FeaturedZakon privlačnosti

Napaka je dar življenja

Vse kar vidimo okoli sebe je rezultat energetskih semen, ki smo jih posadili v svojo notranjost. Pridno smo jih gojili v sebi, jih zalivali vsak dan sprosti z mislimi in občutki, dokler naposled niso vzkalile in se kot končen rezultat začele odražati v zunanjih dogodkih. Kakšna semena smo posadili, pa je odvisno od njihove kvalitete. So bila to semena lepih, prijaznih misli ali pa so bila to semena obupanih, prestrašenih misli? Od tega je namreč odvisno kakšno življenje živimo.

Izgovor, da je za vašo nesrečo in nezadovoljstvo kriv nekdo ali nekaj zunaj vas, je popolnoma odveč. To je lažna utvara, ki ni resnična. Verjamem, da je težko pogledati vase in si priznati svoje napake. Zmotno lahko dobimo občutek, da smo slaba oseba, da nismo dovolj dobri… A na koncu dneva je to, da smo si sposobni priznati svoje napake najbolj plemenito dejanje, ki nam bo koristilo. Vse ostalo pa se bo spremenilo za nas. Vse je odvisno od energije, ki jo oddajamo.

Ko znamo prepoznati svoje napake (ki so v bistvu največji dar, saj skozi njih lahko duhovno rastemo in se razvijamo), je to prvi korak k sebi in naši resnici.

Naslednji korak je, da si zastavimo cilj, da bomo te napake predelali in misli, ki nas omejujejo, zamenjali z boljšimi, srečnejšimi mislimi, ki nam bodo prinesle več zadovoljstva. Ne igrajte več vlogo žrtve in sprejmite izziv, ki vam ga ponuja življenje. Ne iščite zunanjih krivcev za vaše nezadovoljstvo, ker dejansko ne obstajajo. Če imate koga, ki vas moti v življenju ali bodisi ne živi in deluje tako, kot bi se vam zdelo prav, morate pogledati globoka vase, saj je vsak zunaj vas le odsev vaše notranjosti. Vsaka oseba ali situacija je tu z razlogom. Vse je le opomnik, ki vam želi pokazati kje imate še delo. Če to znate sprejeti in kaj v zvezi s tem narediti, boste čez čas stvari prerasli in prišel bo dan, ko ne boste več čutili neprijetnosti z določeno osebo ali situacijo.

Nad svojim življenjem imamo popoln nadzor, če budno spremljamo svoje misli in občutke, ki jih spremljajo. Od tega je odvisna kvaliteta vašega življenja. Imate popoln nadzor nad sedanjim trenutkom in prihodnostjo, če le začnete izbirati pozitivne misli in občutke. Ko oddajate pozitivne vibracije, vam bo vesolje vedno odgovorilo z enako mero in vam namenilo pozitivne življenjske situacije. Torej, vaše življenje je le projekcija vaše notranjosti. In na ta planet ste prišli z mislijo, da boste osebno rasli in presegali meje, ki vas trenutno omejujejo.

Misel je le misel in misel lahko vedno spremenite.

Naj bodo napake izziv in nekaj dobrega.

Popolnoma vaša odločitev je ali boste sam svoj suženj ali boste sam svoj vladar kraljestva, ki ga živite. Le vi in samo vi, imate moč in izbiro kakšno življenje si želite živeti. Naj bodo napake izziv in nekaj dobrega.

Priznajte si, da grešite in spremenite to sebi v prid, vesolje pa bo poskrbelo za ostalo, saj je tak zakon, ki vas vedno podpira, pa naj si bo to v dobro ali slabo smer. Da, za kar prosite. Prosite za lepo in lepo vam bo dano.

Tagi
Pokaži več

Alja Aljančič

Učiteljica življenja in raziskovalka duhovnega sveta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !