Mooji

Mooji

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Anthony Paul Moo-Young, znan kot Mooji, se je rodil 29. januarja 1954 v Port Antoniu na Jamajki. Leta 1969 se je preselil v Veliko Britanijo in trenutno živi v Brixtonu V Londonu. Anthony je nekaj let na “West End” v Londonu delal kot portretist, potem pa kot slikar, kasneje pa kot učitelj na Brixtonski fakulteti. Dolgo časa je bil znan kot Tony Moo, danes ga poznamo pod imenom Mooji. Mooji je neposredni sledilec slavnega Advaita Guru -Sri Harilal Poonja ali Papajo, kot so ga klicali njegovi privrženci in učenci

Ko je leta 1987 Mooji spoznal krščanskega mistika, je to popolnoma preoblikovalo njegovo življenjsko pot. V kratkem času je doživel korenito spremembo zavesti. Ko je doživel duhovno prebujenje, mu je globoka notranja preobrazba prinesla veliko čudovitih izkušenj in mistične vpoglede. Čutil je močan veter sprememb, kar je v njemu povzročilo globoko potrebo, da se popolnoma predaja Božji volji. Kmalu zatem je prenehal poučevati kot učitelj, zapustil svoj dom in začel življenje, ki temelji na preprostosti in sledenju Božje volje, ki se spontano manifestira v njem. V njegovo življenje je prišel čudovit notranji mir in tako je ostalo vse do danes.

Od leta 1999 ima Mooji satsange v obliki spontanih srečanj ter taborov in sestanke s številnimi privrženci iz vsega sveta, ki bi ga radi videli v iskanju neposredne izkušnje in resnice.

Uradna spletna stran: http://www.mooji.org/
Spletna TV in prenosi Satsanga v živo: http://mooji.tv/live-satsang/

  • Članki
Mooji, eden izmed bolj popularnih “novodobnih” učiteljev-gurujev v zadnjih letih, rojen na Jamajki. Bil je učenec Papajija (Sri Poonja), ki je bil učenec Sri Ramane Maharshija, verjetno enega izmed večjih mistikov in učiteljev v zadnjem stoletju.
Deli to s prijateljem