privlačevalec je oseba, ki dobi tisto, kar verjame. Ko se povežemo s svojo super privlačevalno močjo, dostopamo do neomejenega vira ustvarjalne energije, ki nas navdihuje z zamislimi, modrostmi in pogumom. S tem pa lahko v svoje življenje pritegnemo obilje in svobodo, da uresničujemo lastne sanje in, kar je najlepše, da prispevamo svojo moč v dobro Zemlje in sveta. Avtorica ne zanika, da se je v življenju velikokrat srečala z različnimi izzivi. Prav nasprotno. Vsakič, ko so se stvari začele odvijati po svoje, je dogajanje sprejela kot del večjega načrta, ki se je odvijal njej v prid. Nikoli ni prenehala zaupati življenju, da zna bolje kot ona. Tako je lažje sprejela težke življenjske preizkušnje kot duhovno nalogo za rast in zdravljenje različnih vzorcev, ki so blokirali njeno super privlačevalno moč.Nič se ne zgodi naključno.Super privlačevalec je sposoben sprejeti težke življenjske preizkušnje kot priložnosti, da natančno uglasi svojo notranjo moč in pride bližje k zavedanju.Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo.

Manično uresničevanje super privlačnosti

Za uresničevanje super privlačne moči ni dovolj, da uporabljamo orodja za krepitev zaupanja v Vesolje, temveč da smo tudi energetsko povezani s to močjo. Vesolja ne moremo pretentati, zato se raje uskladimo s svojo resnično močjo.

Ne pomaga nam, če samo meditiramo, ponavljamo afirmacije in prosimo vsak dan, če naša energija z vsem tem ni usklajena.

Super privlačevalec >> je knjiga, ki nam bo pomagala uresničiti najpomembnejši element uresničevanja, ki je poosebljanje energije Ljubezni. V knjigi Super privlačevalec je predstavljenih veliko novih načinov za ustvarjanje.

Uresničevanje na silo

Svojih ciljev niti varnosti ne moremo uresničiti z nadzorom ali na silo. Z več dela ne bomo več dosegli. Če se trudimo, da bi se stvari zgodile, ne dopuščamo, da bi te iste stvari preprosto pritegnili, da bi se zgodile po naravni poti. Onstran naših dejanj je na voljo neomejena vesoljna podpora.Če delamo na silo, pomeni, da naša prepričanja temeljijo na strahu. Mislimo, da ne bo nič dobrega, če ne bomo super produktivni. Pri tem pa pozabljamo, da prav naša nasilna energija blokira našo prirojeno sposobnost privlačevanja. Vesolje vibrira na pozitivni frekvenci, in da z njim soustvarjamo, se mora naša energija s to frekvenco uskladiti. Vaje v tej knjigi nam bodo pomagale, da se upočasnimo, da smo v miru. Naučili se bomo umetnosti dopuščanja, da nehamo siliti, se počutimo varne in začnemo prejemati po naravni poti.Katera sila nas vodi: Ljubezen ali strah?Za vsakim dejanjem je sila, ki usmerja to dejanje, zato vedno znova preverimo, kaj nas poganja – ljubezen ali strah. Prisotnost strahu je znak, da smo odrezani od ljubeče podpore Vesolja.

Razstrupljanje obsojanja

Čeprav se morda čutimo upravičene v svoji obsodbi ali jo skušamo racionalizirati, je popolnoma jasno, da negativno vpliva na to, kako se počutimo. Biti super privlačevalec pomeni, da se počutimo dobro.Vsaka naša misel je sporočilo, ki ga pošiljamo Vesolju. Vesolje našim mislim, energiji in občutkom vedno reče DA. Zato se bo tisto, kar oddajamo, vrnilo k nam, če to želimo ali ne.

Več o knjigi Super privlačevalec na povezavi: TUKAJ >>

Drugi knjigi Gabrielle Berstein, ki sta na voljo v slovenskem jeziku: Vesolje vas podpira: https://duhovnost.si/vesolje-vas-podpira-pretvorite-strah-v-zaupanje/ Razstrupite se obsojanja: https://duhovnost.si/razstrupite-se-obsojanja/Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi https://pravljicna-agencija.si/

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Wim Hof: Dihalna vaja proti depresiji

Wim Hof: Dihalna vaja proti depresiji

TKM: Ženska esenca, ki je potrebna za življenje

TKM: Ženska esenca, ki je potrebna za življenje

Sporočilo akaških zapisov 12. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 12. 5. 2021

Numerološka napoved 12. 5. 2021

Numerološka napoved 12. 5. 2021

Medicinski medij svetuje: 5 živil, za katera napačno mislite, da so zdrava

Medicinski medij svetuje: 5 živil, za katera napačno mislite, da so zdrava

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem