Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Moška in ženska energija

moska in zenska energija
foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Tomaž Flegar
X

Spremljaj objave: Tomaž Flegar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Moški aspekt energije v človeku je tisti del čustvenega telesa, v katerem hranimo vse čustva, ki so povezana z dojemanjem moškega sveta in čustvovanja, in nasprotno, ženski je tisti, ki vsebuje vse kar je povezano z ženskim svetom.Vsi vsebujemo oba. Prvega smo pridobili od očeta, kako on skozi svoja čustva gleda na svet, kako on dojema življenje z moške perspektive, drugega od mame. Mamin del čustev je ponavadi bolj mil, nežen ipd., do čim pa je moški bolj oster, odločen, ciljno usmerjen. Oba sta nam dala točno tisto kar potrebujemo, da bomo lahko preživeli svoje življenje na način, kot smo si ga zamislili od inkarnaciji.Čustva so tista, ki nam omogočijo dojemanje sveta takšnega kot ga vidimo. Vsak od nas ga vidi malček drugače in vsak ga tudi doživlja malček drugače. Nihče od nas ni enak in tej raznoličnosti, ki smo je nekaj prinesli na svet od tam od koder prihajamo, drugi del pa smo posesali iz procesa vzgoje življenja, smo lahko hvaležni, da opažamo razlike v kvaliteti svojega sveta v času in prostoru. Ravno te razlike nam omogočajo, da vidimo in doživljamo izboljšave v svojih življenjih.No, sicer te tako imenovane izboljšave ravno ne izgledajo vedno kot izboljšave, a čez nekaj časa, ko v bistvu prepoznamo napredek smo lahko zelo hvaležni, da se je proces odvil kot se je, kajti če se ne bi, ne bi mogli na življenje pogledati iz nove perspektive.Vsak od nas se je rodil z določenimi predispozicijami, bodisi kot deklica ali fantek, vsak od nas je imel točno takšno okolje, ki mu je omogočilo, da je postal to kar je pač postal. Lastnosti v njem, ki ponazarjajo trše, ostrejše karakteristike, prihajajo v prvi vrsti od očeta in vseh moških prednikov v družini, šele pozneje se začnejo nanje lepiti lastnosti, ki jih k moškemu aspektu energije v telesu dodajajo moški člani socialnega in družbenega okolja, kjer je posameznik odraščal. In podobno je z ženskimi lastnostmi, ki so v prvi vrsti od matere in vseh ženskih prednic, pozneje pa od ženskih pripadnic, ki tvorijo posameznikov svet.
Mogoče te zanima  Zakaj ljudje obsojajo?
Lastnosti prednikov oz. prednic niso nujno v celoti izražene pri določenem posamezniku, so splet tistega, kar je prišel posameznik preživet in doživet na ta svet in podobno je pri vseh ostalih udeležencih posameznikovega sveta. Ne glede na to, katere vse so vključene v osebnost in bit posameznika, pa se jih da ločiti. Drugačne so v občutku. Moške, trše dajejo tudi takšen občutek in nasprotno ženske, ki so nežnejše.Skozi trening in širitev zaznave je to čutenje dostopno vsakomur, ki se želi poglobiti v skrivnosti moških in ženskih občutkov in čutenja. Nova zaznava v njegovem življenju je nova kvaliteta, skozi katero tudi lahko začne, če to seveda želi, drugače gledati na sebe in na svet, ki ga obkroža. Postanejo mu jasnejše relacije in odnosi med starši in njim, prijatelji in njim in vsemi ostalimi. To mu pa tudi omogoča, da si na novo postavi temelje svojega sveta, predvsem tiste, ki jih je opazil, da so nefukcionalni v njegovem življenju in ki mu več ne služijo. Človek, ki gre skozi takšno preobrazbo postane svobodnejši v svojem izrazu, hkrati pa mu nov način dojemanja sebe, svoje vloge v svetu in vseh ostalih ter njihovih vlog omogoča bolj ljubeč izraz do sebe in posledično do vseh, ki se nahajajo v njegovem življenju, kar mu v veliki meri spremeni kvaliteto življenja in jasnosti s katero gleda na življenje kot tako. 
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem