Na večer pred polno Luno

foto:deannehampton.com

Pravzaprav je večer čiščenja en dan preden je polna Luna, da bi nas energija polne Lune, en dan kasneje, lahko napolnila. Saj vemo, da v polno (razmetano) omaro bi težko še kaj položili.

Zato, pričnimo pri sebi. Vzemimo si čas za ”zavestno” čiščenje. Tako zunaj kot znotraj, očiščujem svoje telo in notranjost – to je lahko ‘mantra’ med tuširanjem ali pa si privoščimo dolgo kopel s soljo, eteričnim oljem… Pijmo več vode tekom celotnega dneva pred in na dan polne Lune. Dobro prezračimo naš dom in, če je le možno – spimo ali vsaj posedimo pod žarki prelepe Lune….

LUNA SIMBOLIZIRA ČUSTVA

Ker čustva označuje tudi voda, je ta kombinacija še posebno pomembna.

Zaupajmo Luni svojo žalost, jezo in ljubezen, srečo…. pogovorite se z njo, česa si ne želite, kaj so vaše sanje… OBČUTITE ODGOVOR.

Zvečer pustite vodo na okenski polici in jo zjutraj spite. Ko jo pustite v kozarcu ali stekleni steklenici, se zahvalite Luni za zdravilne učinke in jo prosite naj vodo napolni z očiščevalno vibracijo.

KRISTALI, OBESKI, AMULETI se na večer pred polno luno čistijo – Luna jih očisti.
Na noč polne Lune jih šele napolni. Torej, dan pred polno luno jih položite pod mesečino – delajte po občutku – ali jih položite na zemljo, ali na lep bel prtiček, ali v sol, ali v vodo…tudi kristali imajo svojo voljo. In seveda na noč polne lune znova, da jih Luna napolni.

Na večer pred polno Luno se odvija čiščenje in nato na noč polne Lune se dogaja polnjenje z energijo. Kozarec najprej pomijemo, preden znova vanj nalijemo.

Na večer PRED polno Luno si vzemite poseben čas za sebe, svoje telo, svoj dom…

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here